Închide meniul

Marius Şumudică a dat verdictul înainte de Rapid – FCSB: „Dacă se întâmplă asta, 90 la sută e campioană!”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 8 martie 2024, 17:32

Reclamă
Marius Şumudică a dat verdictul înainte de Rapid – FCSB: „Dacă se întâmplă asta, 90 la sută e campioană!

Marius Şumudică a dat verdictul înainte de Rapid - FCSB

Marius Şumudică, în timpul unui meci / Profimedia

Marius Şumudică a dat verdictul înainte de Rapid – FCSB. Şumudică e de părere o victorie a echipei lui Elias Charalambous în derby ar încheia lupta la titlu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Înaintea derby-ului de pe Arena Naţională, FCSB are un avans de 12 puncte faţă de Rapid. O eventuală victorie a roş-albaştrilor ar face ca aceasta să intre cu un avans de 8 puncte în faţa celor de la Rapid.

Marius Şumudică a dat verdictul înainte de Rapid – FCSB

”Vin să văd echipa pe care o iubesc. Sunt rapidist. Este echipa pe care o iubesc de mic copil. Va fi spectacol fotbalistic. Trebuie urmărit de multă lume.

E un avantaj pentru FCSB pentru că joacă acolo (n.r. pe Arena Națională). Este clar că va fi un spectacol și va trebui să asiste cât mai multă lume. Cred că dacă FCSB va câștiga, 90% e campioană”, a spus Marius Şumudică la revenirea în ţară.

Elias Charalambous nu se teme, înaintea derby-ului Rapid – FCSB

Elias Charalambous nu se teme, înaintea derby-ului dintre Rapid şi FCSB. Antrenorul cu licenţă PRO al roş-albaştrilor a transmis că duelul cu marea rivală nu este o finală, fiind un meci „ca oricare altul”.

Reclamă

Rapid va primi vizita celor de la FCSB, în ultima etapă a sezonului regulat. Partida se va disputa pe Arena Naţională, sâmbătă, de la ora 20:00.

„Vom avea un nou meci dificil, ca de fiecare dată. Nu este cu nimic diferit faţă de alte dăţi. Suntem concentraţi pe câştigarea acestei partide. Cele trei puncte ar putea fi foarte importante pentru viitor. Nu este o finală, este un meci ca oricare altul înaintea sfârşitului competiţiei. Da, este ultimul meci din sezonul regulat, dar indiferent de rezultat nu se va decide acum campioana. Trebuie să dăm tot ce avem mai bun în acest meci şi să nu fim concentraţi pe alte aspecte.

După ultimele meciuri mi-am dat seama că jucătorii mei sunt în formă, sper ca şi mâine să facem un meci bun. Trebuie să arătăm ca o echipă, să avem un joc colectiv bun, pentru că nu ne ajută ca doar doi sau trei jucători să evolueze bine. Rapid e o echipă bună, are jucători buni şi trebuie să fim foarte atenţi, să fim foarte agresivi. Cred că micile detalii vor face diferenţa”, a declarat Charalambous.

Reclamă 4 / 0/3

Întrebat dacă Rapid este cel mai valoros oponent în acest sezon al Superligii pentru FCSB, Charalambous a spus: „Rapid este o echipă bună, cu jucători foarte buni, dar dacă vă uitaţi pe clasament valoarea echipelor este foarte apropiată. Nu cred că Rapid este singura echipă care se va lupta cu noi pentru titlul de campioană”.

Tehnicianul cipriot speră ca jucătorii săi să îşi facă fanii fericiţi sâmbătă, chiar dacă numărul acestora va fi inferior suporterilor giuleşteni, Rapid fiind echipa gazdă.

„Nu contează foarte mult stadionul pe care jucăm. Arena Naţională este un stadion bun, foarte frumos şi foarte bun pentru jucători. În plus, au loc mulţi suporteri şi va fi o atmosferă frumoasă. Sper să fie un stadion plin şi o atmosferă frumoasă. Cel mai important lucru este ca jucătorii să îşi facă fanii fericiţi mâine şi sper că se va întâmpla asta”, a mai spus Charalambous.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:40 Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă 23:35 LIVE TEXTBorussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug a deschis scorul! Duel de foc pentru un loc în finala Champions League 23:31 FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma 23:12 Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva” 23:02 VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris 22:36 Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi” 22:08 Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY 22:04 Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile” 21:48 Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului 21:29 Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A! Vezi toate știrile
Citește și