Închide meniul

Marius Şumudică i-a găsit înlocuitor lui Albion Rrahmani! Atacantul de naţională cu care negociază şefii Rapidului

Iulian Focșăneanu Publicat: 27 august 2024, 18:54

Reclamă
Marius Şumudică i-a găsit înlocuitor lui Albion Rrahmani! Atacantul de naţională cu care negociază şefii Rapidului

Marius Şumudică i-a găsit înlocuitor lui Albion Rrahmani

Marius Şumudică şi Dan Şucu / Profimediaimages

Marius Şumudică i-a găsit înlocuitor lui Albion Rrahmani şi este tot mai aproape de a primi întăriri. Antrenorul Rapidului a ales atacantul pe care îl vrea în Giuleşti.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Rapid şi-a vândut golgheterul la Sparta Praga pentru 5 milioane de euro. Atacantul de 23 de ani, care a marcat 17 goluri în sezonul trect, a ajuns coechipier cu Ermal Krasniqi.

Marius Şumudică i-a găsit înlocuitor lui Albion Rrahmani

Un atacant de 30 de ani, care a jucat pentru naţionala Georgiei la EURO 2024, este vârful de atac dorit de Şumudică la Rapid.

Potrivit fanatik.ro, Budu Zivzivadze este jucătorul cu care negociază Dan Şucu. Atacantul lui Karlsruher are un start perfect de sezon în Bundesliga 2. În primele trei meciuri a înscris tot atâtea goluri şi a oferit o pasă decisivă. Mai are un gol şi un assist şi în partida din Cupa Germaniei.

Zivzivadze este văzut drept înlocuitorul perfect pentru Rrahmani. Dacă va accepta oferta din Liga 1, georgianul se va lupta pentru postul de titular cu Borisav Burmaz şi Timotej Jambor.

Reclamă
Reclamă

Atacantul de 30 de ani are o cotă de piaţă de 900.000 de euro. Karlsruher l-a transferat la începutul anului trecut, de la Fehervar, cu 150.000 de euro.

Reacţia lui Ilie Dumitrescu, când a auzit că Ianis Hagi a refuzat-o pe Rapid

Ilie Dumitrescu a auzit că Ianis Hagi a refuzat-o pe Rapid și a venit cu un sfat important! Fostul internațional a vorbit deschis despre situația „Prințului”, legitimat, în prezent, la Rangers.

Totuși, potrivit informațiilor oferite de presa din Scoția, Ianis Hagi a refuzat oferta primită din partea giuleștenilor și a decis să rămână, cel puțin pentru moment, la Rangers.

Reclamă

Chiar tatăl jucătorului, Gică Hagi, a spus că fiul său va juca, în țara noastră, doar pentru Farul Constanța.

Ilie Dumitrescu i-a dat un sfat important lui Ianis și a transmis că acesta ar trebui să ia în calcul o revenire în Liga 1, pentru a-și relansa cariera.

El trebuie să joace. Există și posibilitatea asta, da (n.r. să se întoarcă la Farul). Decât să fii la echipa a doua la Rangers…

Eu cred că se va rezolva și problema asta, pe cale amiabilă, cât de curând. Să se despartă, da”, a spus Ilie Dumitrescu, la digisport.ro.

Reclamă

Este Dennis Man cel mai în formă internaţional român?

Loading ... Loading ...
Citește și:
20:48

Atromitos – PAOK (duminică, 20:30) LIVE VIDEO în AntenaPLAY! Programul complet al meciurilor din Superliga Greciei

20:10

Alex Dobre a plecat de la Famalicao! Ce condiţie pune fotbalistul român pentru a evolua în Liga 1

19:49

Schimbare pe grila din Formula 1! Williams a adus un pilot din Formula 2 pentru restul sezonului 2024

18:54

„Să meargă la poliţie!” Cristi Balaj, reacţie vehementă după ce Gigi Becali l-a făcut praf pe Horaţiu Feşnic: „Pregăteşte meciul”

18:44

„Să nu ne facem iluzii!” Cristi Borcea, reacţie fermă despre Dinamo! Ce a spus despre şansele la play-off ale „câinilor”

18:23

Chelsea a plătit 20 de milioane de euro pentru un jucător de 19 ani şi a stârnit revolta fanilor: „Serios? De câţi mai e nevoie?”

1 VIDEOBraga – Moreirense 3-1 a fost în AntenaPLAY! Sporting, FC Porto și Benfica, spectacol în etapa a 3-a din Liga Portugal 2 „Îţi dai seama ce hal de fotbalist?!” Gigi Becali a umilit un fotbalist în direct la TV: „Uitaţi-o pe asta, că e de râs!” 3 Gigi Becali, decizie radicală după 0-2 cu Hermannstadt! Patronul nu mai ține cont de nimic: „Mă duc la echipă! Să țip, să urlu” 4 Gigi Becali l-a distrus pe Chiricheş după dezastrul cu Hermannstadt: „Cu el mi-e frică! Te doare capul” 5 Elias Charalambous, după Hermannstadt – FCSB 2-0: „E o greşeală care ne costă! Trebuie să găsim soluţii” 6 EXCLUSIVGigi Becali s-a răzgândit după ce a făcut iureş la TV şi a anunţat o decizie radicală la FCSB!
Citește și