Închide meniul

Marius Şumudică, mesaj tranşant atunci când a fost întrebat dacă preia o echipă din Liga 1: „Mă luaţi la mişto?”

Viviana Moraru Publicat: 17 august 2023, 16:52

Reclamă
Marius Şumudică, mesaj tranşant atunci când a fost întrebat dacă preia o echipă din Liga 1: „Mă luaţi la mişto?

Marius Şumudică, mesaj tranşant atunci când a fost întrebat dacă preia o echipă din Liga 1

Marius Şumudică / ProfiMedia

Marius Şumudică a transmis un mesaj tranşant atunci când a fost întrebat dacă preia o echipă din Liga 1. După ce a fost propus de către Adrian Porumboiu pentru banca celor de la Botoşani, „Şumi” a oferit un răspuns categoric, declarând că nu este interesat de preluarea acestei echipe.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Marius Şumudică este liber de contract, după despărţirea din această vară de Al-Raed, formaţie din prima ligă din Arabia Saudită.

Marius Şumudică, mesaj tranşant atunci când a fost întrebat dacă preia o echipă din Liga 1

Marius Şumudică nici nu vrea să audă despre varianta Botoşani, echipă rămasă fără antrenor după demiterea lui Marius Croitoru. „Şumi” a declarat că nu se pune problema să preia trupa patronată de Valeriu Iftime.

„Nu mă întrebați de această posibilitate. Mă luați la mișto? Respect munca celor de acolo, dar nu e ceva care să mă atragă”, a declarat Marius Şumudică, conform iamsport.ro.

Recent, Marius Şumudică a declarat că există posibilitatea ca în această vară să revină în prima ligă din Arabia Saudită. Antrenorul a dezvăluit că are oferte de la formaţii din subsolul clasamentului saudit.

Reclamă

„Din ce am vorbit, am șanse să mă reîntorc (n.r.- în Arabia Saudită), dar la echipe din subsolul clasamentului. În rest, nu ai cum să te apropii”, a declarat recent Marius Şumudică, pentru digisport.ro.

Adrian Porumboiu l-a propus pe Marius Şumudică la Botoşani

Adrian Porumboiu lansează o variantă surpriză pentru Marius Şumudică din Liga 1. Fostul arbitru consideră că FC Botoşani, care s-a despărţit de Marius Croitoru, ar fi o destinaţie perfectă pentru Marius Şumudică.

”Dacă ar fi după părerea mea, cel mai bine s-ar nimeri la Botoșani. El e în suferință, Botoșaniul e în suferință. El nu are angajament acum, cea mai fericită combinație ar fi asta.

Reclamă 4 / 0/3

Cred că pleacă antrenor la Botoșani. E cea mai bună variantă pentru el și pentru Botoșani. Varianta cea mai bună este să meargă acolo. Știe și cu șmecheria, și cu ciocolata, și cu biciul. Ar fi fraier dacă nu se duce”, a declarat Adrian Porumboiu pentru iamsport.ro.

Marius Croitoru a părăsit-o de tot pe FC Botoşani

Marius Croitoru a părăsit-o de tot pe FC Botoşani! Patronul Valeriu Iftime anunţa după înfrângerea cu Dinamo că îl va păstra în club pe Croitoru, dar că va numi un alt antrenor la echipă.

Potrivit topbt.ro, Croitoru a plecat deja de la clubul patronat de Valeriu Iftime. Sursa citată notează că tandemul Mihai Ciobanu – Andrei Patache va pregăti echipa până la numirea unui nou antrenor.

FC Botoşani ocupă ultimul loc în Liga 1, după ce a fost învinsă cu 1-0 de către Dinamo în a 5-a etapă. Dinamo a câştigat cu un autogol al portarului Răzvan Ducan, din minutul 95. Dennis Politic a centrat de pe partea stângă şi a provocat autogolul lui Ducan. Anterior, Politic, care a fost în trecut la Academia lui Manchester United, a avut o bară.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:14 „Ne-am ţinut de cuvânt!” FCSB se „mută” în sezonul viitor! Mihai Stoica a anunţat pe ce arenă vor evolua campionii 9:57 Topul în care Simona Halep şi Serena Wiiliams strălucesc încă. Ce performanţă pentru Aryna Sabalenka 9:39 Oferta pe care Dan Şucu i-a făcut-o lui Mircea Lucescu: „Vino!” Răspunsul dat imediat de pe „Il Luce” 9:01 Sebastian Vettel va pilota monopostul McLaren MP4/8 al lui Ayrton Senna în weekendul Marelui Premiu din Emilia-Romagna 8:42 Kylian Mbappe, mesaj de patru cuvinte după ce PSG a fost învinsă de Borussia Dortmund! Postarea făcută imediat după meci 8:36 Anunţul radical făcut de Ronnie O`Sullivan, după ce a fost eliminat în sferturile Campionatului Mondial de snooker 8:20 Dennis Man, desemnat jucătorul sezonului la Parma, în Gazzetta dello Sport! Mihăilă, în top şi el! Sezon de vis pentru români 1
mai
23:45
Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol
1
mai
23:40
Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă
1
mai
23:31
FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma
Vezi toate știrile
Citește și