Închide meniul

Marius Şumudică, val de critici pentru un titular de la FCSB: „Dacă aş fi antrenorul lor, l-aş amenda imediat!”

Viviana Moraru Publicat: 8 noiembrie 2023, 23:56

Reclamă
Marius Şumudică, val de critici pentru un titular de la FCSB: „Dacă aş fi antrenorul lor, l-aş amenda imediat!

Marius Şumudică, val de critici pentru un titular de la FCSB

Marius Şumudică, în timpul unei conferinţe de presă/ Hepta

Marius Şumudică a lansat un val de critici la adresa unui titular de la FCSB. Ovidiu Popescu a intrat în vizorul antrenorului de la Gaziantep, după ultimele prestaţii. „Şumi” a declarat că l-ar amenda pe mijlocaş pentru unele reacţii din timpul meciurilor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ovidiu Popescu a fost titular în derby-ul cu Rapid, însă a fost înlocuit la pauza duelului cu Octavian Popescu. Ambii jucători au fost făcuţi praf şi de Gigi Becali.

Marius Şumudică, val de critici pentru un titular de la FCSB

Marius Şumudică nu s-a putut abţine şi l-a criticat în termeni duri pe Ovidiu Popescu. Antrenorul a declarat că, în cazul în care ar fi fost antrenor al FCSB-ului, l-ar fi amendat drastic pe mijlocaş.

„Şumi” nu înţelege cum Ovidiu Popescu încasează la multe meciuri cartonaşe galbene încă din prima jumătate de oră a partidelor. Antrenorul lui Gaziantep a mai subliniat că schimbările sale sunt de multe ori forţate, tocmai prin faptul că Popescu este avertizat devreme în meci de arbitru.

„Eu dacă aș fi antrenor las FCSB, l-aș amenda pe Ovidiu Popescu. Acest jucător este inconștient în toate meciurile. El meci de meci în prima repriză nu există să nu ia cartonaș galben.

Reclamă

Meci de meci, nu există să nu ia galben, după joci cu oarecare frică. Trebuie schimbat, randamentul echipei scade”, a declarat Marius Şumudică, conform digisport.ro.

Ovidiu Popescu a văzut cartonaşul galben şi în derby-ul cu Rapid. Mijlocaşul a fost avertizat de arbitru în minutul 23, după un fault extrem de dur asupra lui Jayson Papeau.

Marius Şumudică a făcut-o praf pe FCSB, după înfrângerea cu Rapid

Marius Şumudică a făcut-o praf pe FCSB. Antrenorul celor de la Gaziantep a urmărit derby-ul câştigat de Rapid pe Arena Naţională, scor 2-1, şi a fost surprins în mod negativ de prestaţia roş-albaştrilor.

Reclamă 4 / 0/3

Printre jucătorii criticaţi de Marius Şumudică s-au numărat Darius Olaru, Adrian Şut sau Risto Radunovic. Antrenorul de 52 de ani este de părere că echipa condusă de Elias Charalambous este mai slabă decât cea din sezonul trecut.

„Nu vreau să pun în umbră jocul de la Rapid, dar n-am văzut un FCSB aşa slab. Într-o cădere incredibilă Olaru, Şut. Pierde foarte multe mingi. Radunovic, foarte multe mingi pierdute. Nu mai vobresc de fundaşii centrali. Iar Compagno, mă aşteptam la mai mult. A fost dominat de Săpunaru, ceea ce nu se întâmpla. Pantea, într-o cădere inimaginabilă. Mediocri, sub ce arăta FCSB sezonul trecut. Spun ce cred.

Şut e la jumătate din ce era acum două luni. Eu cu Djokovic nu am vorbit deloc, dar dacă el nu are loc să joace la FCSB, e o mare problemă.

Nu vreau să-i iau apărarea lui Gigi Becali, în continuare nu sunt de acord cu ceea ce se întâmplă la acest nivel. Este jucăria dânsului. Cei care se ocupă de antrenamentele echipei sunt antrenori. Nu mai intervine nimic, Coman şi Olaru au jucat unde trebuie, dar randamentul lor e într-o continuă scădere, nu e vinovat Gigi Becali. El face asta de ani de zile, de ce FCSB arăta bine acum două-trei luni şi toată lumea o dădea principala candidată la titlu şi acum arată jalnic. Nu Gigi Becali este principalul vinovat”, a declarat Marius Şumudică, conform digisport.ro.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:17 „Nu mai vorbiți că sunt dinamovist” Mircea Rednic a răbufnit după a primit o întrebare legată de Dinamo! 8:53 Reacția presei din Ungaria după scandalul xenofob de la Farul – Sepsi 1-4! Ce s-a scris despre scandări 8:42 Florin Manea, anunț ferm despre viitorul lui Radu Drăgușin: „Dacă va fi în continuare rezervă, nu va rămâne la Tottenham!” 8:21 „M-am simțit teribil!” Max Verstappen a avut probleme în calificările cursei de sprint a Marelui Premiu de la Miami! 8:14 Primul transfer de titlu pe care îl face Dan Petrescu la CFR Cluj! Atacantul a refuzat-o pe FCSB și este într-o formă de senzație 0:15 VIDEOMax Verstappen, pole position în cursa de sprint a Marelui Premiu de la Miami (Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY, de la ora 19:00) 3
mai
23:57
Mihai Stoica a anunţat o schimbare majoră la FCSB: „Poate chiar se va ajunge să se voteze!”
3
mai
22:55
„Penibil!” Oficialii de la Sepsi au ieșit la atac după 4-1 cu Farul! Mesaj dur despre scandările xenofobe
3
mai
22:45
„Nu le-am dat nicio șansă” Reacții categotice din tabăra lui Sepsi după 4-1 cu Farul! Ce s-a spus despre performanța de la Ovidiu
3
mai
22:37
Prima reacţie a lui Gică Hagi, după umilinţa din Farul – Sepsi 1-4: „Un meci de care îţi este ruşine! E greu să accepţi”
Vezi toate știrile
Citește și