Închide meniul

Marius Şumudică îl laudă pe Daniel Bîrligea: „Va deveni unul dintre cei mai buni atacanţi”

Bogdan Stănescu Publicat: 31 iulie 2023, 18:41

Reclamă
Marius Şumudică îl laudă pe Daniel Bîrligea: „Va deveni unul dintre cei mai buni atacanţi

Marius Şumudică îl laudă pe Daniel Bîrligea

Daniel Bîrligea, într-un meci pentru CFR Cluj / Profimedia Images

Marius Şumudică îl laudă pe Daniel Bîrligea. Fost atacant, antrenorul de 52 de ani a fost impresionat de vârful lui CFR Cluj.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Daniel Bîrligea are deja 2 goluri marcate pentru CFR Cluj în acest început de sezon.

Marius Şumudică îl laudă pe Daniel Bîrligea: „Va deveni unul dintre cei mai buni atacanţi”

Acest Bîrligea mi se pare un jucător bătăios și în același timp finalizează și foarte bine. Are piciorul drept, cred că va ajunge un atacant foarte bun.

Va crește și va deveni, cred, unul dintre cei mai buni atacanți. Eu am jucat atacant și îmi dau seama, după ochi”, a declarat Marius Șumudică pentru digisport.ro.

În vârstă de 23 de ani, Daniel Bîrligea a atras atenţia mai multor cluburi, printre care şi Hoffenheim, echipă care evoluează în Bundesliga.

Reclamă

Hoffenheim s-a interesat de Daniel Bîrligea! Anunţul lui Ioan Varga: „Nu ne vom despărți de el în orice condiții”

Hoffenheim s-a interesat de Daniel Bîrligea! Anunţul a fost făcut de Ioan Varga, patronul celor de la CFR Cluj, care nu are de gând să îl lase pe atacantul de 23 de ani să plece din Gruia pentru o sumă mai mică de 7 milioane de euro.

Daniel Bîrligea a ajuns la CFR Cluj în urmă cu un an şi jumătate, atunci când clujenii au plătit 100.000 de euro pentru aducerea sa de la Teramo, din Italia. Înainte de Teramo, el a mai evoluat la Palermo, la echipele de U17 şi U19, CFR Cluj fiind singura formaţie din România pentru care atacantul de 23 de ani a evoluat.

CFR Cluj a suferit multe schimbări în această vară. Pe lângă plecarea lui Dan Petrescu şi venirea lui Andrea Mandorlini, CFR Cluj a adus 12 jucători şi s-a despărţit şi de mai mulţi jucători importanţi precum Nana Boateng, Andrei Burcă sau Yuri.

Reclamă 4 / 0/3

Acum, CFR Cluj se poate despărţi de un nou jucător. Ioan Varga, patronul formaţiei din Gruia, a confirmat faptul că există un interes ridicat pentru Bîrligea şi că printre echipele care s-au arătat interesate se numără şi Hoffenheim. Cu toate acestea, Varga a anunţat că Bîrligea va pleca de la CFR Cluj doar dacă echipa va primi suma de 7 milioane de euro.

Așa cum v-am mai spus, există interes pentru Bîrligea. Au existat discuții, iar acum s-au interesat de el și cei de la Hoffenheim. Suma pe care o dorim în schimbul transferului? Este aceeași – 7 milioane de euro. Bîrligea este un jucător valoros și nu ne vom despărți de el în orice condiții”, a declarat Ioan Varga, potrivit digisport.ro.

Daniel Bîrligea, „atac” la Dan Petrescu după UTA – CFR Cluj 1-3: „S-a schimbat în bine jocul!”

Daniel Bîrligea a trimis câteva „săgeţi” către Dan Petrescu după UTA – CFR Cluj 1-3. Bîrligea spune că jocul echipei cu Mandorlini s-a schimbat în bine, iar echipa are mai multe ocazii.

Mai mult, Bîrligea a spus că echipa nu mai aleargă mult nici în faza de apărare, aşa cum se întâmpla în mandatul lui Dan Petrescu.

Să am încredere în mine şi trebuie să dai totul pe teren pentru că nimeni nu îţi dă nimic. Să zicem că s-a schimbat în bine, se vede şi pe teren. Avem ocazii, nu alergăm mult pe apărare.

E frumos să joci un fotbal cu posesie, să ai ocazii. Până nu o să fie nimic concret, momentan sunt aici. Poate să fie la anul, peste 5 ani, eu o să dau totul pe teren aici. Ne ajută pentru moral pentru că suntem o echipă nouă, au venit 10 jucători. Vom încerca să trecem şi vom vedea la finalul dublei cu Adana”, a spus Bîrligea pentru digisport.ro, după UTA – CFR Cluj 1-3.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:04 Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile” 22:00 LIVE TEXTBorussia Dortmund – PSG 0-0! Duel de foc pentru un loc în finala Champions League 21:48 Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului 21:29 Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A! 21:04 Dennis Man şi Valentin Mihăilă au promovat în Serie A! Performanţă uriaşă pentru jucătorii naţionalei, alături de Parma! 21:00 VIDEOLecco – Sampdoria a fost în AntenaPLAY! Echipa lui Andrea Pirlo a făcut un pas important în lupta pentru baraj 20:51 Video„Selecţionerul nostru e un clovn!” Scandal uriaş la naţionala Ungariei, după înfrângerea istorică cu România 20:32 FotoAverea lui Ionuţ Negoiţă a „explodat”! Ce loc ocupă acum omul de afaceri în topul celor mai bogaţi români! 20:11 Carlos Alcaraz a fost eliminat în sferturile de la Madrid! Seria incredibilă a spaniolului, încheiată de Andrey Rublev 19:58 „Rămâne Mitriţă?” Mihai Rotaru a dat răspunsul la întrebarea care îi frământă cel mai tare pe suporterii Universităţii Craiova! Vezi toate știrile
Citește și