Închide meniul

Marius Şumudică vrea un jucător de la FCSB la naţionala României şi îl „înţeapă” pe Mihai Stoica: „Să iasă şi să spună public”

Alex Masgras Publicat: 18 mai 2024, 8:35

Reclamă
Marius Şumudică vrea un jucător de la FCSB la naţionala României şi îl „înţeapă pe Mihai Stoica: „Să iasă şi să spună public

Marius Şumudică vrea un jucător de la FCSB la naţionala României şi îl "înţeapă" pe Mihai Stoica: "Să iasă şi să spună public"

Marius Şumudică, în timpul unui meci / Profimedia

Marius Şumudică vrea un jucător de la FCSB la naţionala României. Antrenorul de 53 de ani, liber de contract în acest moment, este de părere că Alexandru Pantea este unul dintre cei mai buni jucători care îndeplinesc regula U21 în România şi consideră că este „7 clase peste Tavi Popescu”.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mai mult, Şumudică este de părere că tânărul de 20 de ani ar fi putut să fie convocat de Edi Iordănescu la naţionala României, dacă nu ar fi avut probleme cu accidentările.

Marius Şumudică vrea un jucător de la FCSB la naţionala României şi îl „înţeapă” pe Mihai Stoica: „Să iasă şi să spună public”

Şumudică nu l-a uitat nici pe Mihai Stoica, iar antrenorul îl aşteaptă acum pe preşedintele Consiliului de Administraţie al roş-albaştrilor să iasă public şi să recunoască faptul că Marius Şumudică a avut ochi, fiind deranjat de faptul că acesta vorbeşte despre el doar în momentul în care îl deranjează ceva:

„Ca under, Pantea este 7 clase peste Tavi Popescu. Pantea dacă juca meci de meci în poziția de fundaș dreapta și era sănătos, era jucător de echipă națională. Și poate să fie în viitorul apropiat.

Mihai Stoica să iasă și să spună public acum ‘Uite, Șumudică a avut ochi și spus despre acest jucător al nostru, că poate să ajungă la echipa națională’. Să aibă această tărie și să nu apară numai când îl deranjează ceva.

Reclamă
Reclamă 4

Pantea, la parametrii normali, în fotbalul românesc și în momentul de față (n.r. e foarte bun). Eu, poate, am alte defecte, dar la ochi mă bat cam puțini. Drept dovadă vă mai vin cu un contraexemplu în momentul de față.

Vorbesc de Drăguș. Are 15 goluri în Turcia, în momentul în care uitase toată lumea de el. Aici e și mâna lui Șumudică. Așa că Pantea, dacă joacă meci de meci în competiții europene, va deveni unul dintre cei mai buni fundași dreapta ai echipei naționale. De departe”, a declarat Marius Şumudică, la fanatik.ro.

Marius Şumudică a spus care este adevărata Steaua pentru el! Ironii pentru echipa lui Gigi Becali: „M-au egalat la titluri”

Marius Şumudică a spus care este adevărata Steaua pentru el! Antrenorul român a ironizat echipa lui Gigi Becali înainte de derby-ul cu Rapid.

Reclamă

Derby-ul Rapid – FCSB, care se va disputa duminică, de la ora 21:00, are doar o importanţă simbolică. Echipa lui Gigi Becali e deja campioană, iar Rapid nu mai poate evita locul 6 în play-off.

„Eu cred că Steaua este echipa din Ghencea, iar aceasta este FCSB. Așa e de când lumea. La fel și cu Dinamo. Ea este echipa Ministerului de Interne. Am o poză pe Facebook cu fularul Rapidului, am primit-o și eu eram la 16 ani în galeria Rapidului când a marcat Goanță.

În perioada aia mă băgam printre oamenii mai în vârstă ca să aud și eu ce s-a mai întâmplat. Revin, Dinamo este echipa Ministerului de Interne. Jucătorii lui Dinamo aveau grad pentru că erau angajați ai Ministerului de Interne. Steaua era echipa Ministerului Apărării Naționale.

Eu am făcut armata la 23:17 și m-a ținut în campania aia de n-am putut să ies. M-au ținut că nu voiau cei de la Sportul Studențesc să-i dea drumul lui Hagi. Voiau să-l dea la Timișoara. M-au ținut două săptămâni acolo, eram 4 jucători. M-au ținut 2 săptămâni că nu voia Hagi să semneze cu Steaua, despre ce vorbim”, a declarat Marius Şumudică pentru fanatik.ro.

Ce crezi că va face România în primul meci de la EURO 2024, cu Ucraina?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
15:54

Slovenia – Danemarca LIVE TEXT (19:00). Primul meci al Grupei C de la EURO 2024. Echipele probabile

15:45

LIVE TEXTPolonia – Olanda 0-0. Lewandowski, accidentat, e pe banca de rezerve

15:39

Serbia – Anglia, LIVE TEXT, 22:00. Candidata la trofeu debutează la EURO 2024! Meci dificil pentru Harry Kane şi Jude Bellingham

15:36

Denis Drăguş şi George Puşcaş, analizaţi de englezi la EURO 2024! Verdictul dat în atac înainte de România – Ucraina

15:13

Florin Manea a anunţat transferul lui Denis Drăguş: „Suntem înţeleşi, va evolua acolo”

15:02

Andy Murray merge la Jocurile Olimpice de la Paris! Anunţul făcut de britanici

1 FotoDin ce face bani, de fapt, noul soț al Larisei Iordache. Ce s-a aflat despre Cristian Chiriță, imediat după cununia civilă 2 VIDEOGeorge Russell va pleca din pole-position în Marele Premiu al Canadei! Cursa e duminică (20:45, Antena Stars şi AntenaPLAY) 3 FotoLovitura uriaşă, de milioane de euro, pe care a dat-o Simona Halep, după ce şi-a vândut mai multe proprietăţi! 4 Foto„Aroganță! A fost greu!” Cum a cucerit-o Horațiu Moldovan pe celebra sa iubită! Portarul naționalei a dat toate cărțile pe față 5 Singura condiţie pentru ca Simona Halep să revină în top! Verdictul lui Gică Popescu: „Tenisul fără Simona e atât de sărac” 6 Programul complet al meciurilor, din grupe, de la EURO 2024
Citește și