Închide meniul

Cristi Balaj a dezvăluit adevăratul motiv pentru care Marko Dugandzic a plecat de la CFR Cluj: „Nu mai puteam să ne permitem asta!”

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 3 mai 2023, 9:41

Cristi Balaj a dezvăluit adevăratul motiv pentru care Marko Dugandzic a plecat de la CFR Cluj: „Nu mai puteam să ne permitem asta!

Cristi Balaj, reacţie categorică după fazele controversate din CFR Cluj - Universitatea Craiova 1-1

Cristi Balaj, într-o conferință de presă / Hepta

Cristi Balaj a dezvăluit adevăratul motiv pentru care Marko Dugandzic a plecat de la CFR Cluj. Preşedintele ardelenilor spune că s-a renunţat la atacant din raţiuni financiare.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Balaj a spus că Marko Dugandzic a fost vândut de CFR Cluj pentru că avea un salariu mare. Atacantul are un sezon de vis la Rapid, pentru care a marcat de 19 ori în acest sezon.

Cristi Balaj a dezvăluit adevăratul motiv pentru care Marko Dugandzic a plecat de la CFR Cluj

„Noi pe Dugandzic l-am vândut. Era un jucător cu salariu mare la CFR și nu mai puteam să ne permităm să avem jucători în afara listei. Era mult peste medie. Am primit o ofertă pentru el, fiind un jucător care a jucat 18 minute în 24 de partide, un singur gol și un assist, având ofertă, era normal să îl cedăm.

A apărut și acea problemă în mass-media legat de o situație în care eu i-am luat apărarea. E important și clubul, nu doar anumite preferințe ale antrenorilor. Asta este”, a spus preşedintele celor de la CFR Cluj, Cristi Balaj, la fanatik.ro.

Marko Dugandzic a devenit jucătorul Rapidului cu cele mai multe goluri într-un sezon de Liga 1 de la Revoluţie încoace!

Marko Dugandzic a reuşit o performanţă extraordinară. Cu cele două goluri marcate în Rapid – CFR Cluj 3-1, Marko Dugandzic a devenit jucătorul giuleştenilor cu cele mai multe goluri într-un sezon de la Revoluţie încoace.

Reclamă

Cu dubla din meciul cu CFR Cluj, Marko Dugandzic a ajuns la 19 goluri în acest sezon de Liga 1. Dugandzic l-a egalat pe Andrea Compagno în clasamentul golgheterilor din acest sezon.

Marko Dugandzic a marcat în minutele 9 (din penalty) şi 45+2 în victoria Rapidului cu CFR Cluj. La golul din prelungirile primei reprize cu CFR Cluj, Dugandzic a deviat elegant o centrare trimisă de Junior Morais.

Cu dubla de ieri, Dugandzic l-a depăşit pe Marius Şumudică în topul all-time de după Revoluţie al jucătorilor rapidişti cu cele mai multe goluri într-un sezon.

Reclamă 4 / 0/3

Până acum, Dugandzic şi Şumudică împărţeau primul loc, cu 17 reuşite. Dugandzic e acum la cota 19 şi Rapid mai are 4 meciuri de disputat în acest sezon.

Topul marcatorilor Rapidului într-un sezon, după Revoluţie:

Marko Dugandžić – 19 goluri, sezonul 2022/23
Marius Șumudică ️- 17 goluri, sezonul 1998/99
Juliano Spadacio ️- 16 goluri, sezonul 2008/09
Ion Vlădoiu – 16 goluri, sezonul 1994/95

Topul golgheterilor din acest sezon de Liga 1:

Andrea Compagno, FCSB – 19 goluri
Marko Dugandzic, Rapid Bucureşti – 19 goluri
Sebastian Mailat, FC Botoşani – 14 goluri
Daniel Paraschiv, FC Hermannstadt – 13 goluri
Denis Alibec, Farul Constanţa – 11 goluri

Dan Petrescu a spus că nu a vrut ca Dugandzic să plece de la CFR Cluj!

Dan Petrescu a spus că Marko Dugandzic nu a plecat de la CFR Cluj din cauza lui. ”Bursucul” a precizat că el şi-ar fi dorit ca atacantul croat să rămână la CFR Cluj.

Eu nu l-am pierdut pe Dugandzic, eu nu l-am dat. În niciun caz eu nu l-am dat pe Dugandzic, nu am vrut să plece. Aşa a fost să fie”, a declarat Dan Petrescu după Rapid – CFR Cluj 3-1.

Rapid Bucureşti speră să obţină calificarea pentru Conference League după victoria cu 3-1 contra lui CFR Cluj.

Giuleştenii sunt pe locul 5 acum în playoff-ul Ligii 1, dar s-au apropiat la un punct de Universitatea Craiova. Rapid are 34 de puncte, iar Universitatea Craiova 35.

Reclamă
Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
19:10 Jucătorul dorit de Gigi Becali de la Farul, reacţie clară despre un transfer la FCSB: „Ar fi bine pentru mine!” 18:50 FC Voluntari – FCU Craiova 0-0. Ilfovenii au scăpat neînvinşi în 10 oameni! Oltenii lui Mititelu rămân pe loc retrogradabil 18:50 Marian Iancu i-a transmis lui Dan Şucu ce decizii radicale ar trebui să ia la Rapid! Cine ar fi antrenor şi cine ar fi preşedinte 18:41 Veste uriaşă primită de Radu Drăguşin! Ar putea fi titular în derby-ul cu Arsenal! Anunţul englezilor 18:07 Doliu în fotbalul românesc! A murit portarul cu care Universitatea Craiova a cucerit primul titlu! 18:02 Ce se întâmplă cu Dorin Rotariu, la două luni de la plecarea de la FCSB! Unde vrea să evolueze: „În vară va semna!” 18:00 FC Botoşani – Dinamo, 19:30, LIVE TEXT. Meci capital în lupta pentru evitarea retrogradării. Echipele de start 17:32 Ronnie O’Sullivan a spus care e sportul la care ar fi fost campion mondial dacă nu ar fi jucat snooker: „Eram talentat” 17:20 Revenire la FCSB, pentru duelul cu Sepsi! Elias Charalambous a făcut anunţul: „E 100% pregătit!” 17:07 Marius Şumudică, considerat „cea mai bună variantă” pentru Rapid! Mesaj ferm transmis de Daniel Niculae Vezi toate știrile
Citește și