Închide meniul

Egiptenii au răbufnit după ce Aaron Boupendza a fost prezentat la Rapid: „Veţi plăti! Ne vedem la FIFA”

Alex Masgras Publicat: 14 septembrie 2024, 8:24

Reclamă
Egiptenii au răbufnit după ce Aaron Boupendza a fost prezentat la Rapid: „Veţi plăti! Ne vedem la FIFA

Egiptenii au răbufnit după ce Aaron Boupendza a fost prezentat la Rapid: "Veţi plăti! Ne vedem la FIFA"

Aaron Boupendza / Facebook Rapid

Egiptenii au răbufnit după ce Aaron Boupendza a fost prezentat la Rapid. Atacantul din Gabon a fost prezentat oficial de formaţia din Giuleşti vineri seară. Cu toate acestea, pe 8 septembrie, formaţia Zamalek din Egipt îl prezenta şi ea pe Boupendza.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În ciuda anunţului făcut de Zamalek, care susţine că avea un precontract semnat cu atacantul de 28 de ani, acesta a ajuns în cele din urmă la Bucureşti.

Egiptenii au răbufnit după ce Aaron Boupendza a fost prezentat la Rapid

Egiptenii au mai publicat şi un document prin care arată mutare documentelor de la Federaţia Americană de Fotbal la Federaţia Egipteană de Fotbal. Boupendza a fost legitimat ultima oară la Cincinnati.

Potrivit arabsvoice.net, Zamalek este pregătită să meargă la FIFA. Atât Rapid, cât şi Boupendza, ar urma să fie daţi în judecată de formaţia din Egipt.

De altfel, paginile de social media ale lui Rapid au fost invadate de fanii lui Zamalek. Egiptenii nu au suportat ideea unei „trădări” din partea atacantului din Gabon şi i-au ameninţat pe giuleşteni cu procese la FIFA:

Reclamă
Reclamă

„Veți plăti 5 milioane pentru Zamalek cât mai repede. Ne întâlnim la FIFA”, „Ne vedem la FIFA, ești un fotbalist neprofesionist, așa că te vei confrunta cu o mulțime de necazuri oribile. Vei suferi din cauza plății de cel puțin 3 milioane de dolari. Ne vedem mai târziu, omule!”, „În curând veți plăti amenda pentru că a semnat pentru clubul egiptean Zamalek”, „Te-ai dus să evoluezi în liga de jocuri școlare și vei plăti o amendă mare. Salutări, Aaron!”, sunt câteva dintre comentariile fanilor egipteni lăsate pe pagina de Facebook a celor de la Rapid.

Aaron Boupendza a fost prezentat oficial de Rapid!

Aaron Boupendza a fost prezentat oficial de Rapid! Atacantul cotat la suma de 5 milioane de euro, potrivit site-ului de specialitate Transfermarkt, a oferit și prima reacție după ce a ajuns în lotul lui Marius Șumudică.

În cariera sa, Boupendza a mai jucat pentru: Mounana, Bordeaux, Pau FC, Ajaccio, Tours, Feirense, Hatayspo, Al-Arabi, Al-Shabab și Cincinnati.

Reclamă

„Welcome, Aaron! Noul atacant al Rapidului

Mă bucur că am ajuns la Rapid, este un club mare din România, cu cei mai fanatici suporteri. Cei de aici m-au dorit foarte mult și voi încerca să-i răsplătesc prin evoluțiile mele, prin goluri și trofee. Mă bucur că voi putea să joc alături de Clinton, cu care mă înțeleg foarte bine. De asemenea, am șansa de a lucra din nou cu Marius Șumudică, care este ca un tată pentru mine. Abia aștept să joc!”, au anunțat giuleștenii, pe rețelele de socializare.

Jucătorul din Gabon a fost antrenat de Marius Șumudică în perioada în care era legitimat la Al Shabab, în Arabia Saudită. La momentul respectiv, Aaron a reușit să înscrie 11 goluri în 17 meciuri jucate și a fost achiziționat de Cincinnati, în schimbul sumei de 6,5 milioane de euro.

Reclamă

Ce rezultat va fi la CFR Cluj - FCSB?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
16:29

VIDEOReacția lui Charles Leclerc, după ce a obținut pole-position-ul în Marele Premiu al Azerbaidjanului: „E circuitul meu preferat!”

16:00

VIDEOCharles Leclerc, pole-position în Marele Premiu al Azerbaidjanului! Cursa e duminică, pe Antena 1 şi în AntenaPLAY (13:45)

15:42

VideoLando Norris, out din Q1 în Marele Premiu al Azerbaidjanului! Pas greşit în lupta cu Max Verstappen pentru titlul mondial

15:30

VIDEOBenfica – Santa Clara LIVE VIDEO în AntenaPLAY, de la 22:30. Meciul zilei în Liga Portugal

15:10

Marius Şumudică a venit cu pastilele la conferinţa de presă: „Am înnebunit de tot! Astea trei săptămâni m-au doborât”

14:52

„Are mai mult de câştigat” Giovanni Becali a ales între Daniel Bîrligea şi Louis Munteanu! Marea dilemă a impresarului

1 VIDEOJoshua Durksen a câştigat sprintul din Formula 2 de la Baku, LIVE în AntenaPLAY! Cursa principală e duminică (10:35) 2 „E absolut de neînţeles” Scoţienii l-au criticat dur pe antrenorul lui Rangers după ce au aflat decizia lui Ianis Hagi! 3 Aston Martin se transformă în “Red Bull 2.0”. Opinia lui Adrian Georgescu 4 Dinamo – Unirea Slobozia 1-0. Cîrjan a adus victoria echipei lui Kopic. „Câinii” au ajuns pe locul 3 în Liga 1! 5 Un jucător de la naţională e OUT în mandatul lui Mircea Lucescu! Ce i-a transmis selecţionerul României 6 FotoDavid Beckham, prezent la înmormântarea lui Sven-Goran Eriksson! Fostul mare antrenor, condus pe ultimul drum de 600 de oameni
Citește și