Închide meniul

Marius Şumudică a refuzat oferta lui U Cluj! Dumitru Dragomir: „I-am spus să mai aştepte, că o să fie «verde» către Rapid”

Bogdan Stănescu Publicat: 10 august 2023, 17:32

Reclamă
Marius Şumudică a refuzat oferta lui U Cluj! Dumitru Dragomir: „I-am spus să mai aştepte, că o să fie «verde» către Rapid

Prima reacţie a lui Marius Şumudică, după Rapid - Petrolul 0-2

Marius Şumudică, la finalul unui meci / Profimedia Images

Marius Şumudică a refuzat oferta lui U Cluj. „Şumi” este dorit şi de Petrolul, dar sunt şanse mici ca antrenorul să semneze cu „lupii galbeni”, chiar dacă are o relaţie foarte bună cu Marian Copilu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dumitru Dragomir a dezvăluit, recent, ce a discutat cu Marius Şumudică. Antrenorul i-a mărturisit că avea oferte de la două echipe din Liga 1.

Marius Şumudică a refuzat oferta lui U Cluj!

Potrivit gsp.ro, Marius Şumudică a refuzat oferta lui U Cluj fiindcă a cerut anumiţi jucători, iar aceştia nu au fost aduşi.

Șumudică îşi dorea mai mulţi jucători cu care a lucrat în trecut. L-a cerut pe Silviu Lung Jr., dar acesta a ajuns la Poli Iași. „Şumi” l-a vrut și pe Boldrin, cu care a colaborat, la fel ca şi cu Lung Jr., la Astra. Boldrin ar fi refuzat să vină la U Cluj fiindcă soţia lui nu ar fi fost de acord cu întoarcerea în România.

Şumudică îl avea pe lista de transferuri și pe fundaşul central Kana Byik, pe care l-a avut în lot la Gaziantepspor. Acesta a cerut un salariu de 20.000 de euro lunar, dar conducerea lui U Cluj nu a fost de acord.

Reclamă

Faptul că U Cluj nu a reuşit să aducă niciunul dintre aceşti jucători l-ar fi determinat pe „Şumi” să refuze oferta lui U Cluj, de 20.000 de euro lunar.

Dragomir: „Mai aşteaptă, mă, puţin”

Dumitru Dragomir a povestit ce a discutat la telefon cu Marius Şumudică. Fostul şef al LPF l-a sfătuit pe „Şumi” să mai aibă puţină răbdare.

M-a sunat Șumudică aseară și mi-a spus că are ofertă de la două echipe, una cu bani (n.r. – U Cluj), una mai săracă (n.r. – Petrolul). I-am spus în felul următor: «mai așteaptă, o să fie «verde» către Rapid». El a zis că e supărat. «Băi, ești supărat vreodată pe Rapid?». «Nu, nea Mitică, că Rapidul e viața mea!». «Atunci mai așteaptă, mă, puțin»”, declara Dumitru Dragomir pentru sursa citată.

Reclamă 4 / 0/3

Cristiano Bergodi, antrenorul Rapidului, s-a întâlnit cu conducerea clubului după înfrângerea cu Voluntari. Bergodi a discutat cu patronul Dan Şucu, acţionarul minoritar Victor Angelescu şi preşedintele Rapidului, Daniel Niculae.

Dan Şucu a infirmat că lui Cristiano Bergodi i-ar fi fost dat vreun ultimatum. Rapid e pe locul 8 după 4 etape, cu doar 5 puncte acumulate, iar antrenorul Cristiano Bergodi a spus el însuşi că nu e un start bun pentru echipa lui.

Dan Şucu: „Nu s-a pus problema să-i dăm nici măcar un avertisment”

Am avut cu toţii o întâlnire cu antrenorul nostru, Cristiano Bergodi. Aţi văzut, nu este niciun secret. Au apărut şi poze, doar vreau să lămuresc transparent ce s-a întâmplat acolo. Întâlnirea nu a fost, aşa cum se speculează, pentru a-i da vreun avertisment sau ultimatum domnului Bergodi. Din contră!

Ştim cu toţii că este nevoie de răbdare şi mai ştim că acest cuvânt, răbdare, nu face parte, momentan, din vocabularul Giuleștiului. Clubul Rapid, noi, cu toții, trebuie să învățăm să avem răbdare… Nu este simplu, dar proiectele cu adevărat mari, proiectele solide, care să reziste mulţi ani, se construiesc cu enorm de multă răbdare şi nu pe fundații emoționale.

A crea o echipă mare, competitivă, o campioană, nu este o probă de 100 de metri garduri, ci una de maraton. Un maraton fotbalistic și administrativ, ce trebuie gestionat fără grabă, cu înțelepciune. Mă ştiţi foarte bine cum sunt ca om de business… Vom construi cărămidă cu cărămidă!

Deci, o spun răspicat, nu se pune problema să plece Cristiano Bergodi, nu s-a pus problema să-i dăm nici măcar un avertisment! Este exact opusul: l-am chemat să îi spunem că avem toată încrederea în el, că vor veni și rezultatele pe care le merită aceşti fani minunaţi, cei mai frumoşi din România”, a declarat Dan Şucu pentru fanatik.ro.

 

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:12 VIDEOImagini de colecție cu Zinedine Zidane, la cursa de sprint de la Miami! Ce gafă a fost aproape să comită, la decernarea premiilor 20:00 LIVE TEXTU Cluj – Dinamo 1-0. Daniel Popa a deschis scorul cu un şut la colţul lung 19:53 VIDEOIpswich Town a promovat în Premier League, după 22 de ani! Nebunie pe străzi şi în vestiar 19:40 LIVE VIDEOBernadette Szocs – Natalia Bajor e ACUM, exclusiv în AntenaPLAY, la Saudi Smash 2024 19:07 Kyren Wilson, primul finalist al Campionatului Mondial de snooker 2024! A câştigat 8 dintre ultimele 10 frame-uri 18:36 CSM Bucureşti, OUT din Liga Campionilor. A ratat calificarea în Final Four după ce a pierdut şi returul cu Metz 18:33 „Să nu se repete!” Gigi Corsicanu, semnal de alarmă pentru șefii de la Rapid! Motivul pentru care fanii nu fac deplasarea la Cluj 17:56 „I-ar fi făcut rău! Nu a gândit ca un părinte!” Adevăratul motiv pentru care Gică Hagi nu l-a transferat pe Ianis la Farul 17:35 VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Abby Pulling a obținut pole-position-ul, live în AntenaPLAY 17:05 LIVE VIDEOSporting – Portimonense e acum LIVE VIDEO în AntenaPLAY! Boavista – Gil Vicente 1-1 Vezi toate știrile
Citește și