Închide meniul

„Te încântă!” Mihai Pintilii, laude la scenă deschisă pentru Octavian Popescu: „Când are chef!”

Viviana Moraru Publicat: 19 aprilie 2024, 11:03

Reclamă
„Te încântă! Mihai Pintilii, laude la scenă deschisă pentru Octavian Popescu: „Când are chef!

Mihai Pintilii, laude la scenă deschisă pentru Octavian Popescu

Octavian Popescu, în timpul unui meci la FCSB/ Profimedia

Laude la scenă deschisă din partea lui Mihai Pintilii, pentru Octavian Popescu. Delegatul celor de la FCSB a avut doar cuvinte de laudă la adresa decarului roş-albaştrilor, pe care îl consideră cel mai talentat jucător al liderului Ligii 1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Octavian Popescu a fost titular în ultimele nouă partide ale FCSB-ului, din Liga 1. Decarul roş-albaştrilor a marcat doar trei goluri, în acest sezon, în cele 34 de meciuri bifate.

Mihai Pintilii, laude la scenă deschisă pentru Octavian Popescu

Mihai Pintilii a dezvăluit că are mare încredere în potenţialul lui Octavian Popescu, mărturisind că poartă des discuţii cu acesta. Oficialul roş-albaştrilor a transmis că decarul liderului Ligii 1 e greu de deposedat, atunci când se află într-o formă bună.

„Eu cred mult în Tavi Popescu. Am multe discuții cu el. Vorbim și înainte de antrenamente și după… vine el la mine: ‘Pinti, vreau să vorbesc cu tine’. Eu sunt deschis cu oricare.

Sunt mulți. Mai sunt copii tineri talentați la FCSB, dar el mi se pare că are ceva deosebit. Te încântă. Când are chef, e greu să îi iei mingea”, a declarat Mihai Pintilii, conform sport.ro.

Reclamă

De asemenea, Mihai Pintilii a fost întrebat dacă Octavian Popescu a fost „distrus” de antrenori, după declaraţiile făcute de Dumitru Dragomir, în acest sens. Fostul internaţional a negat asta şi a declarat că toţi jucători traversează perioade oscilante.

„Exclus. Atâta timp cât ai ceva deosebit, poți să te adaptezi oriunde. Mi se pare că nu are nicio legătură. La ei, la ce calități au, pot să se adapteze la orice poziție și să joace oriunde, pe orice post din față. Coman a jucat și el și în stânga, și în dreapta, și atacant. Sunt perioade. Perioade în care oscilezi. Depinde numai de tine. Creierul. Ești puternic aici… (n.r. – arată spre cap)”, a mai spus Pintilii, conform sursei citate mai sus.

Mihai Pintilii, reacţie clară după ce FCSB s-a apropiat şi mai mult de titlu

Mihai Pintilii a oferit o reacţie clară, după ce FCSB s-a apropiat şi mai mult de titlu, după victoria cu CFR Cluj, din ultima etapă a play-off-ului. Oficialul roş-albaştrilor a declarat că până când nu se va decide matematic campioana din acest sezon, nu vrea să vorbească despre titlu.

Reclamă 4 / 0/3

Mihai Pintilii a fost întrebat despre titlul pe care FCSB este foarte aproape să-l câştige, în acest sezon. Delegatul roş-albaştrilor a transmis clar că nu vrea să audă de felicitări, până când nu se va decide totul matematic.

Prezent la turneul de tenis organizat de Ion Ţiriac la Bucureşti, Pintilii a transmis că FCSB mai are puţin de aşteptat până când se va încununa campioană.

„Până nu suntem campioni matematic, nu are rost să vorbim despre felicitări. Mai avem puțin, așa că mai trebuie să așteptăm”, a declarat Mihai Pintilii.

FCSB poate deveni campioană matematic în etapa viitoare, în derby-ul cu Rapid. Roş-albaştrii au nevoie de victorie şi de asemenea, au nevoie ca CFR Cluj şi Universitatea Craiova să nu-şi câştige partidele. Dacă aceste lucruri se vor întâmpla, atunci echipa lui Gigi Becali se va încununa campioana acestui sezon de Liga 1.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:11 Carlos Alcaraz a fost eliminat în sferturile de la Madrid! Seria incredibilă a spaniolului, încheiată de Andrey Rublev 19:58 „Rămâne Mitriţă?” Mihai Rotaru a dat răspunsul la întrebarea care îi frământă cel mai tare pe suporterii Universităţii Craiova! 19:26 Fanii FCSB-ului iau cu asalt Arena Naţională la meciul cu CFR Cluj! Mihai Stoica a anunţat câte bilete s-au vândut în numai o oră 19:26 Horaţiu Moldovan a primit o veste uriaşă din Spania! Decizia luată de Diego Simeone şi Atletico Madrid 19:00 LIVE VIDEOLecco – Sampdoria e LIVE în AntenaPLAY! Echipa lui Andrea Pirlo luptă pentru un loc de baraj 18:57 Transferurile de milioane de euro ale lui Dan Şucu la Rapid, făcute praf: „Să ne mai lase. Are dreptate Gigi Becali” 18:36 Programul complet al F1 Academy™ de la Miami! Antrenamentele, calificările şi cursele se văd LIVE STREAM în AntenaPLAY 18:12 Un fost preşedinte al Rapidului a reacţionat după comunicatul lui Dan Şucu: „E dezinformat, manipulat” 17:50 Borussia Dortmund – PSG LIVE TEXT (22:00). Se anunţă spectacol în a doua semifinală Champions League. Echipe probabile 17:20 Novak Djokovic, decizie radicală înainte de turneul de la Roma! Sârbul a concediat încă un membru din staff-ul său Vezi toate știrile
Citește și