Închide meniul

Marius Șumudică a avut un dialog fabulos cu patronul unui club din Liga 1: „Mă, Șumi, am scăpat de dracu’ și îl iau pe ta-su acum?”. Unde poate ajunge antrenorul

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 5 mai 2022, 18:22

Marius Șumudică a avut un dialog fabulos cu patronul unui club din Liga 1: „Mă, Șumi, am scăpat de dracu și îl iau pe ta-su acum?. Unde poate ajunge antrenorul

Marius Șumudică are cu ce se mândri

Marius Șumudică, în timpul unui meci / Profimedia

Marius Șumudică a avut un dialog fabulos cu Mihai Rotaru, patronul de la Universitatea Craiova. Cei doi au vorbit, mai în glumă, mai în serios, despre posibilitatea ca „Șumi” să fie instalat pe banca tehnică a oltenilor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Marius Șumudică a purtat o discuție cu Mihai Rotaru, în cadrul căreia cei doi au glumit despre o posibilă numire a antrenorului de 51 de ani la cârma oltenilor.

Marius Șumudică a avut un dialog fabulos cu Mihai Rotaru

Mihai Rotaru a dezvăluit că, deși la momentul discuției n-a luat în serios această variantă, nu este exclus ca „Șumi” să devină antrenorul Craiovei în viitor. Conducătorul oltenilor a spus același lucru și despre Dan Petrescu, care se luptă pentru un nou titlu alături de CFR Cluj.

„Cu Șumudică sunt prieten. Am avut o întâlnire prietenească, nu profesională. Sunt mulți ani de atunci, când am reziliat cu Sorin Cârțu contractul de antrenor. Am stat cu Șumi de vorbă, dar nu era vorba de fotbal, adică nu era pentru a încheia un contract.

‘Uite, eu vin mâine dimineață, vă antrenez’. Glumea, el era cu angajament. Și i-am zis: ‘Mă, Șumi, am scăpat de dracu’ și îl iau pe ta-su acum? Nu are sens să ne certăm’.

Reclamă

Șumi a fost în vederile noastre. Poate să fie la un moment dat antrenorul Universității. Iar despre Dan Petrescu n-am spus că e exclus, ci doar că niciodată nu a fost în vederile noastre.”, a declarat Mihai Rotaru, pentru gsp.ro.

Universitatea Craiova – FCSB, meci decisiv în lupta pentru titlu

În prezent, Marius Șumudică o antrenează pe Al Shabab, echipă care evoluează în prima ligă din Arabia Saudită. „Șumi” s-a calificat recent în optimile Ligii Campionilor Asiei.

Dezvăluirea lui Mihai Rotaru a venit cu 4 zile înaintea meciului decisiv dintre Universitatea Craiova și FCSB, din play-off-ul Ligii 1. Înaintea derby-ului „de foc” din Bănie, „roș-albaștrii” se află pe locul al doilea, la 4 puncte în fața oltenilor. Contractul lui Laurențiu Reghecampf pe banca Craiovei expiră la finalul sezonului 2022/2023.

Reclamă 4 / 0/3

Meciul dintre Universitatea Craiova și FCSB, de duminică seară (19:30), va putea fi urmărit în format LIVE TEXT pe www.as.ro.

Gigi Becali, mesaj pentru Mihai Rotaru înainte de Universitatea Craiova – FCSB

Latifundiarul din Pipera nu se teme că Laurenţiu Reghecampf ar putea apela la rezerve în confruntarea din Gruia.

Eu știu ce am discutat noi și știu foarte bine care au fost discuțiile. Nu am făcut un contract cu el, că nu stăm să punem pe hârtie ce vorbim între noi, dar văd că el a uitat. Însă, cu toate acestea, pentru mine vorba este vorbă. Nu știu de ce nu vrea el să vă recunoscă, dar eu știu foarte bine ceea ce m-am înțeles cu el, iar eu mă voi ține de cuvânt.

Nu e vorba dacă mai am sau nu încredere în Mihai și că trebuie să mă bazez doar pe Reghecampf. Eu am totală încredere în Mihai Rotaru și mă bazez pe el. El e patronul echipei, iar Reghe face ce zice patronul„, a declarat Gigi Becali pentru prosport.ro.

Recomandări
  • Marius Șumudică a avut un dialog fabulos cu Mihai Rotaru, patronul de la Universitatea Craiova
  • Bosnia – România (7 iunie, 21:45, Antena 1) şi România – Finlanda (11 iunie, 21:45, Antena 1)

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
22:51 LIVE SCOREPAOK – Club Brugge 0-2. Repriză de coșmar pentru Răzvan Lucescu! Belgienii fac spectacol pe Toumba. Dueluri „de foc” în Europa 22:41 „E dureros!” Alex Chipciu și-a turnat cenușă în cap după ce și-a dat autogol în Oțelul – U Cluj! A vorbit și despre noul obiectiv 21:55 „Mulți patroni încearcă să îl imite” Ovidiu Burcă, laude la scenă deschisă pentru Gigi Becali! A spus și de ce are succes FCSB 21:43 Oţelul – Corvinul este finala Cupei României! Gălăţenii s-au calificat după un autogol marcat de Chipciu în minutul 90 21:25 „Cu Gigi Becali sau cu Adrian Mititelu e mai greu de lucrat?” Nicolae Dică a răspuns fără să stea pe gânduri 20:52 Echipa națională de handbal feminin și-a aflat grupa de la EURO 2024! Meciuri dificile pentru „tricolorele” lui Florentin Pera 20:35 Programul complet al Marelui Premiu al Chinei. Calificările pentru sprint sunt Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY (vineri, ora 10:30) 20:35 „Antrenor nou! Mulți jucători pleacă!” Daniel Pancu, anunț despre revoluția de la Rapid! A vorbit despre planul lui Dan Șucu 20:33 FotoAnamaria Prodan a dat noi detalii despre împăcarea cu Gigi Becali: „Nu e vorba de năşit!” 20:17 FIA World Endurance Championship 2024 – cursa de 6 ore de la Imola e exclusiv în AntenaPLAY (19-21 aprilie). Programul complet Vezi toate știrile
Citește și