Închide meniul

Nicolae Dică nu l-a iertat pe Marius Șumudică: „Să mă apuc de domnul Șumudică să vorbesc? Nu știu ce rezultate are pe unde este!”

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 1 noiembrie 2022, 21:35

Nicolae Dică nu l-a iertat pe Marius Șumudică: „Să mă apuc de domnul Șumudică să vorbesc? Nu știu ce rezultate are pe unde este!

Nicolae Dică, aşteptat la antrenamentele lui Silkeborg

Nicolae Dică, în timpul unui meci pentru FCSB/ Hepta

Nicolae Dică nu l-a iertat pe Marius Șumudică, după ultimele declarații făcute de antrenorul de la Al Raed. „Șumi” a avut un discurs dur la adresa lui „Dicanio”, după cele două înfrângeri umilitoare suferite de vicecampioana României în fața lui Silkeborg (0-5, 0-5). Dică a fost întrebat despre „săgețile” primite din partea lui Șumudică și a dat un răspuns pe măsură.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Nici nu mă mai urcam în autocar, dacă pierd 5-0 şi 5-0, este un dezastru”, a spus Marius Șumudică, la scurt timp după ce Nicolae Dică s-a despărțit de FCSB.

Nicolae Dică nu l-a iertat pe Marius Șumudică

Între timp a sosit și răspunsul lui Nicolae Dică:

„Am avut rezultate și ca antrenor, până la vârsta asta, și voi avea în continuare. Asta e părerea domnului Șumudică. Alți antrenori mari ce să facă? Să nu se mai urce în autocar pentru că au luat bătaie prin Champions League? Inter, 7-2, pe la Manchester United, Roma la fel… sunt niște declarații așa, le dăm ca să ne aflăm în treabă.

Eu acum ce să fac? Să mă apuc de domnul Șumudică să vorbesc, că nu știu ce rezultate are pe unde este. Nu îmi place să vorbesc, să intru în conflict cu antrenorii. Este părerea dânsului, treaba lui, să fie sănătos, să aibă rezultate. Dar cred că noi antrenorii ar trebui să ne focusăm pe ce avem noi de făcut și să îi lăsăm pe alții în pace. Că la asta ne pricepem cel mai bine”, a spus Nicolae Dică, pentru Orangesport.

Reclamă

Nicolae Dică, prima reacție după ce a plecat de la FCSB: „Pentru ce să mai stau?”

Dică a explicat de ce a decis să rămână la FCSB după cele două înfrângeri umilitoare cu Silkeborg. Apoi, „Mr. Nick” a dezvăluit ce l-a convins să plece de la vicecampioana României astăzi.

Nicolae Dică a precizat că discursul patronului a cântărit enorm și l-a făcut să plece. Gigi Becali a spus după meciul cu U Cluj că Dică e principalul vinovat pentru jocul slab al echipei.

„Nu am plecat din ambiție (n.r. – după înfrângerile cu Silkeborg). Îmi doream să reușesc să fac echipa să aibă rezultate. Și s-a întâmplat acest lucru. Noi am pierdut aseară (n.r. – cu U Cluj), dar după 4 meciuri în campionat în care am câștigat, un meci în Cupa României, unde nu am pierdut, și un meci cu Anderlecht în care nu am pierdut.

Reclamă 4 / 0/3

După meciul de la Craiova, pierdut în campionat, a venit acea întrerupere și în discuția cu MM i-am spus că am încredere că pot să redresez echipa în campionat. Și el mi-a zis că are încredere. Și am zis ok, rămânem și încercăm să redresăm lucrurile.

Au venit acele meciuri cu Silkeborg, am reușit în campionat să redrasăm. Și am zis că e mai bine să renunț eu. Echipa e în creștere în campionat, vine altcineva, și se duce în sus. Asta a fost decizia mea și am simțit că e bine așa. Dar discuția de după joc, cu patronul, m-a făcut să mă răzgândesc. Și față de jucători, pentru că m-am atașat de ei în acest 3 luni de zile. Am zis ok, hai să mergem în continuare. A venit acea victorie la Sepsi, unde echipa a avut o atitudine bună. După aceea am jucat în Belgia, unde am reușit un joc bun și, cu mai mult curaj, poate reușeam să câștigăm.

Nicolae Dică, influențat de Gigi Becali să părăsească FCSB

Mi-a fost teamă de jocul de la Cluj. Veneam după o perioadă bună, dar am fost plecați 10 zile. Și îmi era teamă, că jucătorii vor acumula oboseala. Am plecat din Belgia direct la Cluj. Am încercat să-i țin pe jucători în priză, dar n-a ieșit. Da (n.r. – a fost cel mai slab meci al FCSB-ului).

(N.r. – Ce te-a determinat să pleci ieri?) Meciul de ieri… în repriza a doua am avut o reacție. Au luat și cei de la Cluj roșu, am avut o reacție, am încercat să egalăm, ne-am creat ocazii. Dar ceea ce a discutat patronul după joc, că eu sunt vinovatul, că de la mine a plecat… am zis ok, dacă e bine așa, să vină altcineva, care poate să facă mai mult pentru club, pentru jucători. Eu, 3 luni de zile cât am stat acolo, am încercat să fac totul ca lucrurile să mergă bine. Și, din punctul meu de vedere, mi-am atins un obiectiv foarte bun, acela de a intra în grupele Conference League.

E clar că nu poți să dai afară 25 de jucători, să dai afară antrenorul. Nu ai cum, nu se întâmplă nicăieri. Trebuie să fie un om care să plătească și acela e antrenorul. Acum, în speță, eu. Echipa când nu merge, antrenorul e de vină. În momentul când îți spune cel care te plătește și conduce clubul că domne, antrenorul e de vină și n-are încredere în tine… pentru ce să mai stau într-un loc în care nu este încredere. Nu dau în patron, nu dau în nimeni. Eu sunt de vină, îmi asum asta. Eu am fost cel care a făcut programul, antrenamentele, echipa. Sunt lucruri pe care mi le asum.

Dacă nu spunea nimic patronul după meciul cu U Cluj, rămâneam la echipă să câștigăm cu Rapidul, și după aceea plecam. Aveam ambiție să plec după o victorie.”, a spus Nicolae Dică, pentru Orangesport.

Reclamă
Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
17:32 Ronnie O’Sullivan a spus care e sportul la care ar fi fost campion mondial dacă nu ar fi jucat snooker: „Eram talentat” 17:25 LIVE SCOREFC Voluntari – FCU Craiova 0-0. Meci crucial în lupta pentru salvarea de la retrogradare. Ilfovenii joacă în 10! 17:20 Revenire la FCSB, pentru duelul cu Sepsi! Elias Charalambous a făcut anunţul: „E 100% pregătit!” 17:07 Marius Şumudică, considerat „cea mai bună variantă” pentru Rapid! Mesaj ferm transmis de Daniel Niculae 16:33 Gică Hagi, verdict despre transferul lui Florinel Coman în Qatar: „Să fie clar!” 16:23 VideoCamelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 23 aprilie 2024 16:00 Daniel Niculae a rupt tăcerea după o lună de când e cercetat în libertate: „Prin această mizerie de dosar s-a aruncat cu noroi” 15:16 Gică Hagi, anunţ radical despre noul stadion din Constanţa, făcut chiar de ziua „Regelui”: „Nu va purta numele meu!” 14:35 „Ce rol are Gigi Becali în câştigarea Ligii 1?” Răspuns sincer al lui Elias Charalambous. Ce a spus despre primele de titlu 14:32 Selecţionerul Dave MacQueen, înainte de Campionatul Mondial, Dizivia 1, Grupa A: „Cine ştie ce putem realiza cu acest lot” Vezi toate știrile
Citește și