Închide meniul

Marko Dugandzic, oficial golgheterul acestui sezon de Liga 1! Vârful lui Rapid, peste Andrea Compagno de la FCSB

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 27 mai 2023, 22:41

Marko Dugandzic, oficial golgheterul acestui sezon de Liga 1! Vârful lui Rapid, peste Andrea Compagno de la FCSB

Marko Dugandzic, oficial golgheterul acestui sezon din Liga 1

Marko Dugandzic / Hepta

Marko Dugandzic este oficial golgheterul acestui sezon de Liga 1! Atacantul de la Rapid a avut o stagiune de vis, în care a reuşit să marcheze 22 de goluri. Croatul s-a luptat cu Andrea Compagno, rivalul de la FCSB, pentru titlul de golgheter.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Marko Dugandzic evoluează la Rapid de la începutul sezonului. Croatul de 29 de ani a fost un jucător de bază la trupa lui Adrian Mutu, în această stagiune.

Marko Dugandzic, oficial golgheterul acestui sezon din Liga 1

Cu cele 22 de goluri marcate, Marko Dugandzic este cel mai bun marcator al sezonului 2022/2023 din Liga 1. Atacantul celor de la Rapid a câştigat duelul cu Andrea Compagno, care a marcat 21 de goluri, la FCSB şi FC U Craiova 1948, în această stagiune.

Pe lângă cele 22 de goluri, Marko Dugandzic a reuşit să ofere şi trei pase decisive pentru Rapid.

Vârful croat a bifat 42 de meciuri pentru Rapid, în acest sezon. Dugandzic a fost transferat de giuleşteni de la CFR Cluj, la finalul lunii iulie, în schimbul sumei de 400.000 de euro.

Reclamă

De cealaltă parte, Andrea Compagno a marcat 21 de goluri în această stagiune, 16 dintre ele fiind reuşite în tricoul roş-albaştrilor, iar celelalte cinci fiind marcate pentru FC U Craiova 1948.

Cristi Balaj a dezvăluit adevăratul motiv pentru care Marko Dugandzic a plecat de la CFR Cluj

Cristi Balaj a dezvăluit adevăratul motiv pentru care Marko Dugandzic a plecat de la CFR Cluj. Preşedintele ardelenilor spune că s-a renunţat la atacant din raţiuni financiare.

Balaj a spus că Marko Dugandzic a fost vândut de CFR Cluj pentru că avea un salariu mare. Atacantul are un sezon de vis la Rapid, pentru care a marcat de 19 ori în acest sezon.

Reclamă 4 / 0/3

„Noi pe Dugandzic l-am vândut. Era un jucător cu salariu mare la CFR și nu mai puteam să ne permităm să avem jucători în afara listei. Era mult peste medie. Am primit o ofertă pentru el, fiind un jucător care a jucat 18 minute în 24 de partide, un singur gol și un assist, având ofertă, era normal să îl cedăm.

A apărut și acea problemă în mass-media legat de o situație în care eu i-am luat apărarea. E important și clubul, nu doar anumite preferințe ale antrenorilor. Asta este”, a spus preşedintele celor de la CFR Cluj, Cristi Balaj, la fanatik.ro.

Marko Dugandzic a scris istorie pentru Rapid

Marko Dugandzic a devenit jucătorul giuleştenilor cu cele mai multe goluri într-un sezon de la Revoluţie încoace.

Cu dubla din meciul cu CFR Cluj, din play-off, Dugandzic l-a depăşit pe Marius Şumudică în topul all-time de după Revoluţie al jucătorilor rapidişti cu cele mai multe goluri într-un sezon.

Topul marcatorilor Rapidului într-un sezon, după Revoluţie:

  • Marko Dugandžić – 22 goluri, sezonul 2022/23
  • Marius Șumudică ️- 17 goluri, sezonul 1998/99
  • Juliano Spadacio ️- 16 goluri, sezonul 2008/09
  • Ion Vlădoiu – 16 goluri, sezonul 1994/95
Recomandări
  • Marko Dugandzic, cel mai bun marcator al sezonului din Liga 1
  • Vârful de la Rapid, peste Andrea Compagno

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
17:24 Vlad Covaliu a devenit campion mondial la sabie la juniori! Performanţă uriaşă a românului în Arabia Saudită 17:22 „Plecăm cu prima șansă!” Ștefan Târnovanu, mesaj de luptă înaintea derby-ului cu Rapid! Verdict despre lupta pentru titlu 17:06 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 18 aprilie 2024 16:58 „Asta îi ajută!” Ioan Andone știe ce avantaj are Dinamo în lupta pentru salvarea de la retrogradare! 16:43 Dan Petrescu a început revoluția la CFR Cluj! Primul jucător care pleacă de la echipa lui Neluțu Varga 16:36 Gică Hagi, genial când a fost întrebat de Manchester City – Real Madrid: „M-ai prins în ofsaid! Am şi momente din astea!” 16:26 PAOK – Club Brugge LIVE SCORE (22:00). Răzvan Lucescu luptă pentru semifinalele Conference League! Meciurile serii din Europa 16:01 „Se rupe” Arena Naţională la derby-ul FCSB – Rapid! Câte bilete s-au vândut deja la meciul ce poate decide matematic titlul! 15:44 Oţelul Galaţi – U Cluj LIVE TEXT (20:30). Corvinul Hunedoara îşi aşteaptă adversara din finala Cupei României. Echipe probabile 15:12 Alex Chipciu, uluit de reacţiile la adresa lui Vlad Chiricheş: „Mi se pare incredibil că lumea a crezut că nu e” Vezi toate știrile
Citește și