Închide meniul

Marius Şumudică a schimbat discursul! De la „Adrian Mutu să-şi dea cu alifie”, la „Mutu este un lider”

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 26 octombrie 2022, 23:35

Marius Şumudică a schimbat discursul! De la „Adrian Mutu să-şi dea cu alifie, la „Mutu este un lider

Marius Şumudică, şocat după România U21 - Spania U21 0-3

Marius Şumudică, în timpul unui meci/ Profimedia

Marius Şumudică a schimbat discursul despre Adrian Mutu. „Şumi” şi „Briliantul” au avut un schimb de replici acid în primăvara acestui an, însă „conflictul” dintre cei doi s-a stins rapid.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Acum, Marius Şumudică l-a lăudat pe Adrian Mutu pentru discursul său şi pentru felul în care o conduce pe Rapid de pe bancă.

Marius Şumudică a schimbat discursul

”Nu am nicio relație cu niciunul dintre dânșii (n.r. din conducerea clubului Rapid). Îi respect, îi felicit. Pe Mutu îl felicit, sunt alături de el. Îmi place modul lui de a se exprima, de a se exprima ca antrenor, e opusul meu.

Când vorbește, se vede că are dicționarul la el, vorbește articulat, discursul e bine pus la punct. Am înțeles că are un discurs bun și în vestiar. Se vede că este un lider. Bravo lui!”, a declarat Marius Șumudică, potrivit digisport.ro.

Marius Şumudică poate deveni antrenorul lui Beşiktaş

Marius Şumudică poate deveni antrenorul lui Beşiktaş. În vârstă de 51 de ani, antrenorul român este pe lista scurtă a marelui club din Turcia. Anunţul a fost făcut chiar de „Şumi”.

Reclamă

Beșiktaș e pe locul cinci în Turcia, cu 19 puncte acumulate, iar conducerea caută un nou antrenor în locul lui Valerien Ismael. Marius Şumudică, ex-tehnician la Gaziantep, Kayserispor şi Yeni Malatyaspor, poate fi alegerea „vulturilor negri”.

”Sunt pe lista scurtă, dar cu șanse infime, pentru că ar dori un antrenor turc, e vorba despre Senol Gunes. Dacă ar fi vorba despre un antrenor străin, aș avea șanse mai mari.

Am avut rezultate bune la Gaziantep, i-am bătut pe Beșiktaș de două ori, am lăsat loc de bună ziua în Turcia. Eu mă bucur, dar am doi ani de contract cu Al-Raed”, a declarat Marius Șumudică, potrivit digisport.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Marius Şumudică, savuros când a fost întrebat de forma lui Denis Alibec

Marius Şumudică a oferit un răspuns savuros când a fost întreba despre forma lui Denis Alibec. Atacantul de 31 de ani trece prin unul dintre cele mai bune momente din carieră. A fost revitalizat de Gică Hagi şi are deja 6 goluri în această ediţie de campionat.

Alibec a marcat şi în această etapă, în Rapid – Farul, scor 1-1. Marius Şumudică l-a antrenat în trecut pe internaţionalul român şi a ţinut să îl felicite.

„Alibec a renăscut cu Hagi și cu Șumudică. Are doi tați! I-am zis că îl am pe buletin. L-am trecut pe buletin și eu și Gică văd că i-a găsit PIN-ul, ca să zic așa. Joacă foarte bine, mă bucur pentru el. Este unul dintre cei mai buni atacanți cu care am lucrat în viața mea„, a declarat Marius Şumudică.

Recomandări
  • Marius Şumudică a schimbat discursul
  • De la „Adrian Mutu să-şi dea cu alifie”, la „Mutu este un lider!”

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
17:15 „A fost stresant” Fernando Alonso, sincer după calificările pentru sprintul din MP al Chinei! Obiectivul spaniolului la Shanghai 17:05 FotoIon Țiriac a plătit un „preț obscen” și a așteptat cinci ani să o primească. Miliardarul este acum în extaz! Imagini colosale 17:01 Suma „chilipir” pe care trebuie să o plătească Gigi Becali pentru Rafa Mujica, atacantul ce face senzaţie în Liga Portugal! 16:33 VIDEOScandal în Italia! Antrenorul Fiorentinei a sărutat pe gură o jurnalistă! Fiecare dintre ei e căsătorit cu o altă persoană! 16:28 Adi Mutu a primit o ofertă spectaculoasă! „Briliantul” cere un salariu fabulos pentru a semna 16:00 Zinedine Zidane, la un pas de Bayern Munchen! Ce condiţii are francezul pentru a semna cu bavarezii 15:35 „E o mare porcărie!” Dumitru Dragomir a răbufnit după ce Corvinul și Oțelul au ajuns în finala Cupei României! 15:32 Gigi Becali şi Dan Şucu, luptă strânsă pentru Louis Munteanu! Ce sumă cere Fiorentina pentru atacantul român 15:17 Când vor afla Corvinul Hunedoara și Oțelul Galați dacă vor primi licența pentru Europa League! Răzvan Burleanu a făcut anunțul 15:01 Zeljko Kopic a dezvăluit prin ce trece Homawoo, după accidentarea gravă suferită de Luca Mihai: „Nu se simte bine” Vezi toate știrile
Citește și