Închide meniul

Marius Șumudică, de neoprit în Liga Campionilor Asiei! O nouă victorie obținută de român. Al Shabab, fără înfrângere în faza grupelor

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 27 aprilie 2022, 9:35

Marius Șumudică, de neoprit în Liga Campionilor Asiei! O nouă victorie obținută de român. Al Shabab, fără înfrângere în faza grupelor

Marius Șumudică face show la Al Shabab

Profimedia

Formaţia Al Shabab, antrenată de Marius Şumudică, a învins, marţi seară, în deplasare, cu scorul de 2-0, echipa Al Jazira şi a încheiat fără eşec grupa B din Liga Campionilor Asiei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Golurile au fost marcate de Mary, în minutul 68, şi Paulinho, în minutul 88.

Marius Șumudică, de neoprit în Liga Campionilor Asiei

Al Shabab, calificată deja în optimi, a obţinut cinci victorii şi o remiză în grupa B, pe care a încheiat-o pe primul loc, cu 16 puncte.

Reclamă

Liga Campionilor Asiei are un format inedit. Optimile de finală din „Regiunea Vest”, din care face parte și Al Shabab, se vor disputa în perioada 3-4 februarie 2023. Cele din „Regiunea Est” sunt programate pe 18-19 august 2022. Finala se dispută în două manșe, pe 19 și 26 februarie 2023.

Șumudică, în culmea fericirii după calificarea în optimile Ligii Campionilor Asiei, cu Al Shabab

„Șumi” a vorbit despre performanța fantastică bifată, în exclusivitate pentru Antena Sport. Instalat recent la cârma grupării din Arabia Saudită, Șumudică este extrem de mulțumit de jocul echipei sale și speră să continue forma excelentă în Liga Campionilor Asiei.

„Este foarte important că Al Shabab a revenit în elita fotbalului din Golf și că s-a calificat în optimile de finală ale Ligii Campionilor Asiei. Dar nu numai acest lucru mă încântă, ci și jocul echipei. Și ocaziile pe care și le creează, dezinvoltura și tot ceea ce arată pe teren. 

Reclamă 4 / 0/3

Este meritul jucătorilor și să dea Dumnezeu să o ținem tot așa, iar suporterii să fie la fel de mulțumiți cum sunt acum.”, a spus Marius Șumudică, în exclusivitate pentru Antena Sport.

Marius Şumudică a fost numit, în acest an, antrenor al saudiţilor de la Al Shabab, echipă pe care a pregătit-o şi în perioada iunie 2018 – iunie 2019. Antrenorul de 51 de ani era liber de contract după despărţirea de Yeni Malatyaspor.

Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:14 Gică Hagi și-a anunțat obiectivul, înainte de FCSB – Farul! Pentru ce luptă „marinarii”, la meciul care poate decide campioana 10:35 „Are un caracter prea frumos!” Mihai Stoica nu crede că Risto Radunovic o va trăda pe FCSB! A exclus un nou „caz Bălgrădean” 10:15 Sebastian Vettel a numit cei mai buni piloți de Formula 1™ din istorie! A vorbit și despre cel mai mare rival 9:50 Dinamo – Voluntari LIVE TEXT 20:00. Meci crucial pentru salvarea de la retrogradare! „Câinii” nu își mai permit niciun pas greșit 9:28 „Imediat îl condamnă lumea!” Mihai Stoica sare în apărarea lui Ștefan Târnovanu. Ce a spus despre greșeala portarului 8:52 Denis Alibec e la retrogradare și poate ajunge gratis la FCSB! Anunțul care îi dă speranțe lui Gigi Becali 8:35 Mihai Stoica, dezvăluiri cutremurătoare despre accidentarea lui Alexandru Pantea: „Nu va fi apt pentru pregătirea de vară!” 8:15 Florinel Coman va merge la vraciul Marijana! Mihai Stoica, dezvăluiri despre starea vedetei. Verdict despre participarea la EURO 8:11 Anunţ de ultim moment despre transferul dorit de Gigi Becali pentru Dream Team-ul de Liga Campionilor de la FCSB 7:40 Jucătorul de la CFR Cluj care l-a făcut praf pe Adi Mutu şi apoi şi-a anunţat plecarea: „Nu are caracter, a vrut să se salveze” Vezi toate știrile
Citește și