Închide meniul

Marius Şumudică, reacţie categorică, după ce Constantin Budescu s-a despărţit de Petrolul Ploieşti: „Pe mine m-a şi înjurat”

Alex Masgras Publicat: 2 august 2023, 8:38

Reclamă
Marius Şumudică, reacţie categorică, după ce Constantin Budescu s-a despărţit de Petrolul Ploieşti: „Pe mine m-a şi înjurat

Marius Şumudică, reacţie categorică, după ce Constantin Budescu s-a despărţit de Petrolul Ploieşti

Marius Şumudică şi Constantin Budescu / Hepta

Marius Şumudică, reacţie categorică, după ce Constantin Budescu s-a despărţit de Petrolul Ploieşti. Fotbalistul de 34 de ani a intrat în conflict cu antrenorul Florin Pîrvu după meciul cu FC Voluntari.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Budescu i-a reproşat antrenorului Florin Pîrvu faptul că a fost schimbat şi a plecat imediat la vestiare, înainte ca partida cu FC Voluntari să se încheie. La scurt timp după înfrângerea de pe Ilie Oană, Constantin Budescu s-a despărţit de „lupii galbeni”.

Marius Şumudică, reacţie categorică, după ce Constantin Budescu s-a despărţit de Petrolul Ploieşti: „Pe mine m-a şi înjurat”

Marius Şumudică, cel care l-a antrenat pe Budescu la Astra Giurgiu şi la Al-Shabab, a vorbit despre plecarea fotbalistului de la Petrolul. Şumudică a declarat că Budescu a greşit atunci când a plecat la vestiare, dar crede că ploieştenii aveau nevoie de un jucător precum Budescu, iar antrenorul ar fi trebuit să ştie cum să lucreze cu el:

Eu am avut o relație specială cu el, cred că a ajuns într-un punct în care trebuia să se autodepășească și putea juca mult mai mult.

El este un tip extraordinar, un băiat bun, cu inima bună, dar trebuie să știi să vorbești cu el. El se supără. Eu și când îl scoteam în minutul 85 se supăra, m-a și înjurat o dată, dar a doua zi eram prieteni. La momentul acela juca foarte bine.

Reclamă

El e liniștit financiar. Eu n-am avut absolut nicio problemă cu el. Nu vreau să-i iau apărarea, dar dacă tu accepți să te desparți de Budescu, că e clar că are câteva kilograme în plus, mai bine îl faci să slăbească. Cum? Asta e arta fiecărui antrenor.

Fă-l să slăbească, pentru că Petrolul are nevoie de Budescu. E un jucător care face diferența. Un singur meci la Al-Shabab i-am zis că nu-l bag, am intrat în conflict cu șeicul de acolo.

După ce l-am băgat și a dat un gol de nici nu știa lumea că a fost cu exteriorul, m-am întors la șeic și i-am făcut semn să tacă. Am crezut că mă expulzează. Vă spun sincer, Petrolul a pierdut prin despărțirea de Budescu.

Reclamă 4 / 0/3

Trebuia câștigat, adus într-un mediu corect. Budescu atrage public, are execuții. Eu cred că mocnește ceva mai de mult timp, nu e conflictul de acum. Nici nu sunt avocatul lui.

Îi spun clar, acum, dacă mă urmărește, că a greșit. Nu se face și nu trebuie să ai astfel de atitudine, să pleci la cabine. Dar, dacă eram antrenor la Petrolul, nu mă despărțeam de Budescu niciodată”, a declarat Marius Şumudică, potrivit digisport.ro.

Constantin Budescu a plecat de la Petrolul

Constantin Budescu a plecat de la Petrolul. Mijlocaşul a fost cel care a anunţat, în mod oficial, rezilierea contractului cu ploieştenii.

Constantin Budescu a anunţat că pleacă de la Petrolul şi că îşi va lua o vacanţă. Budescu a dezvăluit şi ce a discutat cu Florin Pîrvu, cel căruia i-a reproşat că îl ţine rezervă.

„Pentru asta am venit, le-am promis fanilor că voi veni. Nu a fost cum am dorit, am vrut, îmi pare rău că plec. Nu am venit să joc 3-4 meciuri şi să mă retrag. M-am apucat de 2-3 ani de fotbal, mai vreau să mai joc. Le urez succes şi voi merge şi mâine să vorbesc cu băieţii, să-mi iau la revedere.

A fost un an bun, cu bune şi cu rele. Urmează o vacanţă. Nu am prins niciodată perioada asta în vacanţă, e bine venită vacanţa pentru săptămâna asta. Nu am discutat nimic cu nimeni şi nu voi discuta săptămâna asta. Voi vedea de luni.

A fost greu cu accidentarea, dar am revenit. Pot spune că sunt bine acum. Nu am avut nicio chestie cu antrenorul, i-am spus azi dimineaţă, am fost şi colegi la Petrolul şi suntem şi prieteni. Nu vreau să ne certăm. Nu-mi place să mă cert şi nu cred că am duşmani, ca să zic aşa. Au spus oamenii prin emisiuni despre mine, ca să nu piardă contractul acela de 200 de euro. Am kilograme în plus de mulţi ani. Oricâte kilograme aş avea, tot gras voi fi”, a spus Budescu, citat de digisport.ro.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:15 VIDEOMax Verstappen, pole position în cursa de sprint a Marelui Premiu de la Miami (Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY, de la ora 19:00) 3
mai
23:57
Mihai Stoica a anunţat o schimbare majoră la FCSB: „Poate chiar se va ajunge să se voteze!”
3
mai
22:55
„Penibil!” Oficialii de la Sepsi au ieșit la atac după 4-1 cu Farul! Mesaj dur despre scandările xenofobe
3
mai
22:45
„Nu le-am dat nicio șansă” Reacții categotice din tabăra lui Sepsi după 4-1 cu Farul! Ce s-a spus despre performanța de la Ovidiu
3
mai
22:37
Prima reacţie a lui Gică Hagi, după umilinţa din Farul – Sepsi 1-4: „Un meci de care îţi este ruşine! E greu să accepţi”
3
mai
22:26
Marius Ștefănescu, anunțul momentului despre transferul la FCSB. Ce a spus despre declarațiile lui Laszlo Dioszegi
3
mai
22:16
VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Abbi Pulling, pe primul loc în a doua sesiune de antrenamente, live în AntenaPLAY
3
mai
21:59
Farul – Sepsi 1-4! Umilință uriașă pentru echipa lui Gică Hagi! Safranko a făcut spectacol la Ovidiu
3
mai
21:29
România – Japonia LIVE VIDEO în AntenaPLAY (13:30). Ultimul meci de la Campionatul Mondial de hochei pentru tricolori
3
mai
21:27
OFICIAL! Edi Iordănescu poate convoca 26 de jucători pentru EURO 2024. Decizia luată de UEFA
Vezi toate știrile
Citește și