Închide meniul

Marius Şumudică, detalii despre negocierile picate cu FC U Craiova 1948: „Aş fi acceptat dacă eram la începutul carierei!”

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 27 august 2023, 20:03

Marius Şumudică, detalii despre negocierile picate cu FC U Craiova 1948: „Aş fi acceptat dacă eram la începutul carierei!

Marius Şumudică, detalii de ultim moment despre negocierile picate cu FC U Craiova 1948

Marius Şumudică la un meci / Profimedia Images

Marius Şumudică a oferit detalii de ultim moment despre negocierile picate cu FC U Craiova 1948. Tehnicianul în vârstă de 52 de ani a declarat că ar fi acceptat propunerea lui Adrian Mititelu doar dacă se afla la începutul carierei sale.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Marius Şumudică a fost la o semnătură distanţă de FC U Craiova 1948, însă negocierile au picat pe ultima sută de metri, fapt cauzat de neînţelegerile cu privire la contractul antrenorului.

Marius Şumudică, detalii de ultim moment despre negocierile picate cu FC U Craiova 1948

Marius Şumudică a vorbit pe larg despre negocierile purtate cu oficialii de la FC U Craiova 1948. Antrenorul a vrut să clarifice motivul pentru care nu a mai ajuns la o înţelegere cu Adrian Mititelu.

„Şumi” a declarat că nu a putut semna contractul propus de olteni, în ciuda faptului că la negocieri a fost „decent”, dezvăluind că solicitările sale nu au fost unele ieşite din comun.

„Pentru că am citit în ultimele ore o mulțime de neadevăruri, dezinformări cu privire la oferta primită de la clubul U Craiova 1948 și detaliile contractului pe care conducerea acestei grupări mi l-a oferit, aș vrea să fac câteva scurte precizări.

Reclamă

Din respect pentru suporterii acestei echipe, vreau să aduc la cunoștința opiniei publice faptul că mi s-a oferit un contract pe care, în mod normal, l-aș fi acceptat doar dacă mă aflam la începuturile carierei de antrenor!

Pe de altă parte, nu am solicitat nici pe departe niște condiții în conformitate cu cartea mea de vizită, ci am fost mai mult decât decent cu privire la solicitările mele.

Nu vreau să intru în detaliile negocierilor, dar voi fi nevoit s-o fac în cazul în care aceste dezinformări vor continua să apară în presa de specialitate”, a declarat Marius Şumudică, la gsp.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Adrian Mititelu Jr. s-a reorientat imediat, după ce negocierile cu Marius Șumudică și Florin Prunea au picat

Adrian Mititelu Jr. s-a reorientat imediat, după ce negocierile cu Marius Șumudică și Florin Prunea au picat. Patronul formației din Bănie a început negocierile cu un oficial, dar și cu un tehnician.

Potrivit informațiilor oferite de fanatik.ro, oltenii au intrat în negocieri Dani Coman și Marius Măldărășanu, care în prezent sunt sub contract cu cei de la FC Hermannstadt. De asemenea, pe lista lui Mititelu s-ar afla și Dorinel Munteanu, tehnicianul celor de la Oțelul Galați. De negocieri însă se ocupă fiul patronului, Adrian Mititelu Jr. Acest lucru se întâmplă din cauza faptului că Adrian Mititelu a declarat că dorește să nu se mai implice în viața echipei.

Dani Coman și Marius Măldărășanu au readus-o pe Hermannstadt în primul eșalon al fotbalului românesc în anul 2022. De atunci, echipa din Sibiu a devenit o formație care poate pune probleme echipelor care se bat la play-off.

Înainte de a ocupa funția de președinte la Hermannstadt, Dani Coman a ocupat aceași poziție la Astra Giurgiu. La echipa cu un titlu de campioană în Liga 1, Coman a activat în perioada august 2015 – iunie 2021.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:18 „Sunt antrenor de mare!” Gigi Becali, reacţie savuroasă după triumful FCSB-ului: „Mă întorc la muls oile acum!” 23:16 Florinel Coman, după titlul cucerit de FCSB după 9 ani: „Golul lui Băluţă a fost cel mai emoţionant” 23:14 Octavian Popescu l-a imitat pe „Dodel” Tănase după ce FCSB a câștigat titlul: „Bravo vouă, bă!” 23:00 Gigi Becali, propunere în direct pentru Florinel Coman, după ce FCSB a devenit campioană: „Trebuie să discut cu el!” 22:51 Mihai Stoica, plin de sânge în peluză după ce FCSB a câștigat titlul! Imagine uluitoare cu oficialul roș-albaștrilor 22:43 Gigi Becali a anunţat primul jucător de pe lista de transferuri de la FCSB. Ce a spus despre Denis Alibec, Kiki şi Louis Munteanu 22:42 Gigi Becali nu le-a uitat pe rivalele Rapid şi Dinamo! Prima reacţie, după ce FCSB a devenit campioană: „Nu mă interesează!” 22:31 FotoNebunie pe Arena Națională după ce FCSB a câștigat titlul! Imagini de senzație cu noii campioni ai României 22:23 Ce adversare poate întâlni FCSB în preliminariile UEFA Champions League! Cum arată traseul campioanei din Liga 1 22:23 Umilinţa supremă pentru Dinamo chiar în ziua în care FCSB a luat titlul! Dezastru în alb și roșu pentru „câini” Vezi toate știrile
Citește și