Închide meniul

Cristiano Bergodi, dezvăluiri de senzație despre relația cu Dan Șucu: „E un patron diferit”

Alex Ioniță Publicat: 19 decembrie 2023, 18:25

Reclamă
Cristiano Bergodi, dezvăluiri de senzație despre relația cu Dan Șucu: E un patron diferit”

Cristiano Bergodi, dezvăluiri de senzație despre relația cu Dan Șucu

Cristiano Bergodi, antrenor Rapid / Hepta

Cristiano Bergodi a făcut dezvăluiri de senzație despre relația cu Dan Șucu, acționarul majoritar al celor de la Rapid. Italianul a vorbit la conferința de presă premergătoare partidei cu Farul Constanța, din etapa cu numărul 21 a sezonului de Liga 1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Declarația tehnicianului vine în contextul în care echipa sa are rezultate slabe în ultima perioadă. Giuleștenii nu au mai câștigat niciun meci de la începutul lunii noiemrbie și se află acum pe locul al 4-lea în clasamentul intern, cu 32 de puncte după 20 de etape.

Cristiano Bergodi, dezvăluiri de senzație despre relația cu Dan Șucu. Mesajul tehnicianului din Giulești

La conferința de presă premergătoare partidei cu Farul Constanța, Cristiano Bergodi a dezvăluit faptul că acționarul majoritar de la Rapid are răbdare și că este un „patron diferit”.

Totodată, italianul a menționat că are o relație foarte bună cu Dan Șucu și că cei doi comunică foarte des.

„Am vorbit întotdeauna cu Șucu când au fost momente dificile. La început, când am venit, am luat masa împreună. La fel și după aceste rezultate. El a încercat să ne ajute, m-a întrebat: ‘Cu ce pot să te ajut?’. Și am vorbit, am discutat cu staff-ul, cu cine se ocupă de transferuri și am urmărit jucători. Sperăm că vor veni transferuri.

Reclamă

Sigur că domnul Șucu e un patron un pic diferit față de mulți patroni pe care i-am avut. Nu vorbesc de toți, m-am înțeles bine cu mulți patroni. Șucu are răbdare, parcă e o minune că are răbdare. Cu antrenorii trebuie să ai răbdare, dacă ai răbdare vin și rezultatele”, a spus Cristiano Bergodi.

Partida dintre Farul Constanța și Rapid, ultima din acest an pentru cele două formații, va avea loc la Ovidiu, pe data de 20 decembrie. Duelul din etapa cu numrăul 21 a sezonului de Liga 1 va începe de la ora 20:30 și va fi în format LIVE TEXT pe AS.ro.

Gică Hagi, mesaj savuros pentru Cristiano Bergodi, înainte de Farul – Rapid

Gică Hagi a avut doar cuvinte de laudă la adresa celor de la Rapid, cât şi la adresa lui Cristiano Bergodi, înaintea duelului direct. Managerul celor de la Farul a declarat că tehnicianul italian al giuleştenilor cunoaşte foarte bine Liga 1, însă vrea ca acesta să nu se bucure după meciul direct din runda următoare.

Reclamă 4 / 0/3

De asemenea, Gică Hagi a mai dezvăluit că Farul nu mai este aceeaşi echipă din primăvară care a câştigat campionatul, mărturisind însă că se va bate pentru un loc în play-off, play-off în care o vede calificată, până în acest moment, doar pe FCSB.

„Noi trebuie să fim noi, trebuie să ne gândim ce facem noi. Trebuie să te adaptezi adversarului. Rapid are un antrenor foarte bun, care are tot respectul meu.

Îl considerăm român pentru că e de mult în România și cunoaște foarte bine campionatul României. S-a adaptat foarte bine, face parte din România. Îl felicit, dar mâine vreau să fiu eu fericit la conferință și el supărat (n.r. zâmbește)”, a spus Gică Hagi.

Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:21 Întâlnire Mircea Lucescu – Dan Şucu – George Copos pentru a-l convinge pe „Il Luce” să vină la Rapid 11:52 Andrea Compagno l-a pulverizat pe Mihai Stoica: „Nu ştiu cine este acest personaj!” Afirmaţii explozive ale atacantului italian 11:06 Mesajul celor de la FCSB, la 38 de ani de la câştigarea Cupei Campionilor de Steaua la Sevilla, în 1986 10:18 NEWS ALERTPerechea Ovidiu Ionescu – Bernadette Szocs s-a calificat la Jocurile Olimpice 2024. Lista românilor care merg la Paris 10:11 EXCLUSIVVictor Piţurcă a vorbit la 38 de ani de la Sevilla ’86 despre hegemonia Stelei: „A dominat timp de 4 ani Europa!” 9:51 VIDEOSamara şi Dragoman au pierdut cu Chen Meng şi Wang Manyu la Saudi Smash 2024. Bernadette Szocs şi Ovidiu Ionescu au pierdut şi ei 9:39 Kyren Wilson s-a prăbuşit emoţional după ce a devenit campion mondial: „Părinţii mei și-au pus casa ipotecă pentru mine” 9:08 Oleksandr Pielieshenko a murit pe frontul din Ucraina! Halterofilul participase la Jocurile Olimpice de la Rio 8:56 Arabii nu i-au dat nicio şansă lui Gigi Becali! Transferul anunţat. Jucătorul, surprins pe aeroport 8:32 „Nu e plăcut că toată lumea te înjură!” Alexandru Băluţă a reacţionat după ce a fost huiduit de tot stadionul la Craiova Vezi toate știrile
Citește și