Închide meniul

Marko Dugandzic a marcat la două zile după transfer, în Rapid – FCSB! Execuţie perfectă a croatului

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 24 iulie 2022, 22:21

Marko Dugandzic a marcat la două zile după transfer, în Rapid – FCSB! Execuţie perfectă a croatului

Marko Dugandzic a marcat la două zile după transfer, în Rapid - FCSB!

Marko Dugandzic a deschis scorul în Rapid - FCSB / Antena Sport

Marko Dugandzic a marcat la două zile după transfer, în Rapid – FCSB! Croatul a avut nevoie de 19 minute pentru a marca primul gol pentru Rapid, la doar două zile de la transferul în Giuleşti.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În minutul 19, Dugandzic a marcat cu o lovitură perfectă de cap, după o centrare a lui Alex Ioniţă. Târnovanu nu a avut nicio şansă, mingea câzând chiar în plasa laterală a porţii oaspeţilor.

Marko Dugandzic a marcat la două zile după transfer, în Rapid – FCSB

Marko Dugandzic a semnat, oficial, cu Rapid. Atacantul de 28 de ani, care are o cotă de piaţă de 500.000 de euro, a parafat o înţelegere valabilă pe două sezoane, care poate fi prelungită cu încă unul.

CFR Cluj a cerut iniţial 400.000 de euro, dar va primi în schimbul lui aproximativ 175.000 de euro. Dugandzic va avea un salariu lunar de 10.000 de euro, de două ori mai puţin decât încasa la campioana României.

Marko Dugandzic a semnat cu Rapid

„Rapid are un nou vârf, reușind să îl transfere pe atacantul croat Marko Dugandžić, de la campioana CFR Cluj.

Reclamă

În vârstă de 28 de ani, Dugandžić, jucător ce a jucat în prima etapă 73 de minute, chiar împotriva Rapidului, a semnat un contract pe doi ani, cu opțiune de prelungire pentru încă un sezon„, se anunţă pe site-ul oficial al clubului.

Dugandzic a oferit şi primele declaraţii din postura de jucător al Rapidului. A anunţat ce obiectiv are alături de grupara alb-vişinie.

„Știu că Rapid este cel mai mare club din istoria României. Am auzit doar lucruri bune despre club. Am decis să vin pentru a avea mai multe oportunități să joc, să fac lucruri mărețe cu Rapid, să ajungem în play-off. Avem obiective bune pentru următorii 2-3 ani și sper că totul va merge bine”, a declarat atacantul croat pentru sursa citată anterior.

Reclamă 4 / 0/3

Şapte transferuri a realizat Rapid în această vară: Paul Iacob (Chindia), Florin Ștefan (CFR Cluj), Valentin Costache (CFR Cluj), Andrei Ciobanu (Farul Constanța), Codruț Sandu (CSA Steaua) și Damien Dussaut (liber).

Recomandări
  • Marko Dugandzic a marcat la debut
  • Croatul a semnat cu Rapid cu două zile în urmă

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
18
apr.
23:57
PAOK – Club Brugge 0-2. Răzvan Lucescu a ratat calificarea în semifinalele Conference League! Dueluri „de foc” în semifinale
18
apr.
23:50
„Steaua fără nume!” Marcel Răducanu, verdict despre sezonul de vis făcut de FCSB! Mesaj direct pentru echipa lui Gigi Becali
18
apr.
23:45
„Nu vreau să creez tensiune!” Vlad Chiricheş, mesaj ferm pentru Edi Iordănescu: „Regret că am spus asta! M-am hazardat!”
18
apr.
23:38
„Să dea mai mult, la cât sunt plătiți!” Ioan Ovidiu Sabău și-a atacat jucătorii după Oțelul – U Cluj 2-1!
18
apr.
23:14
Scene uluitoare cu Emiliano Martinez în Lille – Aston Villa. La un pas să fie eliminat! A dansat ca în finala Cupei Mondiale
18
apr.
23:12
„Ne lipsește partea financiară! Avem cel mai mic buget!” Dorinel Munteanu, strigăt de ajutor după calificarea în finala Cupei
18
apr.
22:47
Dan Nistor s-a prăbuşit emoţional după înfrângerea cu Oţelul: „Frustrant şi dureros! Mulţi nu vom dormi la noapte!”
18
apr.
22:41
„E dureros!” Alex Chipciu și-a turnat cenușă în cap după ce și-a dat autogol în Oțelul – U Cluj! A vorbit și despre noul obiectiv
18
apr.
21:55
„Mulți patroni încearcă să îl imite” Ovidiu Burcă, laude la scenă deschisă pentru Gigi Becali! A spus și de ce are succes FCSB
18
apr.
21:43
Oţelul – Corvinul este finala Cupei României! Gălăţenii s-au calificat după un autogol marcat de Chipciu în minutul 90
Vezi toate știrile
Citește și