Închide meniul

Marius Croitoru a părăsit-o de tot pe FC Botoşani! Patronul Iftime anunţa că îl va păstra în club

Bogdan Stănescu Publicat: 16 august 2023, 16:51

Reclamă
Marius Croitoru a părăsit-o de tot pe FC Botoşani! Patronul Iftime anunţa că îl va păstra în club

Marius Croitoru a părăsit-o de tot pe FC Botoşani!

Marius Croitoru, pe banca lui FC Botoşani / Hepta

Marius Croitoru a părăsit-o de tot pe FC Botoşani! Patronul Valeriu Iftime anunţa după înfrângerea cu Dinamo că îl va păstra în club pe Croitoru, dar că va numi un alt antrenor la echipă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Potrivit topbt.ro, Croitoru a plecat deja de la clubul patronat de Valeriu Iftime. Sursa citată notează că tandemul Mihai Ciobanu – Andrei Patache va pregăti echipa până la numirea unui nou antrenor.

Marius Croitoru a părăsit-o de tot pe FC Botoşani!

FC Botoşani ocupă ultimul loc în Liga 1, după ce a fost învinsă cu 1-0 de către Dinamo în a 5-a etapă. Dinamo a câştigat cu un autogol al portarului Răzvan Ducan, din minutul 95. Dennis Politic a centrat de pe partea stângă şi a provocat autogolul lui Ducan. Anterior, Politic, care a fost în trecut la Academia lui Manchester United, a avut o bară.

Valeriu Iftime declara după înfrângerea cu Dinamo că va numi un alt antrenor la FC Botoşani.

Nu avem antrenor. Marius nu poate fi antrenor, nu a fost lăsat să fie antrenor. Regula pe care o are acum Federația, că un antrenor secund nu are voie să se ridice de pe bancă, să comenteze, să spună nimic… pur și simplu nu am antrenor. El nu este lăsat să fie antrenor!

Reclamă

Sută la sută numesc un alt antrenor. Am vorbit cu Marius. Nu are cum, să stea un an de zile și să-și facă școala. Rămâne la mine la club, să văd în ce poziție, consilier al meu sau un om care face ceva pentru fotbalul din Botoșani, pentru că are multe lucruri de spus, dar trebuie să-și facă școala.

Cumva… ne-a învins sistemul. S-a pus atât de tare pe noi încât dacă nu ai licență Pro nu ai cum să profesezi.

Marius a fost continuu un om care i-a impulsionat de pe bancă pe jucători. Vă dați seama, stă pe bancă cu pastile. Aseară mi-a spus: «Nu pot, nu sunt eu, nu am niciun fel de putere. Altfel joacă echipa la antrenament. Când intră pe teren își pierd reperele. Cumva cred că așteaptă să strig de pe margine și eu nu pot să o fac»”, a declarat Valeriu Iftime pentru digisport.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Ovidiu Burcă, entuziasmat după Dinamo – Botoşani 1-0

Ovidiu Burcă s-a arătat entuziasmat după Dinamo – Botoşani 1-0. „Câinii” au câştigat cu un autogol din minutul 90+5.

Am fost echipa care am controlat jocul, nu se pune problema victoriei noastre. Ştiam că poate veni golul destul de târziu, având în vedere că veneam după meciuri în care nu câştigaserăm, nici noi, nici ei.

Nu-mi place să fac analize individuale, Hakim e un jucător care are calităţi. Când va înţelege ce vreau de la el va fi un atacant foarte bun, un 9 clasic. E nevoie de răbdare, jucătorii aceştia au nevoie de timp.

Atmosfera este una foarte bună în vestiar. În vestiar nu e încă o ierarhie clară, suntem într-o perioadă de tranziţie, în care lucrurile se sedimentează.

Întâlnim una dintre cele mai bune echipe, Voluntariul în ultimii ani i-aţi văzut în finale de Cupe ale României. Au aceiaşi jucători, ne va aştepta o partidă foarte dificilă”, a declarat Ovidiu Burcă pentru digisport.ro.

Dinamo – FC Botoşani 1-0. Echipa lui Ovidiu Burcă a obţinut prima victorie de la revenirea în Liga 1

Meciul de pe stadionul Arcul de Triumf a început cu Dinamo în atac, gazdele punându-l la încercare pe Ducan în câteva rânduri. Prima repriză s-a încheiat însă fără gol marcat. În minutul 62 Politic a trimis în bară, dar Dinamo a reuşit să marcheze golul victoriei în minutul 90+5. A fost un autogol al portarului Ducan, provocat de Politic. Este prima victorie a dinamoviştilor în actualul sezon.

Dinamo se află pe locul 14 al clasamentului, cu patru puncte, în timp ce FC Botoşani este pe locul 16, cu două puncte.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:15 VIDEOMax Verstappen, pole position în cursa de sprint a Marelui Premiu de la Miami (Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY, de la ora 19:00) 3
mai
23:57
Mihai Stoica a anunţat o schimbare majoră la FCSB: „Poate chiar se va ajunge să se voteze!”
3
mai
22:55
„Penibil!” Oficialii de la Sepsi au ieșit la atac după 4-1 cu Farul! Mesaj dur despre scandările xenofobe
3
mai
22:45
„Nu le-am dat nicio șansă” Reacții categotice din tabăra lui Sepsi după 4-1 cu Farul! Ce s-a spus despre performanța de la Ovidiu
3
mai
22:37
Prima reacţie a lui Gică Hagi, după umilinţa din Farul – Sepsi 1-4: „Un meci de care îţi este ruşine! E greu să accepţi”
3
mai
22:26
Marius Ștefănescu, anunțul momentului despre transferul la FCSB. Ce a spus despre declarațiile lui Laszlo Dioszegi
3
mai
22:16
VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Abbi Pulling, pe primul loc în a doua sesiune de antrenamente, live în AntenaPLAY
3
mai
21:59
Farul – Sepsi 1-4! Umilință uriașă pentru echipa lui Gică Hagi! Safranko a făcut spectacol la Ovidiu
3
mai
21:29
România – Japonia LIVE VIDEO în AntenaPLAY (13:30). Ultimul meci de la Campionatul Mondial de hochei pentru tricolori
3
mai
21:27
OFICIAL! Edi Iordănescu poate convoca 26 de jucători pentru EURO 2024. Decizia luată de UEFA
Vezi toate știrile
Citește și