Închide meniul

Gigi Becali, aproape de încă două transferuri la FCSB! Face Dream Team pentru primul titlu după 9 ani

Dan Roșu Publicat: 13 iunie 2023, 12:07

Reclamă
Gigi Becali, aproape de încă două transferuri la FCSB! Face Dream Team pentru primul titlu după 9 ani

Gigi Becali, anunţ despre viitorul lui Joyskim Dawa

Gigi Becali, într-o conferinţă de presă / Profimedia Images

Gigi Becali e aproape de încă două transferuri spectaculoase la FCSB. După ce s-a înţeles cu Alexandru Băluţă, finanţatorul anunţă că Damjan Djokovic şi Vlad Chiricheş sunt şi ei la un pas de gruparea vicecampioană.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Becali se ţine de cuvânt după ce a anunţat că va face transferuri pentru a lua primul titlu cu FCSB, după o pauză de 9 ani. Gigi e sigur că jucătorii pe care îi va aduce în această vară vor fi titulari de drept la echipa lui Charalambous şi Pintilii.

Gigi Becali, aproape de încă două transferuri la FCSB

„Nu știu nimic. Eu nu mai iau jucători la întâmplare. Am zis ca măcar până pleacă echipa să avem 3-4-5 jucători. Atâția vreau să iau, dar nu mai iau la întâmplare. Vreau să iau jucători care sunt sigur că joacă. Așteptăm.

Lui Djokovic i-am făcut o ofertă. Așteptăm răspuns! La Băluță, Chiricheș așteptăm răspuns. Ei cred că așteaptă ceva mai bun și dacă nu cade ceva mai bun vin la FCSB. Mă refer la Chiricheș și Djokovic”, a spus Becali.

Alexandru Băluţă, la FCSB

Până la venirile lui Chiricheş şi Djokovic, FCSB a rezolvat deja un prim transfer de marcă pentru următorul sezon. Alexandru Băluţă face azi vizita medicală şi va semna miercuri cu echipa lui Becali.

Reclamă

Jucătorul de 29 de ani cotat la 700.000 de euro a aşteptat în zadar un contract avantajos de la Mihai Rotaru şi a ales să semneze cu FCSB, care i-a pus pe masă o ofertă mai avantajoasă cu câteva sute de mii de euro.

„Discuții au fost multe. În primul rând, prima mea opțiune a fost să revin acasă. Am și eu o familie. Am cântărit bine ce am avut până acum, și mă refer la Craiova și la Steaua (n.r. – FCSB).

Gândul meu a fost să revin acasă, doar că lucrurile n-au mers într-o direcție favorabilă. Am ales să fiu deschis și cu cei de la FCSB, să-i ascult și pe ei. Oamenii au fost profesioniști. Am așteptat mai mult timp pentru ca cei de la Craiova să vină cu ceva concret.

Reclamă 4 / 0/3

Sunt dezamăgit pentru că știu ce am dat pentru echipa asta și pentru oraș. Știu ce caracter sunt. Am sperat să găsim o soluție, mai ales că am venit liber de contract.

Nu este adevărat ce se vehiculează în presă. E neașteptat să decurgă totul așa. Supărat nu sunt, am drumul meu și sunt sigur că voi reuși”, a spus Băluță, în exclusivitate pentru Antena Sport.

Băluţă ajunge la FCSB din postura de jucător liber de contract. El şi-a încheiat aventura la Academia Puskas. În stagiunea precedentă, el a marcat două goluri în 27 de meciuri, oferind şi şase pase decisive.

Citește și:

Va câştiga Răzvan Lucescu titlul în Grecia?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:33 VIDEOLeeds – Norwich 4-0 a fost în AntenaPLAY! „Păunii”, în finala play-off-ului de promovare în Premier League de pe Wembley 23:29 VIDEOKazahstan – Suedia 1-3 și Canada – Norvegia 4-1 au fost LIVE în AntenaPLAY. A fost o seară spectaculoasă la CM de hochei 23:19 „Îţi vine să faci glume!” Darius Olaru, explicaţii pentru ironiile devastatoare adresate rapidiştilor: „Căpriorii, căpriorii!” 23:09 Forbes a publicat TOP 10 al celor mai bine plătiți atleți din lume. Cristiano Ronaldo câștigă aproape de 2 ori mai mult ca Messi 22:51 Aris – PAOK, finala campionatului pentru Răzvan Lucescu, e live în AntenaPLAY (duminică, 20:00). Românul, condamnat să câştige 22:37 VIDEOStatuie pentru Kylian Mbappe, înainte de EURO 2024! Cum arată „sosia” superstarului care și-a anunțat plecarea de la PSG 22:33 Cum pregăteşte Răzvan Lucescu finala campionatului Aris – PAOK (duminică, 20:00, AntenaPLAY). Mesaj de luptă: „Încă o provocare!” 22:11 „Foarte urât!” Andrea Compagno a reacționat, după ce FCU Craiova a retrogradat în Liga a 2-a. Mesaj direct pentru Adrian Mititelu 22:00 Didier Deschamps a anunțat lotul Franței pentru EURO 2024! Jucătorii care vor străluci lângă Kylian Mbappe 21:49 Adi Popa şi Gheorghe Mustaţă, scandal în direct din cauza „războiului” CSA Steaua – FCSB: „Nu mă interesează justiţia pe mine!” Vezi toate știrile
Citește și