Închide meniul

Marius Șumudică nu s-a ferit de cuvinte când a fost întrebat despre revenirea la Rapid. Mesaj pentru Cristiano Bergodi

Publicat: 24 decembrie 2023, 9:46

Reclamă
Marius Șumudică nu s-a ferit de cuvinte când a fost întrebat despre revenirea la Rapid. Mesaj pentru Cristiano Bergodi

Marius Șumudică nu s-a ferit de cuvinte când a fost întrebat despre revenirea la Rapid

Marius Șumudică a oferit declarații pe aeroport / AS.ro

Marius Șumudică s-a întors în țară și nu s-a ferit de cuvinte când a fost întrebat despre revenirea la Rapid. „Șumi” a reacționat și a ținut să afirme că nu ia în calcul varianta de a-l înlocui pe Cristiano Bergodi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Șumudică a avut finalul perfect de an și a obținut o victorie spectaculoasă pe banca lui Gaziantep. A câștigat la scor de neprezentare meciul cu Karagumruk, în care Denis Drăguș a fost autorul unui gol și al unei pase decisive.

Marius Șumudică nu s-a ferit de cuvinte când a fost întrebat despre revenirea la Rapid

Șumudică a vorbit despre rezultatele negative înregistrate de Rapid. I-a felicitat pe suporteri, care nu i-au cerut demisia lui Cristiano Bergodi, după cele 7 meciuri la rând fără victorie. Știe numele antrenorului care este favoritul peluzei, în cazul în care italianul va fi schimbat de Dan Șucu și Victor Angelescu.

Vreau să felicit și suporterii, pentru că în momentul de față este ca și o familie la Rapid. Suporterii nu au reacționat în niciun fel, chiar dacă rezultatele au fost negative. Totul e ok și în perspectiva unor rezultate pozitive și îi dau liniștea domnului Bergodi ca să își îndeplinească obiectivele.

Sper din suflet, asta e o dorință de-a mea, ca Rapid să își îndeplinească obiectivul și anume să joace în cupele europene, pentru că merită. În sondaje suporterii l-au plasat pe Măldărășanu primul. Da, eu sunt în Turcia, nu se pune problema în momentul de față (n.r. unei reveniri la Rapid). E foarte greu ca eu să plec din Turcia.

Reclamă

Bine, dacă mi-aș dori să plec, aș putea, dar nu vreau să vorbesc despre un alt club, mai ales despre Rapid. Rapid are antrenor, este domnul Bergodi, îl respect. Nu e frumos să vorbesc și să fac analiză la ceea ce s-a întâmplat. Cu eforturile care se fac la Rapid, jucătorii și antrenorul trebuie să ducă această echipă în cupele europene, ca să mulțumească suporterii„, a declarat, pe aeroport, Marius Șumudică.

Marius Șumudică a fost pe lista scurtă a Rapidului, înainte de numirea lui Cristiano Bergodi. „Șumi” a avut declarații extrem de dure în momentul în care nu a primit o ofertă oficială pentru a reveni pe banca grupării din Giulești.

Cristiano Bergodi, dezvăluiri de senzație despre relația cu Dan Șucu

Cristiano Bergodi a făcut dezvăluiri de senzație despre relația cu Dan Șucu, acționarul majoritar al celor de la Rapid.

Reclamă 4 / 0/3

Am vorbit întotdeauna cu Șucu când au fost momente dificile. La început, când am venit, am luat masa împreună. La fel și după aceste rezultate. El a încercat să ne ajute, m-a întrebat: ‘Cu ce pot să te ajut?’. Și am vorbit, am discutat cu staff-ul, cu cine se ocupă de transferuri și am urmărit jucători. Sperăm că vor veni transferuri.

Sigur că domnul Șucu e un patron un pic diferit față de mulți patroni pe care i-am avut. Nu vorbesc de toți, m-am înțeles bine cu mulți patroni. Șucu are răbdare, parcă e o minune că are răbdare. Cu antrenorii trebuie să ai răbdare, dacă ai răbdare vin și rezultatele”, a spus Cristiano Bergodi.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:30 Chefi la cuțite, lider de audiență! Echipa lui Chef Alexandru Sautner a câștigat battle-ul de aseară 11:56 Primul jucător care va pleca de la Dinamo, la finalul sezonului! Kopic a renunţat la serviciile lui 11:34 Primele mutări făcute de Dan Şucu la Rapid! Cine va fi noul director sportiv al echipei! Daniel Niculae, OUT 11:15 Gigi Becali s-a enervat pe Mihai Stoica! Ce a produs furia patronului de la FCSB: „Băi, nu te enerva aiurea!” 10:37 VIDEORomânii atacă tabloul principal de la Saudi Smash 2024. Eduard Ionescu s-a calificat în turul 2, LIVE în AntenaPLAY 10:34 „Unde vei juca în sezonul viitor?” Răspunsul dat imediat de Risto Radunovic! Fundaşul, aproape să-şi încheie contractul cu FCSB 10:14 „Ne-am ţinut de cuvânt!” FCSB se „mută” în sezonul viitor! Mihai Stoica a anunţat pe ce arenă vor evolua campionii 9:57 Topul în care Simona Halep şi Serena Wiiliams strălucesc încă. Ce performanţă pentru Aryna Sabalenka 9:39 Oferta pe care Dan Şucu i-a făcut-o lui Mircea Lucescu: „Vino!” Răspunsul dat imediat de pe „Il Luce” 9:01 Sebastian Vettel va pilota monopostul McLaren MP4/8 al lui Ayrton Senna în weekendul Marelui Premiu din Emilia-Romagna Vezi toate știrile
Citește și