Închide meniul

Marko Dugandzic, cel mai bun marcator din noul sezon de Liga 1. Defensiva lui Gică Hagi, 4 minute de coșmar în Rapid – Farul

Alex Ioniță Publicat: 20 august 2023, 19:19

Reclamă
Marko Dugandzic, cel mai bun marcator din noul sezon de Liga 1. Defensiva lui Gică Hagi, 4 minute de coșmar în Rapid – Farul

Marko Dugandzic, cel mai bun marcator din noul sezon de Liga 1

Marko Dugandzic se bucură după un gol marcat în Liga 1 / Hepta

Marko Dugandzic, cel mai bun marcator din noul sezon de Liga 1. Atacantul celor de la Rapid a marcat în partida giuleștenilor cu Farul Constanța și este, în momentul de față, cel mai bun marcator din campionatul intern.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

De la startul sezonului, Marko Dugandzic a marcat în 4 dintre cele 6 meciuri pe care le-a jucat în tricoul echipei din Giulești. Odată cu reușita din partida cu Farul, acesta a ajuns la 5 goluri marcate în primele 6 etape ale noului sezon din Liga 1.

Marko Dugandzic, cel mai bun marcator din noul sezon de Liga 1. Atacantul a marcat și în Rapid – Farul

În partida de pe stadionul din Giulești, elevii lui Cristiano Bergodi au trecut la conducerea partidei încă din minutul 34, atunci când Emmers a trimis mingea cu un șut impecabil în poata lui Aioani.

În minutul 38, atacantul Dugandzic a majorat diferența „feroviarilor” după ce a primit o pasă în careu de la Funsho. Acesta a avut timp să preia mingea și a trimis un șut cu piciorul drept spre poartă, care nu a putut fi respins de Aioani.

Datorită golului marcat, Dugandzic este, până în momentul de față, cel mai bun marcator din noul sezon de Liga 1. Acesta a câștigat titlul de golgheter și în sezonul trecut,  atunci când a reușit să marcheze de 22 de ori în poarta adversarilor. În momentul de față, Dugandzic se află peste jucători precum Aurelian Chițu (4 goluri) și Alexandru Pop (3 goluri) în clasamentul celor mai buni marcatori din noul sezon al campionatului intern.

Reclamă

Astfel, rapidiștii au intrat la cabine cu un avantaj de două goluri, profitând de cele 4 minute de coșmar ale elevilor lui Gică Hagi. De asemenea, pentru partida din Giulești, Cristiano Bergodi i-a atacat pe „marinari” cu propriile arme, Andrei Borza fiind titularizat după ce a fost cumpărat chiar de la echipa „Regelui”.

Cristiano Bergodi a răbufnit înaintea derby-ului cu Farul

Bergodi a negat cu vehemenţă că vestiarul Rapidului este „rupt” în două. Mai mult, Bergodi spune că tot ce se vorbeşte în spaţiul public pune presiune suplimentară pe jucători. Rapid caută prima victorie din acest sezon pe teren propriu chiar în meciul cu campioana.

„Întotdeauna ies astfel de lucruri, se spune că vestiarul ar fi rupt… Mie nu mi se pare! Am fost tot timpul o persoană educată și nu am ce să spun mai mult. Junior Morais e un profesionist exemplar. E normal ca cei care nu joacă să fie supărați.

Reclamă 4 / 0/3

Nu înțeleg de ce oamenii de fotbal de aici vorbesc atât de urât. E incredibil ce s-a scris despre Rapid! Vorbesc despre foști jucători, antrenori, analiști. Dar eu sunt focusat pe ce am de făcut și vreau să fac lucrurile cât mai bine.

Astfel de declarații pun presiune pe jucători. Pe mine nu mă sperie, am experiență, nu mi-e teamă și încerc să-i ajut pe elevii mei. Oricum, și ei trebuie să învețe să gestioneze lucrurile acestea. Ei trebuie să mă asculte pe mine. Sunt convins că avem un lot bun. Dar mi se pare prea mult ceea ce s-a vorbit! Cred că am un lot foarte mult și echilibrat!”, a spus Cristiano Bergodi la conferinţa premergătoare derby-ului cu Farul.

Recomandări
Citește și:

Cine se califică în finala Ligii Campionilor?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:02 FotoAdrian Mutu, poză cu un crocodil, alături de soţie şi de fiul Tiago: „O zi minunată” 21:00 Real Madrid – Bayern Munchen LIVE TEXT (22:00). Meci infernal pe Santiago Bernabeu. Echipele de start 20:53 Jaqueline Cristian, în turul 2 de la Roma! Posibil duel „de foc” cu Coco Gauff în turul 3 20:28 FotoTeodora Stoica, imagini emoţionante cu tatăl ei, Mihai Stoica: „Un vis devenit realitate” 20:14 Rapid are un nou director sportiv! Anunţul oficial al clubului patronat de Dan Şucu 19:51 Poli Iași cere suspendarea lui Homawoo pentru accidentarea cumplită provocată lui Luca Mihai! Anunţul Comisiei de Disciplină 19:29 Şerveţelul pe care Lionel Messi a semnat cu Barcelona, scos la licitaţie! Preţul de pornire este uriaş 19:25 România – Cehia 31-30! „Tricolorii” au avut un avans de 7 goluri în turul play-off-ului pentru CM de handbal masculin 18:59 FotoMarian Drăgulescu se însoară a treia oară! Cât de frumoasă este femeia care l-a convins să ajungă iar în faţa altarului 18:28 Rapid, sancţionată de Comisia de Disciplină înaintea meciului cu FCSB! Anunţul făcut de clubul din Giuleşti Vezi toate știrile
Citește și