Închide meniul

Marius Şumudică, sfat pentru Gigi Becali: „N-aş renunţa niciodată la el! E cel mai bun!”

Viviana Moraru Publicat: 13 iunie 2023, 23:53

Reclamă
Marius Şumudică, sfat pentru Gigi Becali: „N-aş renunţa niciodată la el! E cel mai bun!

Echipa de care se teme Gigi Becali în lupta la titlu din sezonul viitor

Gigi Becali, într-o conferinţă de presă / Profimedia Images

Marius Şumudică i-a dat un sfat lui Gigi Becali. Antrenorul de la Al Raed este de părere că Andrea Compagno este cel mai bun atacant din Liga 1, motiv pentru care îi recomandă patronului de la FCSB să nu renunţe la el.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Andrea Compagno a fost aproape de o plecare de la FCSB, în această vară, după ce o echipă din Golf l-a ofertat. În cele din urmă, Gigi Becali s-a răzgândit şi a decis că atacantul italian să rămână la echipa sa şi în sezonul viitor.

Marius Şumudică, sfat pentru Gigi Becali

Marius Şumudică este de părere că Gigi Becali ar face o mare greşeală, dacă ar renunţa la Andrea Compagno. Antrenorul susţine că italianul este cel mai bun atacant din Liga 1, fiind un jucător care poate face diferenţa pe teren.

Şumudică a mai spus că ar renunţa totuşi la Comapgno dacă oferta pentru el ar fi într-adevăr una convenabilă, însă chiar şi aşa, s-ar gândi de două ori înainte, deoarece jucătorii care evoluează pe postul de număr nouă sunt extrem de rari.

„Ar fi o mare greșeală! Pentru mine, e cel mai bun atacant din România la ora actuală. Ca marcator vorbesc. E genul de pivot care iți câștigă duelurile aeriene, genul de jucător care stă în careu, ‘matador’.

Reclamă

Eu n-aș renunța niciodată la Compagno. Așa, pentru 2,5 milioane de euro, e altceva! Dacă ai face profit, ar fi ok. Dar de unde găsești un număr 9? Nouarii sunt rari”, a declarat Marius Şumudică, pentru digisport.ro.

Gigi Becali a anunţat că Andrea Compagno rămâne la FCSB

Gigi Becali a anunţat că Andrea Compagno rămâne la FCSB. Patronul roş-albaştrilor a spus că a fost o negociere pentru vânzarea atacantului italian, însă totul a picat pentru că nu a obţinut suma dorită.

Chiar dacă va rămâne Andrea Compagno, Gigi Becali tot vrea să mai aducă un atacant la echipă pentru a avea o soluţie de rezervă în sezonul viitor.

Reclamă 4 / 0/3

„Îl avem pe Compagno, dar să avem și dublură. (n.r. Compagno rămâne?) Păi, da! A fost o treabă, o negociere, dar nu (n.r. a ieșit transferul). (n.r. Nu au dat cât trebuie?) Da, nu au dat”, a spus Gigi Becali la digisport.ro.

Gigi Becali vrea să facă două transferuri la FCSB

Gigi Becali e aproape de încă două transferuri spectaculoase la FCSB. După ce s-a înţeles cu Alexandru Băluţă, finanţatorul anunţă că Damjan Djokovic şi Vlad Chiricheş sunt şi ei la un pas de gruparea vicecampioană.

„Nu știu nimic. Eu nu mai iau jucători la întâmplare. Am zis ca măcar până pleacă echipa să avem 3-4-5 jucători. Atâția vreau să iau, dar nu mai iau la întâmplare. Vreau să iau jucători care sunt sigur că joacă. Așteptăm.

Lui Djokovic i-am făcut o ofertă. Așteptăm răspuns! La Băluță, Chiricheș așteptăm răspuns. Ei cred că așteaptă ceva mai bun și dacă nu cade ceva mai bun vin la FCSB. Mă refer la Chiricheș și Djokovic”, a spus Becali.

Recomandări
Citește și:

Rămâne Edi Iordănescu la naţională şi după EURO 2024?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:03 Denis Alibec se întoarce în Liga 1! Dorit de FCSB şi Farul, atacantul naţionalei a ales echipa pentru care va evolua 17
mai
23:45
VIDEOSouthampton – Leeds, finala playoff-ului de promovare de pe Wembley (26 mai, AntenaPLAY). „Sfinţii”, victorie clară cu West Brom
17
mai
23:37
Cum a reacţionat Gică Hagi după ce a văzut prestaţia lui Ianis Hagi cu Real Madrid! Ce a spus „Regele” despre evoluţia fiului său
17
mai
23:24
Răzvan Lucescu poate pleca de la PAOK, chiar dacă va câştiga titlul în Grecia. Echipa refuzată de tatăl său a pus ochii pe el
17
mai
23:07
Mihai Stoica a confirmat că un jucător important al FCSB-ului se desparte de echipa lui Becali: „Sunt şanse să fi semnat deja”
17
mai
22:35
Discursul Cristinei Neagu, după ce CSM Bucureşti a primit titlul de campioană: „Există dezamăgirea ratării Final Four!”
17
mai
22:33
Reacţia lui Bogdan Andone după ce echipa lui a învins-o pe Mioveni cu un gol în prelungiri şi e aproape de rămânerea în Liga 1!
17
mai
22:20
Anunţul lui Florin Tănase, după ce Gigi Becali i-a făcut ofertă să se întoarcă la FCSB: „Mi-aș dori să joc în Champions League”
17
mai
21:48
Dan Petrescu avertizează înainte de CFR Cluj – Farul: „Stresul a rămas mai mult de partea noastră!”
17
mai
21:45
Botoșani – Mioveni 1-0. Jucătorii lui Bogdan Andone au dat lovitura în prelungiri! Oaspeţii au avut un gol anulat
Vezi toate știrile
Citește și