Închide meniul

Marius Şumudică îl sfătuieşte pe Dan Şucu să nu-l ia pe Malcom Edjouma: „Nu-mi plac el şi Oaidă. Rapid are nevoie de 6 titulari”

Reclamă

Bogdan Stănescu Publicat: 8 iunie 2023, 22:39

Marius Şumudică îl sfătuieşte pe Dan Şucu să nu-l ia pe Malcom Edjouma: Nu-mi plac el şi Oaidă. Rapid are nevoie de 6 titulari”

Marius Șumudică a lăudat echipa națională

Marius Şumudică, la finalul unui meci / Hepta

Marius Şumudică îl sfătuieşte pe Dan Şucu să nu-l ia pe Malcom Edjouma. Rapid l-a achiziţionat deja pe Răzvan Oaidă, liber de contract.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dan Şucu a şi vorbit la telefon cu Gigi Becali despre transferul lui Edjouma la Rapid.

Marius Şumudică îl sfătuieşte pe Dan Şucu să nu-l ia pe Malcom Edjouma

Oaidă, Edjouma, nu-mi plac. Nu înţeleg. Atât timp cât există acum jucători liberi de contract…

Eu dau exemplu Turcia, sunt jucători care nu mai vor să rămână, au fost cutremurele din Turcia. Se înţeleg cu echipele şi le dau drumul să plece liberi de contract.

Rapid are nevoie de 6 titulari. Eu n-aş lua nimic din România. Aş lua un fundaş central cu viteză lângă Săpunaru. Aş juca 4-3-3, ăsta e sistemul pe care îl joc şi care îmi place foarte mult.

Reclamă

Aş lua benzi cu viteză. Rapidul are nevoie de jucători care să ducă mingea în faţă.

Exact ce s-a întâmplat cu Compagno. Că toată lumea: ‘Să îl dăm pe Compagno’

Compagno a dat o sumedenie de goluri în condiţiile în care nu i-au fost folosite prea mult calităţile. E foarte bun la duelurile aeriene, unde FCSB nu excelează.

Reclamă 4 / 0/3

Compagno e unul din cele mai bune vârfuri pe care le-am văzut în ultimul timp în România.

Nu este gen Alibec. Alibec poate să joace număr 10. Alibec îţi dă o pasă de nici nu ştii unde se duce mingea”, a spus Marius Şumudică pentru digisport.ro.

Acord între Arsenal şi Rapid pentru Cătălin Cîrjan! Ce condiţie au pus „tunarii” pentru a fi de acord cu împrumutul

Acord între Arsenal şi Rapid pentru Cătălin Cîrjan! După ce i-au transferat pe Omar El Sawy și Răzvan Oaidă, rapidiştii sunt gata să dea o nouă lovitură.

Ei l-ar putea aduce împrumut pe Cătălin Cîrjan în Giuleşti.

Potrivit gsp.ro, cele două cluburi au bătut palma pentru împrumutul lui Cătălin Cîrjan la Rapid. Condiţia pusă de Arsenal Londra a fost ca mijlocaşul român de 20 de ani să joace cel puţin 75% dintre partidele Rapidului din sezonul viitor.

Arsenal va avea, astfel, garanţia că mijlocaşul în care îşi pune mari speranţe pentru viitor va evolua indiferent de forma lui sportivă.

Cătălin Cîrjan va fi eligibil ca jucător U21.

Reclamă

Rapid primeşte un ajutor nesperat pentru transferul lui Cătălin Cîrjan. Ce i-a spus Mikel Arteta românului

Rapid primeşte un ajutor nesperat pentru transferul lui Cătălin Cîrjan. Antrenorul lui Arsenal, Mikel Arteta, i-ar fi transmis românului că nu poate să îl promoveze încă la echipa de seniori.

Arteta i-a spus lui Cîrjan că îl are în vedere însă pentru viitor.

Potrivit playsport.ro, Mikel Arteta a discutat de mai multe ori cu Cătălin Cîrjan. Antrenorul lui Arsenal i-a cerut românului un an bun la o echipă de seniori.

În aceste condiţii, Cătălin Cîrjan ar putea fi împrumutat de către Arsenal.

Vestea e una foarte bună pentru Rapid, care doreşte să îl împrumute. Tânărul de 20 de ani ar avea şansa să joace constant la nivel de seniori şi să îl impresioneze pe Arteta, care l-ar putea coopta la prima echipă a tunarilor după un sezon al românului la Rapid.

 

Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:27 Costel Gâlcă, după înfrângerea cu CFR Cluj: „Trebuie să facem mult mai mult să câştigăm”! Ce a spus despre lupta pentru locul 2 0:10 Tabloul complet al optimilor Campionatului Mondial de snooker. 8 capi de serie sunt out 25
apr.
23:58
FCSB e la un punct de titlu, lupta pentru locul 2 devine teribilă! Cum arată acum clasamentul în play-off
25
apr.
23:55
Daniel Bîrligea, mesaj pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în Universitatea Craiova – CFR Cluj 0-1: „O să dau totul!”
25
apr.
23:35
FotoUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-1. Bîrligea a marcat singurul gol al meciului! Oltenii au ratat matematic titlul
25
apr.
23:22
Nicolae Dică a spus totul despre conflictul cu Denis Alibec! Ce a declanşat tensiunile dintre ei doi: „A spus că nu e de acord”
25
apr.
23:05
„S-a operat ieri” Mihai Stoica, ultimele detalii despre situația lui Vlad Chiricheș. Când va reveni pe teren fundașul de la FCSB
25
apr.
22:53
UPDATESorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! Urmează un duel „stelar” cu Iga Swiatek
25
apr.
22:47
FotoOlimpiu Moruțan s-a fotografiat cu tortul pe patul de spital și a oferit prima reacție, după ce a fost operat de ziua lui!
25
apr.
22:41
Sorana Cîrstea, după ce s-a calificat în turul 3 la Madrid: „Nu ştiam cum joacă”! Ce a spus „Sori” despre noul ei antrenor
Vezi toate știrile
Citește și