Închide meniul

Andrei Ciobanu, ghinion teribil în Rapid – Chindia! Mijlocașul giuleștenilor a părăsit terenul în lacrimi

Cosmin Olteanu Publicat: 25 februarie 2023, 20:45

Reclamă
Andrei Ciobanu, ghinion teribil în Rapid – Chindia! Mijlocașul giuleștenilor a părăsit terenul în lacrimi

Andrei Ciobanu, ghinion teribil în Rapid - Chindia

Andrei Ciobanu / orangesport.ro.

Andrei Ciobanu, ghinion teribil în Rapid – Chindia! Mijlocașul giuleștenilor s-a accidentat, după ce a alunecat în timpul executării unui corner. Fotbalistul, în vârstă de 25 de ani, a fost înlocuit de Xian Emmers, în minutul 9.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Andrei Ciobanu a fost transferat de Rapid, în vara anului trecut, de la Farul Constanța, pentru 100.000 de euro.

Andrei Ciobanu, ghinion teribil în Rapid – Chindia

În debutul partidei din „Giulești”, Andrei Ciobanu s-a accidentat, după ce a alunecat în timpul executării unui corner. Mijlocașul a părăsit terenul în lacrimi, iar, în locul acestuia, a intrat belgianul Xian Emmers.

„Sunt foarte bucuros că am ajuns la o echipă atât de mare, cum este Rapid. Sperăm să ne atingem toate obiectivele în acest sezon, iar eu să ajut echipa cât mai mult. Cunosc atmofera incendiară din Giulești, abia aștept să îi fac fericiți pe fani și le promit că împreună suntem de neclintit”, spunea Andrei Ciobanu, după oficializarea transferului la Rapid.

Adrian Mutu: „Este un meci foarte important!”

„Este un meci foarte important pentru noi în economia campionatului, avem nevoie de puncte. Acum că suntem matematic calificaţi în play-off, în aceste meciuri rămase de jucat cel mai important lucru este să strângem cât mai multe puncte pentru a ne putea folosi de ele.

Reclamă

Chindia se apără foarte bine, joacă foarte mult pe contraatac. E o echipă robustă, care e foarte greu de desfăcut. Trebuie să fim foarte atenţi pe aceste contraatacuri pentru că vârfurile lor pleacă foarte bine.

Ştim că este neînvinsă Chindia în acest an, dar totodată şi noi vrem să reîncepem să câştigăm. E un meci complicat, sper să avem forţa de a-i desface pe adversari şi de a înscrie.

Echipa mai valoroasă va câștiga campionatul. Noi suntem acum pe locul 4 şi mai departe ne dorim să ajungem cât mai sus. Obiectivul nostru e îndeplinit, dar când începe play-off-ul nu putem spune stop ambiţiilor. De aceea vom încerca să câştigăm fiecare meci şi să ajungem cât mai sus în clasament.

Reclamă 4 / 0/3

După ce se vor înjumătăţi punctele va fi un play-off incendiar, benefic pentru fotbalul românesc. Noi nu ne temem de nimeni şi cred că echipa cea mai valoroasă va câştiga campionatul.

Papeau e un jucător a cărui absență s-a resimțit atunci în perioada imediat următoare accidentării. A fost un moment greu atunci. E un jucător spectaculos la care țin fanii, sper să am posibilitatea să-i ofer minute pentru a intra în formă”, spunea Adrian Mutu, în cadrul conferinței de presă premergătoare partidei cu Chindia.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:01 Sebastian Vettel va pilota monopostul McLaren MP4/8 al lui Ayrton Senna în weekendul Marelui Premiu din Emilia-Romagna 8:42 Kylian Mbappe, mesaj de patru cuvinte după ce PSG a fost învinsă de Borussia Dortmund! Postarea făcută imediat după meci 8:36 Anunţul radical făcut de Ronnie O`Sullivan, după ce a fost eliminat în sferturile Campionatului Mondial de snooker 8:20 Dennis Man, desemnat jucătorul sezonului la Parma, în Gazzetta dello Sport! Mihăilă, în top şi el! Sezon de vis pentru români 1
mai
23:45
Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol
1
mai
23:40
Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă
1
mai
23:31
FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma
1
mai
23:12
Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva”
1
mai
23:02
VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris
1
mai
22:36
Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi”
Vezi toate știrile
Citește și