Închide meniul

Marko Dugandzic a marcat în Rapid – Chindia! Croatul își consolidează poziția de golgheter în Liga 1

Reclamă

Cosmin Olteanu Publicat: 25 februarie 2023, 21:41

Marko Dugandzic a marcat în Rapid – Chindia! Croatul își consolidează poziția de golgheter în Liga 1

Marko Dugandzic a marcat în Rapid - Chindia

Rapid - Chindia / orangesport.ro

Marko Dugandzic a marcat în Rapid – Chindia! Atacantul croat a deschis scorul în partida din „Giulești”, astfel consolidându-și poziția de golgheter în Liga 1. În prezent, Rapid se află pe locul 3 din Liga 1, cu 49 de puncte obținute după 27 de meciuri jucate.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Marko Dugandzic a fost transferat de Rapid, în vara anului trecut, de la CFR Cluj, pentru 400.000 de euro.

Marko Dugandzic a marcat în Rapid – Chindia

În minutul 66 al partidei din „Giulești”, Marko Dugandzic a deschis scorul, în urma unui penalty acordat după ce unul dintre jucătorii oaspeților l-a faultat în propriul careu.

Două minute mai târziu, rapidiștii și-au majorat avantajul, după ce Dejan Boldor, fundașul Chindiei, a trimis mingea în propria poartă.

Andrei Ciobanu, ghinion teribil în Rapid – Chindia

În debutul partidei din „Giulești”, Andrei Ciobanu, mijlocașul Rapidului, s-a accidentat, după ce a alunecat în timpul executării unui corner. Mijlocașul a părăsit terenul în lacrimi, iar, în locul acestuia, a intrat belgianul Xian Emmers.

Reclamă

„Sunt foarte bucuros că am ajuns la o echipă atât de mare, cum este Rapid. Sperăm să ne atingem toate obiectivele în acest sezon, iar eu să ajut echipa cât mai mult. Cunosc atmofera incendiară din Giulești, abia aștept să îi fac fericiți pe fani și le promit că împreună suntem de neclintit”, spunea Andrei Ciobanu, după oficializarea transferului la Rapid, din vara anului trecut.

Adrian Mutu: „Este un meci foarte important!”

„Este un meci foarte important pentru noi în economia campionatului, avem nevoie de puncte. Acum că suntem matematic calificaţi în play-off, în aceste meciuri rămase de jucat cel mai important lucru este să strângem cât mai multe puncte pentru a ne putea folosi de ele.

Chindia se apără foarte bine, joacă foarte mult pe contraatac. E o echipă robustă, care e foarte greu de desfăcut. Trebuie să fim foarte atenţi pe aceste contraatacuri pentru că vârfurile lor pleacă foarte bine.

Reclamă 4 / 0/3

Ştim că este neînvinsă Chindia în acest an, dar totodată şi noi vrem să reîncepem să câştigăm. E un meci complicat, sper să avem forţa de a-i desface pe adversari şi de a înscrie.

Echipa mai valoroasă va câștiga campionatul. Noi suntem acum pe locul 4 şi mai departe ne dorim să ajungem cât mai sus. Obiectivul nostru e îndeplinit, dar când începe play-off-ul nu putem spune stop ambiţiilor. De aceea vom încerca să câştigăm fiecare meci şi să ajungem cât mai sus în clasament.

După ce se vor înjumătăţi punctele va fi un play-off incendiar, benefic pentru fotbalul românesc. Noi nu ne temem de nimeni şi cred că echipa cea mai valoroasă va câştiga campionatul.

Papeau e un jucător a cărui absență s-a resimțit atunci în perioada imediat următoare accidentării. A fost un moment greu atunci. E un jucător spectaculos la care țin fanii, sper să am posibilitatea să-i ofer minute pentru a intra în formă”spunea Adrian Mutu, în cadrul conferinței de presă premergătoare partidei cu Chindia.

Recomandări
  • Marko Dugandzic a marcat în Rapid – Chindia
  • 28 de ani are Marko Dugandzic

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
14:11 Video„A fost o sperietură zdravănă” Carlos Sainz, după accidentul din calificările din China: „Asta mi-a permis să continui” 13:59 EXCLUSIV„Nu ne gândim la petreceri!” Liderul galeriei FCSB-ului, mesaj clar înaintea derby-ului cu Rapid! Ce a spus despre Gigi Becali 13:05 Primul transfer pe care Dan Petrescu îl va realiza la CFR Cluj! Mihai Stoica e sigur: „Va face eforturi să-l aducă!” 13:04 Bari – Pisa LIVE VIDEO (15:00) în AntenaPLAY! Duel între George Pușcaș și Marius Marin în Serie B 13:00 FIA World Endurance Championship 2024 – cursa de 6 ore de la Imola | Antrenamentele au fost în AntenaPLAY 12:39 „E strigător la cer!” Florinel Coman, taxat după ce a ales să se transfere de la FCSB în Qatar 12:03 Fanii au luat cu asalt casele de bilete, înainte de FCSB – Rapid! Se va bate recordul de asistenţă din acest sezon 11:57 VIDEORed Bull a atins o bornă fabuloasă în Formula 1™, după ce Max Verstappen a obținut pole-position-ul în China 11:20 VIDEOMax Verstappen va pleca din pole-position în Marele Premiu al Chinei! Cursa e duminică (10:00) pe Antena 3 CNN și în AntenaPLAY! 10:43 Dan Petrescu a fost dorit la FCSB! Motivul pentru care nu s-a înţeles cu Gigi Becali: „Am stat până dimineaţa să discutăm!” Vezi toate știrile
Citește și