Închide meniul

Florin Prunea a „bătut palma” cu FC U Craiova 1948 şi e noul preşedinte al clubului: „Mi-am dorit să vină şi Şumudică!”

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 26 august 2023, 21:18

Florin Prunea a „bătut palma cu FC U Craiova 1948 şi e noul preşedinte al clubului: „Mi-am dorit să vină şi Şumudică!

Florin Prunea a "bătut palma" cu FC U Craiova 1948 şi va deveni noul preşedinte al clubului

Florin Prunea, în timpul unui meci pe stadionul "Ștefan cel Mare" / Hepta

Florin Prunea a confirmat faptul că a „bătut palma” cu FC U Craiova 1948 şi va deveni noul preşedinte al clubului. Fostul portar a dezvăluit că s-a înţeles cu Adrian Mititelu, cât şi cu Adrian Mititelu Jr, şi e aproape să semneze contractul cu trupa din Bănie. Prunea a mai mărturisit că şi Marius Şumudică va veni alături de el la FC U Craiova 1948.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Florin Prunea era liber de contract din 2020, după ce a fost preşedinte la Dinamo timp de un an.

Florin Prunea a „bătut palma” cu FC U Craiova 1948 şi e noul preşedinte al clubului

Florin Prunea a mai dezvăluit că a insistat pentru venirea lui Marius Şumudică, deoarece are încredere în abilităţile sale de antrenor. Fostul portar a mai declarat că se vor face transferuri la FC U Craiova 1948, deoarece lotul trebuie întărit.

De asemenea, Prunea a mai dezvăluit că negocierile cu FC U Craiova 1948 sunt aproape finalizate, atât în cazul său, cât şi în cazul lui Marius Şumudică.

„Să vedem şi actele semnate şi după putem vorbi. Dar nu cred că vor fi probleme. Am avut discuţii cu domnii Mititelu. Îl aştept pe Adrian Mititelu.

Reclamă

(N.r. despre clauza cerută de Marius Şumudică) Oricum trebuie să-i plăteşti, acesta este regulamentul. Trebuie să-i plăteşti când îi dai afară.

Condiţiile care sunt la Craiova, nu sunt la patru-cinci echipe din Liga 1. Lotul trebuie îmbunătăţit. Am discutat cu Şumi şi cu cei doi finanţatori. Avem meciul cu Farul, după avem pauza de două săptămâni.

Eu m-am înţeles, actele sunt clare. Mi-am dorit foarte mult să vină şi Şumi, ştiu ce poate. El îşi negociază contractul, să nu fie probleme. Clauzele să fie clare, cu obligaţii, aste este viaţa. Să dăm drumul la treabă”, a declarat Florin Prunea, pentru digisport.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Marius Şumudică dă primul „tun” la FC U Craiova 1948. Transferă un fost jucător de la FCSB!

Marius Şumudică a bătut palma cu Adrian Mititelu şi dă primul „tun” la FC U Craiova 1948. Antrenorul care este aproape de a fi prezentat la echipa din Bănie mută pe piaţa transferurilor. Va aduce un fost jucător de la FCSB.

Potrivit prosport.ro, Fernando Boldrin este primul transfer pe care Marius Şumudică şi Florin Prunea îl vor face, după ce vor fi numiţi oficial. Mijlocaşul brazilian de 34 de ani ar fi fost convins de „Şumi” să vină să îl ajute la Craiova.

Şumudică şi Fernando Boldrin au colaborat la Astra, acolo unde au câştigat titlul în Liga 1 în 2016. Cinci goluri a înscris sud-americanul în acel sezon.

Gigi Becali a dat apoi lovitura şi l-a transferat la FCSB, pentru 400.000 de euro. Boldrin a marcat 8 goluri în tricoul roş-albastr, în campionat, şi a plecat la finalul sezonului la Kayserispor. Becali a încasat pe el de trei ori mai mulţi bani. Chiar Marius Şumudică îl aducea pe mijlocaş în Turcia.

Fernando Boldrin este „copilul de suflet” al lui Şumudică. El l-a adus în fotbalul românesc, în 2014, la Concordia Chiajna. „Mi-a dat multă încredere, este ca un tată pentru mine. M-a ajutat mult!„, spunea, în trecut, brazilianul.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:44 VIDEOPalermo – Reggiana 1-2 a fost în AntenaPLAY. Echipa lui Ionuț Nedelcearu, pas greșit în lupta pentru promovare 19:40 Dan Nistor a răbufnit după FCU Craiova – U Cluj 3-2. L-a atacat pe Juan Bauza: „Parcă l-a împușcat cineva!” 19:36 Cine i-a luat locul lui Florinel Coman, în primul 11 al FCSB-ului! Roş-albaştrii se pregătesc de sărbătoare 19:26 FCU Craiova – U Cluj 3-2! Oltenii „respiră” și o lasă pe Dinamo pe ultimul loc! Cum arată clasamentul 19:13 Adrian Mititelu Jr, surprins la FCU Craiova – U Cluj! Prima apariţie publică, după ce a stat în comă zece ore 19:09 Ange Postecoglou, răspuns direct pentru fanii care îl cer pe Radu Drăgușin titular la Tottenham! 19:00 FCSB – Farul LIVE TEXT (20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! Echipele 18:52 „6 inși câștigă mai bine!” Ce salariu avea Gabi Tamaș la Concordia Chiajna, înainte de retragere. A spus suma fără nicio reținere 18:49 Jucătorul dorit de Gigi Becali la FCSB, „dublă” de senzaţie! A ţinut-o pe FCU Craiova „în viaţă”, cu două goluri superbe 18:14 „Vor ieşi flăcări!” Mohamed Salah, reacţie furibundă după scandalul cu Jurgen Klopp! Mesajul scurt transmis Vezi toate știrile
Citește și