Închide meniul

„O singură întrebare am” Mihai Stoica a reacționat, după ce l-a văzut pe Marius Șumudică înjurând fanii FCSB la derby-ul cu Rapid

Alex Ioniță Publicat: 10 martie 2024, 21:35

Reclamă
O singură întrebare am” Mihai Stoica a reacționat, după ce l-a văzut pe Marius Șumudică înjurând fanii FCSB la derby-ul cu Rapid

Mihai Stoica a reacționat, după ce l-a văzut pe Marius Șumudică înjurând fanii FCSB la derby-ul cu Rapid

Marius Șumudică, în timp ce înjura susținătorii FCSB-ului / TikTok

Mihai Stoica a reacționat, după ce l-a văzut pe Marius Șumudică înjurând fanii FCSB la derby-ul cu Rapid. Oficialul vicecampioanei a avut o singură nelămurire, după ce a văzut imaginile cu „Șumi”.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În timpul meciului de pe Arena Națională, Marius Șumudică a fost surprins în tribună, în timp ce îi înjura pe roș-albaștrii. Acesta a cântat, alături de galeria Rapidului, un celebru cântec „dedicat” oamenilor care o susțin pe FCSB.

Mihai Stoica a reacționat, după ce l-a văzut pe Marius Șumudică înjurând fanii FCSB la derby-ul cu Rapid

Managerul general de la FCSB nu a dorit să comenteze imaginile apărute în spațiul online, cu Marius Șumudică. Totuși, „MM” s-a întrebat dacă fostul antrenor de la Gaziantep știa că este filmat, în momentul în care cânta, alături de galerie.

„Nu comentez în niciun fel, chiar nu am ce să comentez la aşa ceva. O singură întrebare am. Ştia că e filmat?”, a spus Mihai Stoica, la orangesport.ro.

Marius Șumudică nu este însă la primul derapaj de acest gen. În perioada în care o antrena pe Astra Giurgiu, Marius Șumudică a scandat aceleași cuvinte, în vestiarul echipei.

Reclamă

Interesant este faptul că, la momentul respectiv, la Astra juca și Denis Alibec, care avea să se transfere la FCSB. În imaginile de atunci, atacantul putea fi observat în timp ce nu cânta, alături de restul colegilor.

Marius Șumudică a vorbit despre revenirea în Liga 1

Marius Șumudică a vorbit despre revenirea în Liga 1. Tehnicianul român a dezvăluit și că a primit deja două oferte de la formații din campionatul României.

Marius Șumudică este în prezent liber de contract, după ce a fost dat afară de turcii de la Gaziantep. „Șumi” a lăsat echipa pe locul 18, cu 28 de puncte, la o lungime de salvarea de la retrogradare.

Reclamă 4 / 0/3

„M-au sunat două cluburi din liga naţională, care erau în play-out, nu se pune problema. Nu ştiu nimic, nu am nicio discuţie cu domnul Rotaru, n-am avut şi nu e fair-play să am o discuţie cu el atât timp cât cei de acolo au antrenor, joacă derby-ul acum cu cealaltă echipă din Craiova. Nu s-a pus problema. Nu e frumos să discutăm despre o echipă care are antrenor.

Dacă vreo echipă va rămâne fără antrenor, există şi posibilitatea să rămân în ţară, dar prioritatea e să plec în străinătate. Mă odihnesc două, trei luni şi apoi plec. Ori mă întorc în Golf, ori în Turcia, vedem”, a spus Marius Șumudică, la sosirea în țară.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:40 VIDEOEduard Ionescu, Elena Zaharia şi Ioana Sîngeorzan, victorii pe linie la Saudi Smash 2024, în AntenaPLAY 16:33 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 2 mai 15:44 Germania va avea 5 echipe în Liga Campionilor, în sezonul următor 15:26 Campionatul Mondial de hochei, două super-turnee de tenis de masă şi spectacolul fotbalistic sunt în mai, în AntenaPLAY 15:23 Gică Hagi şi-a fixat obiectivul, înainte de Farul – Sepsi: „Cel mai important!” Cu ce probleme de lot se confruntă 14:05 EXCLUSIVVictor Piţurcă a răbufnit după declaraţiile lui Gigi Becali: „Nu mai vorbesc în viaţa mea cu Gigi Becali” 13:53 Se „rupe” Arena Naţională! Câte bilete s-au vândut deja la derby-ul FCSB – CFR Cluj 13:11 David Popovici a ajuns să umble cu laptele românesc după el, de frica alimentelor contaminate 13:09 Adevărul din spatele relaţiei tensionate dintre Simona Halep şi Sorana Cîrstea: „A existat o rivalitate!” 12:30 Chefi la cuțite, lider de audiență! Echipa lui Chef Alexandru Sautner a câștigat battle-ul de aseară Vezi toate știrile
Citește și