Închide meniul

Marko Dugandzic, performanţă extraordinară! A devenit jucătorul Rapidului cu cele mai multe goluri într-un sezon de Liga 1 de la Revoluţie încoace!

Reclamă

Bogdan Stănescu Publicat: 2 mai 2023, 10:59

Marko Dugandzic, performanţă extraordinară! A devenit jucătorul Rapidului cu cele mai multe goluri într-un sezon de Liga 1 de la Revoluţie încoace!

Marko Dugandzic, cel mai bun marcator din noul sezon de Liga 1

Marko Dugandzic se bucură după un gol marcat în Liga 1 / Hepta

Marko Dugandzic a reuşit o performanţă extraordinară. Cu cele două goluri marcate în Rapid – CFR Cluj 3-1, Marko Dugandzic a devenit jucătorul giuleştenilor cu cele mai multe goluri într-un sezon de la Revoluţie încoace.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cu dubla din meciul cu CFR Cluj, Marko Dugandzic a ajuns la 19 goluri în acest sezon de Liga 1. Dugandzic l-a egalat pe Andrea Compagno în clasamentul golgheterilor din acest sezon.

Marko Dugandzic, performanţă extraordinară!

Marko Dugandzic a marcat în minutele 9 (din penalty) şi 45+2 în victoria Rapidului cu CFR Cluj. La golul din prelungirile primei reprize cu CFR Cluj, Dugandzic a deviat elegant o centrare trimisă de Junior Morais.

Cu dubla de ieri, Dugandzic l-a depăşit pe Marius Şumudică în topul all-time de după Revoluţie al jucătorilor rapidişti cu cele mai multe goluri într-un sezon.

Până acum, Dugandzic şi Şumudică împărţeau primul loc, cu 17 reuşite. Dugandzic e acum la cota 19 şi Rapid mai are 4 meciuri de disputat în acest sezon.

Reclamă

Topul marcatorilor Rapidului într-un sezon, după Revoluţie:

Marko Dugandžić – 19 goluri, sezonul 2022/23
Marius Șumudică ️- 17 goluri, sezonul 1998/99
Juliano Spadacio ️- 16 goluri, sezonul 2008/09
Ion Vlădoiu – 16 goluri, sezonul 1994/95

Topul golgheterilor din acest sezon de Liga 1:

Andrea Compagno, FCSB – 19 goluri
Marko Dugandzic, Rapid Bucureşti – 19 goluri
Sebastian Mailat, FC Botoşani – 14 goluri
Daniel Paraschiv, FC Hermannstadt – 13 goluri
Denis Alibec, Farul Constanţa – 11 goluri

Dan Petrescu a spus că nu a vrut ca Dugandzic să plece de la CFR Cluj!

Dan Petrescu a spus că Marko Dugandzic nu a plecat de la CFR Cluj din cauza lui. ”Bursucul” a precizat că el şi-ar fi dorit ca atacantul croat să rămână la CFR Cluj.

Reclamă 4 / 0/3

Eu nu l-am pierdut pe Dugandzic, eu nu l-am dat. În niciun caz eu nu l-am dat pe Dugandzic, nu am vrut să plece. Aşa a fost să fie”, a declarat Dan Petrescu după Rapid – CFR Cluj 3-1.

Rapid Bucureşti speră să obţină calificarea pentru Conference League după victoria cu 3-1 contra lui CFR Cluj.

Giuleştenii sunt pe locul 5 acum în playoff-ul Ligii 1, dar s-au apropiat la un punct de Universitatea Craiova. Rapid are 34 de puncte, iar Universitatea Craiova 35.

Ce a spus Marko Dugandzic după meciul cu CFR Cluj

A fost un meci greu, a fost o noapte bună pentru noi. Știam că CFR venea după o perioadă grea, dar i-am surprins cu acel penalty, iar golul doi a venit repede. În final, a fost un meci greu, doar sunt campioni în ultimii 5 ani.

Nu cred că a fost cel mai bun meci al meu, am marcat și hat-trick-uri, dar pot mai mult. Am jucat pentru echipă, fără echipă nu pot să fac nimic.

(n.r. Te-ai răzbunat pe CFR Cluj?) Am spus de multe ori, nu m-am răzbunat, așa e în fotbal și eu sunt doar un jucător. Trebuie să merg unde am posibilitatea să joc mai mult. Sunt foarte fericit că sunt aici și mă simt bine la Rapid.

E foarte frumos, ne luptăm de mult timp și să vedem ce o să se întâmple (n.r. despre titlul de golgheter și lupta cu Compagno). Nu pun foarte multă presiune pe mine, dar îmi doresc să fiu primul la final.

Reclamă

Am auzit că după mai multe rezultate slabe, așa e la Rapid. Noi credem în continuare în staff și în mister. Nu ne dăm bătuți și trebuie să stăm în picioare”, a declarat Marko Dugandzic pentru digisport.ro după Rapid-CFR Cluj 3-1.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
25
apr.
0:39
Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro
25
apr.
0:21
Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!”
25
apr.
0:07
„Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali
25
apr.
0:05
Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!”
23:40 Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu 22:40 Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar! 22:40 Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească 22:35 VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter 22:30 VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu 22:26 Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024 Vezi toate știrile
Citește și