Închide meniul

Marius Şumudică revine în Liga 1 şi semnează cu FC U Craiova 1948! O nouă lovitură pregătită de olteni

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 26 august 2023, 18:44

Marius Şumudică revine în Liga 1 şi semnează cu FC U Craiova 1948! O nouă lovitură pregătită de olteni

Marius Șumudică nu mai devine antrenorul lui FC U Craiova 1948

Marius Şumudică, în timpul unui meci/ Hepta

Marius Şumudică revine în Liga 1 şi semnează cu FC U Craiova 1948! Oltenii sunt gata să dea o nouă lovitură, după ce s-au înţeles şi cu Florin Prunea, care va ocupa funcţia de preşedinte al clubului din Bănie.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Marius Şumudică este liber de contract, după ce în această vară s-a despărţit de Al-Raed, formţie din prima ligă din Arabia Saudită.

Marius Şumudică revine în Liga 1 şi semnează cu FC U Craiova 1948

Conform gsp.ro, Marius Şumudică aproape a ajuns la o înţelegere cu cei de la FC U Craiova 1948.

Antrenorul a cerut transferuri la formaţia din Bănie, pentru a accepta să o antreneze. Adrian Mititelu Jr. i-a promis lui „Şumi” că va întări echipa serios în următoarea perioadă, astfel că tehnicianul de 52 de ani este la o semnătură distanţă de a reveni în Liga 1.

În cazul în care varianta Marius Şumudică va pica, oficialii de la FC U Craiova 1948 îl mai au pe listă şi pe Eugen Neagoe, cel care este liber de contract după despărţirea de Universitatea Craiova, de la începutul sezonului.

Reclamă

Marius Şumudică este astfel foarte aproape să revină în Liga 1, după ce a antrenat-o ultima dată pe CFR Cluj, timp de trei luni, între iunie şi august 2021. „Şumi” s-a despărţit cu scandal de clujeni, după ce i-a fost interzis accesul la antrenamentele echipei, deşi reuşise să câştige toate meciurile din campionat şi să califice echipa în grupele Conference Leaguea.

La ultima echipă pe care a pregătit-o, Al-Raed, Marius Şumudică a bifat 31 de meciuri, înregistrând nouă victorii, şapte remize şi 15 înfrângeri.

Florin Prunea, gata să devină preşedinte la FC U Craiova 1948

Florin Prunea e gata să devină noul preşedinte de la FC U Craiova 1948. Aceasta este prima mutare pregătită de olteni, după ce Adrian Mititelu a anunţat că se retrage de la echipă, ca urmare a înfrângerii cu Rapid, din ultima etapă de Liga 1.

Reclamă 4 / 0/3

Conform fanatik.ro, Florin Prunea a purtat negocieri cu oficialii de la FC U Craiova 1948 în cursul zilei de sâmbătă, după înfrângerea oltenilor cu Rapid, scor 3-5.

Cele două părţi au ajuns la o înţelegere, iar fostul portar va ocupa funcţia de preşedinte, la formaţia din Bănie.

Oltenii au trecut la fapte, după ce Adrian Mititelu a anunţat, imediat după înfrângerea cu Rapid, că un preşedinte va fi adus la echipa sa. De asemenea, Mititelu a mai declarat şi că se va retrage de la echipă, şi o va lăsa pe mâna fiului său, Adrian Mititelu Jr.

Obiectivul lui Florin Prunea la FC U Craiova 1948 va fi acela ca echipa să se califice în play-off. Momentan, oltenii nu au antrenor, după demiterea lui Nicolae Dică.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:01 FCU Craiova – U Cluj LIVE SCORE (17:30). Oltenii continuă lupta pentru salvarea de la retrogradare 15:01 Iga Swiatek, după ce a distrus-o pe Sorana Cîrstea, la Madrid: „Ăsta a fost singurul lucru pe care l-am făcut” 14:25 Carlos Alcaraz, discurs superb despre Rafael Nadal: „Vreau să profit la maximum de Rafa” 13:51 Benfica – Braga LIVE VIDEO în AntenaPLAY (20:00). Meciul zilei în Liga Portugal 13:51 Pierdere uriaşă pentru Rapid, pentru tot restul sezonului. Anunţul oficial făcut de giuleşteni 13:38 România – Italia LIVE VIDEO (duminică, 20:30, AntenaPLAY). Debutăm la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 13:30 Sorana Cîrstea – Iga Swiatek 1-6, 1-6. Românca, demolată de numărul 1 WTA. „Sori”, fără replică la Madrid 13:24 Victor Piţurcă i-a „făcut” echipa lui Cosmin Olăroiu, în 2006. Detalii spectaculoase ale fostului selecţioner 12:58 „De ce să te schimbi, mă?” Marius Şumudică a fost criticat înaintea negocierilor cu Rapid: „Nu mi s-a părut ok” 12:00 FCSB – Farul LIVE TEXT (20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! Vezi toate știrile
Citește și