Închide meniul

Marius Şumudică, atac dur la Victor Angelescu şi Daniel Niculae! I-a acuzat că au minţit! „Nu pot fi la Rapid cât sunt ei acolo”

Bogdan Stănescu Publicat: 10 iulie 2023, 21:53

Reclamă
Marius Şumudică, atac dur la Victor Angelescu şi Daniel Niculae! I-a acuzat că au minţit! „Nu pot fi la Rapid cât sunt ei acolo

Marius Șumudică a criticat un jucător al Rapidului

Marius Şumudică, la finalul unui meci / Profimedia Images

Marius Şumudică a lansat un atac dur la Victor Angelescu şi Daniel Niculae. „Şumi” i-a acuzat pe cei doi că au minţit şi a transmis că nu va putea fi antrenorul Rapidului cât cei doi se vor afla în conducerea Rapidului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Marius Şumudică i-a răspuns lui Victor Angelescu. Şumudică este convins că nu a fost pus antrenor la Rapid „din răzbunare”.

Marius Şumudică, atac dur la Victor Angelescu şi Daniel Niculae!

Da, îmi propusesem să nu mai vorbesc de subiectul acesta, din moment ce nu am vorbit nici când a fost Mutu antrenor, l-am respectat.

Nu am vrut să vorbesc nici după ce a fost numit Cristiano Bergodi, căruia îi doresc baftă.

Fiind ultima mea apariţie pe acest subiect, vreau să lămuresc anumite lucruri. Eu de fiecare dată când am fost atacat, nu rămân dator.

Reclamă
Reclamă 4

Dânsul (n.r.: Victor Angelescu) se contrazice, nu pot să folosesc un termen dur, că minte, prin ceea ce spune. Acum o săptămână a spus că Marius Şumudică este pe lista noastră şi poate fi antrenorul Rapidului. Acum spune cu totul altceva.

În al doilea rând, m-a sunat Daniel Niculae şi mi-a spus că mă va suna indiferent că voi fi sau nu antrenorul Rapidului.

Eu mi-aş fi dorit să lucrez cu Dani Coman la Rapid. Domnul Niculae stătea pe la tribuna a doua când era Pancu antrenor şi băga băţul în gard mai mult ca mine.

Reclamă

„Mi s-a părut răzbunare”

Tot ce a declarat domnul Angelescu, spunând că sunt unul dintre cei mai buni antrenori, nu a privit performanţa. Mi s-a părut răzbunare (n.r.: decizia de a nu-l numi la Rapid).

Dani Coman a făcut lobby pe lângă mine cu Daniel Niculae când eram la Astra. Daniel Niculae avea carafe de vin pe masă cu jucătorii în seara meciului.

Domnul Niculae mă sună şi îmi spune că a vorbit cu o listă de antrenori: Măldărăşanu (nici nu avea voie că e sub contract, nu e adevărat), cu Pancu şi cu mine. Şi m-au sunat pe mine când ştiau că era Bergodi deja instalat.

Sunt antrenor, sunt suporter al Rapidului şi am făcut declaraţii ca suporter al Rapidului. Am zis că au făcut 10 transferuri şi doar unul a confirmat, parţial: Dugandzic, care e golgheter, dar a marcat 12 goluri din penalty. A şi ratat câteva penalty-uri.

„Nu voi ajunge antrenor la Rapid cât Angelescu şi Niculae sunt acolo”

Tot ceea ce a spus domnul Angelescu mi-a demonstrat şi certificat că nu am fost ales ca antrenor nu datorită CV-ului, nu datorită rapidismului, ci a sunat a răzbunare.

Din punctul meu de vedere mi-au făcut un bine în momentul de faţă. Îmi ştiu drumul, mi-am dat seama că nu voi putea ajunge antrenor la Rapid atât timp cât domnul Angelescu şi Niculae sunt acolo.

Le urez baftă, dacă îi văd pe stradă îi salut, să realizeze ce îşi doresc suporterii Rapidului.

Promit că nu voi mai discuta subiectul Rapid. Sunt antrenor profesionist! Le mulţumesc oamenilor de fotbal, care nu au fost puţini, suporterilor că au fost aproape de mine şi şi-au dorit să vin la Rapid.

Mi-am dat seama că locul meu nu e la Rapid în momentul de faţă”, a declarat Marius Şumudică pentru digisport.ro.

Victor Angelescu, răspuns dur pentru Marius Şumudică: „Mi se pare incredibil”. De ce nu a ajuns „Şumi” în Giuleşti

Victor Angelescu, răspuns dur pentru Marius Şumudică. După despărţirea de Adrian Mutu, giuleştenii au semnat cu Cristiano Bergodi. Italianul se va afla pe banca echipei pentru a treia oară.

În urma acestei decizii, Marius Şumudică s-a declarat dezamăgit şi a anunţat că „rapidistul Şumudică a murit”. Antrenorul de 52 de ani este liber de contract, după ce s-a despărţit în această vară de Al-Raed, formaţie din Arabia Saudită.

„În primul rând, mi se pare puțin greu să ne gândim că-l punem pe Șumudică, pentru că în ultimii ani a criticat non-stop ceea ce se întamplă la Rapid. Atâta timp cât nu ești de acord cu patronatul, cu centenarul, 101 dalmațieni, cu ceea ce face clubul, cu oamenii din club și ai anumite reacții, atunci mi se pare incredibil să spui că poți să fii numit antrenor.

Tu vii, arunci cu pietre non-stop, anunți că vrei să fii antrenor și că ești rapidist… Mi se pare incredibil, totuși. Probabil că Daniel Niculae a avut o discuție cu el, nu vreau să intervin. Faci anumite declarații, că nu vei lucra cu anumite persoane, că ăsta nu e Rapid, după care să te aștepți să fii pus, mi se pare destul de greu de gândit.

Sunt comentariile dânsului, nu pot să spun dacă va antrena sau nu Rapid. Ar trebui să se decidă care e opinia lui, nu se poate schimba de la o zi la alta. Ca si antrenor, sunt convins că e foarte, foarte bun, dar am vorbit la nivel declarativ. Nu contează doar asta sau că ești rapidist. Atâta timp cât arunci cu pietre de la Liga 4, cum vrei să lucrăm împreună?”, a declarat Victor Angelescu pentru sursa citată.

Ajunge FCSB în grupele UEFA Champions League?

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:29

Thomas Muller şi-a anunţat retragerea din naţională, după ce Germania a fost eliminată de la EURO 2024! Mesajul ferm transmis

0:18

Kylian Mbappe a ieşit de pe teren înainte de a se încheia meciul cu Portugalia! Starul francez, înlocuit cu Barcola

23:55 5 iul.

Adrian Mititelu, discurs incendiar de 30 de minute! Îndemn războinic pentru Becali şi Rotaru: „Fraţilor, cereţi ce vreţi!”

23:50 5 iul.

Franţa a învins Portugalia la loviturile de departajare şi s-a calificat în semifinalele EURO 2024! Ronaldo a părăsit competiţia!

23:43 5 iul.

Jannik Sinner, calificare de senzaţie în optimile de la Wimbledon după o oră şi jumătate de joc! Emma Răducanu e şi ea în optimi

23:41 5 iul.

„Dureros!” Julian Nagelsmann, la pământ după ce Germania a fost eliminată de la EURO 2024! Concluziile după meciul cu Spania

1 VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu al Austriei! Marea cursă va fi duminică, pe Antena 1 şi în AntenaPLAY (15:45) 2 FotoValentin Mihăilă a semnat chiar din cantonamentul României! Contract pe trei sezoane şi un salariu uriaş 3 VIDEOGeorge Russell a câştigat Marele Premiu de Formula 1 al Austriei! Verstappen, penalizat cu 10 secunde după ce s-a atins cu Norris 4 România – Olanda 0-3, în optimi la EURO 2024. Naţionala României, OUT de la EURO 2024. „Tricolorii” au luptat admirabil 5 FotoReacţia imediată a iubitei lui Valentin Mihăilă, după ce internaţionalul român şi-a decis viitorul. Ami îi e alături la EURO 2024 6 VIDEOGabriel Bortoleto a câştigat cursa de Formula 2 din Austria, LIVE în AntenaPLAY! Victorie uriaşă pentru brazilian
Citește și