Închide meniul

Marius Şumudică a comparat un jucător de la Rapid cu Thereau: „Eu nu am mai văzut așa calitate la un vârf de atac”

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 24 martie 2024, 18:30

Marius Şumudică a comparat un jucător de la Rapid cu Thereau: „Eu nu am mai văzut așa calitate la un vârf de atac

Marius Şumudică a comparat un jucător de la Rapid cu Thereau

Marius Şumudică, în aeroport - Antena Sport

Marius Şumudică a comparat un jucător de la Rapid cu Cyril Thereau, fostul atacant al lui Gigi Becali de la FCSB. Francezul a jucat un an pentru roş-albaştri, fiind vândut apoi la Anderlecht, cu aproape 3 milioane de euro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Albion Rrahmani esta atacantul propus de Rapid care i-a adus aminte lui Şumudică ce vârful care a mai trecut în carieră pe la Chievo, Udinese sau Cagliari. După cele 10 goluri marcate în Liga 1, el a adăgat şi 66 de reuşite în Serie A.

Marius Şumudică a comparat un jucător de la Rapid cu Thereau

„Îi felicit pe domnul Șucu și pe ceilalți care sunt angrenați în conducere, mă refer la Nico, la domnul Angelescu, pentru că au făcut transferuri reușite de data aceasta. Dacă altădată eu am criticat campania de transferuri și mi-au dat dreptate, pe vremea lui Mutu au fost aduși jucători cantitativ și nu calitativ, de data asta au venit jucători care își aduc aportul și decid jocul.

La Rrahmani, de exemplu, eu nu am mai văzut vârf de atac de calitatea lui de la Thereau. Eu nu am mai văzut așa calitate la un vârf de atac… Stângul, dreptul, lovitură de cap… Păi Dawa nu a câștigat un duel aerian. Dawa, sau cine a fost fundaș central, nu a câștigat un duel aerian pe Arena Națională cu el. N-a câștigat un duel aerian.

Deci, lovitură de cap, stăpânire de sine, tehnicitate, viteză, stângul, dreptul, simte golul, bun pe combinații, ce-i mai trebuie unui atacant? Din punctul meu de vedere, este complet… Îi felicit pe cei care au descoperit acest jucător și îi felicit pe cei care au luat decizia de a-l transfera. n afară de asta e și un Burmaz care a venit și care este un câștig, și Hasani”, a spus Şumudică, citat de fanatik.ro.

Reclamă

Albion Rrahmani poate deveni cel mai scump jucător vândut vreodată din Liga 1

Albion Rrahmani este aproape de transferul carierei şi poate deveni cel mai scump jucător vândut vreodată din Liga 1. Dan Şucu are şansa de a da un adevărat „tun” pe piaţa transferurilor şi să asigure bugetul echipei pentru sezonul viitor.

Transferat cu 600.000 de euro de la Ballkani, atacantul kosovar în vârstă de 23 de ani a înscris pe bandă rulantă în tricoul Rapidului. Are 14 goluri şi 3 pase decisive în 16 apariţii din campionatul României.

A început deja licitaţia pentru noul star al giuleştenilor. Benfica şi Aston Villa şi-au manifestat interesul să îl transfere pe Rrahmani şi sunt gata să achite o sumă importantă.

Reclamă 4 / 0/3

Potrivit iamsport.ro, Dan Şucu şi-ar dori să primească 8 milioane de euro, dar preţul ar putea creşte considerabil. Echipa aflată pe locul 4 în Premire League este dispusă să achite chiar şi 11 milioane de euro, pentru a câştiga „lupta” cu Benfica. Aston Villa ar urma să îşi vândă cel mai bun marcator, Ollie Watkins, la Arsenal. Cota atacantului de 28 de ani este de 65 de milioane de euro.

Dacă va fi vândut cu 11 milioane de euro, Albion Rrahmani ar deveni cel mai scump jucător transferat din Premier League, la egalitate cu Dennis Man.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:42 Sorana Cîrstea – Iga Swiatek şi Jaqueline Cristian – Danielle Collins LIVE SCORE (12:00). Dueluri de foc pentru românce la Madrid 10:13 Performanţă uriaşă pentru Eliza Samara! A câştigat Liga Campionilor la tenis de masă pentru a treia oară consecutiv 10:02 Ţara din Europa care refuză să folosească VAR, după ce fanii s-au revoltat! Anunţul federaţiei 9:49 Leicester a promovat în Premier League. Leeds are şanse mici să promoveze direct. Cum ar putea arăta play-off-ul 9:28 Dennis Man îi dă mari emoţii lui Edi Iordănescu! Internaţionalul român, scos din lotul lui Parma. Anunţul presei din Italia 9:05 „Iar o să îmi iau înjurături”. Helmut Duckadam, un nou discurs dur la adresa conducerii CSA Steaua: „Poate nu mă pricep eu” 8:56 Dezvăluirea făcută de Ioan Andone, la 64 de ani. Care este, de fapt, numele său din buletin 8:34 Verdictul specialistului, după controversele din Dinamo – FC Voluntari: „E neglijenţă” / „Asta e poziţie normală?” 8:19 Mihai Stoica a anunţat care este antrenorul său român preferat. Surpriză uriaşă: „Poţi să mi-l pui cu oricine şi îl aleg pe el” 8:00 FCSB – Farul LIVE TEXT (20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! Vezi toate știrile
Citește și