Închide meniul

Marius Şumudică, anunţ de ultimă oră despre revenirea în Liga 1: „Nu mi-aş dori să înţeleagă greşit”

Reclamă

Alex Masgras Publicat: 12 martie 2024, 20:38

Marius Şumudică, anunţ de ultimă oră despre revenirea în Liga 1: „Nu mi-aş dori să înţeleagă greşit

"Te interesează Rapid?" Răspunsul oferit imediat de Marius Şumudică, după plecarea lui Cristiano Bergodi

Marius Şumudică, în timpul unui meci / Hepta

Marius Şumudică a făcut un anunţ despre revenirea în Liga 1. Antrenorul român tocmai s-a despărţit de Gaziantep, dar nu a dus lipsă de oferte. La scurt timp după ce a plecat din Turcia, Marius Şumudică a primit oferte de la FC Voluntari şi Petrolul Ploieşti, echipe care au rămas fără antrenori chiar înainte de debutul în play-out.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Florin Pârvu s-a despărţit de Petrolul Ploieşti, în timp ce Nicolae Dică a plecat de la FC Voluntari.

Marius Şumudică, anunţ de ultimă oră despre revenirea în Liga 1

Marius Şumudică a declarat că i-a refuzat pe cei de la Petrolul Ploieşti din cauza unor probleme familiale şi speră ca „lupii galbeni” să nu înţeleagă greşit refuzul în acest moment:

„Da, este adevărat. Au fost discuții din partea celor de la Voluntari, dar și de la Petrolul. Dar am refuzat pentru moment. De fapt, și întoarcerea mea în țară a fost generată de niște probleme familiale care necesitau prezența mea.

M-au sunat să merg la Petrolul, dar în momentul de față nu mă simt pregătit și nu mi-aș dori să înțeleagă greșit refuzul în momentul de față”, a declarat Marius Şumudică, la digisport.ro.

Reclamă

Mihai Stoica a reacționat, după ce l-a văzut pe Marius Șumudică înjurând fanii FCSB la derby-ul cu Rapid

Mihai Stoica a reacționat, după ce l-a văzut pe Marius Șumudică înjurând fanii FCSB la derby-ul cu Rapid. Oficialul vicecampioanei a avut o singură nelămurire, după ce a văzut imaginile cu „Șumi”.

În timpul meciului de pe Arena Națională, Marius Șumudică a fost surprins în tribună, în timp ce îi înjura pe roș-albaștrii. Acesta a cântat, alături de galeria Rapidului, un celebru cântec „dedicat” oamenilor care o susțin pe FCSB.

În timpul meciului de pe Arena Națională, Marius Șumudică a fost surprins în tribună, în timp ce îi înjura pe roș-albaștrii. Acesta a cântat, alături de galeria Rapidului, un celebru cântec „dedicat” oamenilor care o susțin pe FCSB.

Reclamă 4 / 0/3

„Nu comentez în niciun fel, chiar nu am ce să comentez la aşa ceva. O singură întrebare am. Ştia că e filmat?”, a spus Mihai Stoica, la orangesport.ro.

Marius Șumudică nu este însă la primul derapaj de acest gen. În perioada în care o antrena pe Astra Giurgiu, Marius Șumudică a scandat aceleași cuvinte, în vestiarul echipei.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:11 Mobilizare generală înainte de FCSB – Farul! Jucătorii liderului, pregătiţi de sărbătoare! Ce îndemn au avut pentru fani 10:42 Sorana Cîrstea – Iga Swiatek şi Jaqueline Cristian – Danielle Collins LIVE SCORE (12:00). Dueluri de foc pentru românce la Madrid 10:13 Performanţă uriaşă pentru Eliza Samara! A câştigat Liga Campionilor la tenis de masă pentru a treia oară consecutiv 10:02 Ţara din Europa care refuză să folosească VAR, după ce fanii s-au revoltat! Anunţul federaţiei 9:49 Leicester a promovat în Premier League. Leeds are şanse mici să promoveze direct. Cum ar putea arăta play-off-ul 9:28 Dennis Man îi dă mari emoţii lui Edi Iordănescu! Internaţionalul român, scos din lotul lui Parma. Anunţul presei din Italia 9:05 „Iar o să îmi iau înjurături”. Helmut Duckadam, un nou discurs dur la adresa conducerii CSA Steaua: „Poate nu mă pricep eu” 8:56 Dezvăluirea făcută de Ioan Andone, la 64 de ani. Care este, de fapt, numele său din buletin 8:34 Verdictul specialistului, după controversele din Dinamo – FC Voluntari: „E neglijenţă” / „Asta e poziţie normală?” 8:19 Mihai Stoica a anunţat care este antrenorul său român preferat. Surpriză uriaşă: „Poţi să mi-l pui cu oricine şi îl aleg pe el” Vezi toate știrile
Citește și