Închide meniul

Marius Şumudică, reacţie când a fost întrebat despre posibilitatea de a veni la FCSB: „Întrebaţi-i pe oamenii de acolo!” Ce a spus despre derby-ul cu Rapid

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 6 noiembrie 2022, 18:55

Marius Şumudică, reacţie când a fost întrebat despre posibilitatea de a veni la FCSB: „Întrebaţi-i pe oamenii de acolo! Ce a spus despre derby-ul cu Rapid

Marius Șumudică, reacţie când a fost întrebat de FCSB

Marius Şumudică, în timpul unui meci / Hepta

Marius Şumudică, reacţie când a fost întrebat despre posibilitatea de a veni la FCSB. Şumudică a spus că aceste întrebări trebuie să îi fie puse lui Gigi Becali.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Totodată, Marius Şumudică a spus că nu îl interesează subiectul cu privire la o posibilă venire la FCSB şi că nu este în măsură să ofere răspunsuri.

Marius Şumudică, reacţie când a fost întrebat despre posibilitatea de a veni la FCSB

Marius Şumudică s-a referit şi la derby-ul din această seară, dintre FCSB – Rapid.

Campionatul se joacă. Este un derby, dar punctele sunt importante pentru FCSB. Au nevoie de victorie pentru a prinde play-off-ul. Dar nu e un meci decisiv pentru campionat.

Mai e play-off-ul, punctele se înjumătățesc. Nu mă interesează situația de la FCSB, întrebați oamenii de acolo. Nu mă interesează. Întrebaţi-i pe oamenii de acolo, care sunt în măsură să vă dea aceste răspunsuri. Nu vreau să comentez pentru că orice am spus a fost scos din context imediat, mă atacă fel de fel de oameni. 

Reclamă

Nu vreau să mai atac pe nimeni, chiar asta a fost şi decizia de a mă retrage. În momentul în care voi fi în fotoliu, atunci să vă ţineţi!”, a spus Marius Şumudică.

Marius Șumudică a anunțat când se va retrage din fotbal

Marius Șumudică a anunțat că se va retrage din fotbal peste câțiva ani. Antrenorul de 51 de ani își dorește să se reprofileze și să devină specialist la emisiunile TV, urmând exemplul mai multor personalități din fotbalul românesc. „Șumi” s-a arătat extrem de dezamăgit de situația fotbalului din țara noastră și a asigurat că nu va mai antrena vreodată aici.

Actualul antrenor de la Al-Raed s-a plâns și de situația de la echipa sa, unde s-a lovit de multe accidentări.

Reclamă 4 / 0/3

„Am avut ghinioane, am avut probleme, am avut 3 străini din cei 7 accidentați. Avem o lună jumătate de pregătire, pe 15 vom începe miniturul ăsta care trebuie jucat. Asta e! Important e să căpătăm experiență și să pot duce contractul la capăt.

Întrebați-l pe Mitriță ce e cu el, a fost accidentat, dar acum e pregătit. Nu discut de fotbalul românesc! Nu mă interesează fotbalul românesc, deocamdată sunt sub contract. După ce nu voi mai antrena afară, voi veni în țară și mă las de meserie. Voi lucra în televiziune.

Nu m-a supărat nimeni, asta e decizia mea irevocabilă. Vreau să mai antrenez 4-5 ani la nivel de străinătate, apoi mă retrag! N-am nimic cu România, școala românească de antrenori m-a format, dar e o decizie personală.

Mi-a ajuns, vreau să fiu expert la TV. Nu-mi doresc să mai antrenez. Nu-l copiez eu pe Pique, nu mai am putere. Peste 4-5 ani vreau să stau liniștit”, a spus Marius Șumudică, la plecarea din țară.

Recomandări
  • Marius Şumudică, reacţie când a fost întrebat despre posibilitatea de a veni la FCSB
  • Ce a spus despre FCSB – Rapid

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
21:35 LIVE SCOREPAOK – Club Brugge (22:00). Răzvan Lucescu luptă pentru semifinalele Conference League! Primele meciuri din Europa se joacă ACUM 21:25 „Cu Gigi Becali sau cu Adrian Mititelu e mai greu de lucrat?” Nicolae Dică a răspuns fără să stea pe gânduri 20:52 Echipa națională de handbal feminin și-a aflat grupa de la EURO 2024! Meciuri dificile pentru „tricolorele” lui Florentin Pera 20:43 LIVE TEXTOţelul Galaţi – U Cluj 1-1. Cisse, lovitură de cap perfectă! Dan Nistor a egalat din penalty 20:35 Programul complet al Marelui Premiu al Chinei (19-21 aprilie, AntenaPLAY). Calificările, sprint-ul și cursa sunt pe Antena 3 CNN 20:35 „Antrenor nou! Mulți jucători pleacă!” Daniel Pancu, anunț despre revoluția de la Rapid! A vorbit despre planul lui Dan Șucu 20:33 FotoAnamaria Prodan a dat noi detalii despre împăcarea cu Gigi Becali: „Nu e vorba de năşit!” 20:17 FIA World Endurance Championship 2024 – cursa de 6 ore de la Imola e exclusiv în AntenaPLAY (19-21 aprilie). Programul complet 19:56 „Marius Șumudică la Rapid?” Cristi Săpunaru a dat răspunsul pe loc! Ce cred jucătorii despre cel mai mare vis al lui „Șumi” 19:25 „Nu și-a luat rămas bun!” Cristi Săpunaru, dezvăluiri incredibile despre plecarea lui Cristiano Bergodi de la Rapid! Vezi toate știrile
Citește și