Închide meniul

Marius Șumudică nu menajează pe nimeni: ”M-am crucit când am văzut apărarea lui FCSB!” / ”Rapid face transferuri doar cantitate, nu calitate!”

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 23 iulie 2022, 15:52

Marius Șumudică nu menajează pe nimeni: ”M-am crucit când am văzut apărarea lui FCSB!” / ”Rapid face transferuri doar cantitate, nu calitate!”

Marius Șumudică

Marius Șumudică, în timpul unui interviu / AS.ro

Marius Șumudică nu menajează pe nimeni înainte de Rapid – FCSB. Înaintea de plecarea în Turcia, antrenorul a vorbit despre cele două rivale care se vor întâlni în Giulești, în derby-ul etapei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Rapid – FCSB va fi duminică, de la ora 21:30 şi va putea fi urmărit în format LIVE TEXT pe as.ro.

Marius Șumudică nu menajează pe nimeni înainte de Rapid – FCSB

”Șumi” a făcut praf defensiva FCSB-ului, care a încasat gol de la FC Saburtalo, în Conference League. Nici Rapid, echipa de suflet a antrenorului, nu a scăpat de critici.

„Aveam bilete la meci, dar nu am mai putut să amân. FCSB a scăzut drastic față de play-off-ul anului trecut când jucau un fotbal destul de bun. Dacă înainte apăreau multe accidentări, acum exprimarea lor în joc lasă de dorit. M-am crucit.

Rapid face transferuri doar cantitate, nu calitate. Nu știu dacă se vor ridica la nivelul acestui an, mă refer la centenar. Suporterii din Giulești nu iartă. Lumea vorbea despre Rapid pentru locurile 1-3, eu am semne de întrebare și la primele șase”, a declarat Marius Șumudică.

Reclamă

Toni Petrea sună adunarea înainte de derby

Toni Petrea sună adunarea înainte de Rapid – FCSB. Roș-albaștrii au început slab sezonul, cu un egal cu ”U” Cluj, 1-1, și o înfrângere în Conference League, scor 0-1 cu FC Saburtalo, iar antrenorul vrea victoria în Giulești.

„Întâlnim o echipă care are un nume în fotbalul românesc, jucăm pe noul stadion din Giulești, unde cu siguranță va fi o atmosferă incendiară, știm cu toții cât de fanatici sunt giuleștenii, dar trebuie să fim pregătiți. Întâlnim un adversar care a pierdut în prima etapă greu, pe terenul campioanei, am urmărit jocul, au făcut un meci bun și cu puțină atenție ar fi putut scoate un rezultat de egalitate acolo, dacă nu ar fi ratat acel penalty. 

Ne așteptăm la o partidă dificilă, din care sper să scoatem cât mai mult. Sunt competiții diferite, meciurile din Conference League sunt foarte importante pentru noi, obiectivul principal în momentul de față, aici e altceva, e campionat, noi tratăm oricum fiecare joc la fel, la victorie, le spun la fiecare meci asta jucătorilor.

Reclamă 4 / 0/3

”Rapid are un nume în fotbalul românesc!”

Nu am avut timp la dispoziție să discutăm ce s-a întâmplat joi, dar avem prilejul să arătăm altceva, că nu aceea este adevărata față a echipei. 

(n.r. dacă menajează jucători) Ne gândim, ținând cont și de faptul că suntem la început de sezon, încă nu suntem puși la punct 100% din toate punctele de vedere, fizic, tehnico-tactic. E posibil să mai facem anumite schimbări, nu din motive de a menaja, dar trebuie să le dăm minute și altor jucători, să aibă ritm, vom vedea.

Tratăm fiecare joc cu seriozitate, cu profesionalism, pentru că altfel nu se poate. Nu consider că e un meci oarecare, e un derby, care trebuie tratat ca atare, nu ne vom menaja, indiferent de cine va intra pe gazon”, a declarat Toni Petrea la conferința de presă a meciului cu Rapid.

Recomandări
  • Marius Șumudică nu menajează pe nimeni înainte de Rapid – FCSB
  • Ce a spus antrenorul despre cele două rivale, înaintea derby-ului

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
18
apr.
23:57
PAOK – Club Brugge 0-2. Răzvan Lucescu a ratat calificarea în semifinalele Conference League! Dueluri „de foc” în semifinale
18
apr.
23:50
„Steaua fără nume!” Marcel Răducanu, verdict despre sezonul de vis făcut de FCSB! Mesaj direct pentru echipa lui Gigi Becali
18
apr.
23:45
„Nu vreau să creez tensiune!” Vlad Chiricheş, mesaj ferm pentru Edi Iordănescu: „Regret că am spus asta! M-am hazardat!”
18
apr.
23:38
„Să dea mai mult, la cât sunt plătiți!” Ioan Ovidiu Sabău și-a atacat jucătorii după Oțelul – U Cluj 2-1!
18
apr.
23:14
Scene uluitoare cu Emiliano Martinez în Lille – Aston Villa. La un pas să fie eliminat! A dansat ca în finala Cupei Mondiale
18
apr.
23:12
„Ne lipsește partea financiară! Avem cel mai mic buget!” Dorinel Munteanu, strigăt de ajutor după calificarea în finala Cupei
18
apr.
22:47
Dan Nistor s-a prăbuşit emoţional după înfrângerea cu Oţelul: „Frustrant şi dureros! Mulţi nu vom dormi la noapte!”
18
apr.
22:41
„E dureros!” Alex Chipciu și-a turnat cenușă în cap după ce și-a dat autogol în Oțelul – U Cluj! A vorbit și despre noul obiectiv
18
apr.
21:55
„Mulți patroni încearcă să îl imite” Ovidiu Burcă, laude la scenă deschisă pentru Gigi Becali! A spus și de ce are succes FCSB
18
apr.
21:43
Oţelul – Corvinul este finala Cupei României! Gălăţenii s-au calificat după un autogol marcat de Chipciu în minutul 90
Vezi toate știrile
Citește și