Închide meniul

Marko Dugandzic pleacă de la Rapid! Golgheterul sezonului trecut va semna cu o echipă din Arabia Saudită!

Bogdan Stănescu Publicat: 6 septembrie 2023, 11:24

Reclamă
Marko Dugandzic pleacă de la Rapid! Golgheterul sezonului trecut va semna cu o echipă din Arabia Saudită!

Marko Dugandzic pleacă de la Rapid!

Marko Dugandzic, în timpul unui meci pentru Rapid/ Profimedia Images

Marko Dugandzic pleacă de la Rapid! Atacantul croat, care a fost golgheterul Ligii 1 sezonul trecut, va semna cu Al-Tai, fosta echipă a lui Mirel Rădoi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Potrivit digisport.ro, Rapid îl vinde pe Dugandzic cu circa 2 milioane de euro. Atacantul croat va avea un salariu anual de circa 1 milion de euro la formaţia saudită.

Marko Dugandzic pleacă de la Rapid!

Marko Dugandzic este cotat de site-ul de specialitate transfermarkt.com la 2,5 milioane de euro.

Echipa giuleşteană va face un profit considerabil, după ce l-a cumpărat pe Dugandzic de la CFR Cluj pentru doar 175.000 de euro.

Dugandzic a marcat 22 de goluri sezonul trecut în Liga 1, fiind golgheterul campionatului. Pe locul 2 în clasamentul golgheterilor s-a clasat Andrea Compagno de la FCSB, cu 20 de goluri.

Reclamă
Reclamă 4

Cristi Balaj a dezvăluit adevăratul motiv pentru care Marko Dugandzic a plecat de la CFR Cluj: „Nu mai puteam să ne permitem asta!”

Cristi Balaj a dezvăluit adevăratul motiv pentru care Marko Dugandzic a plecat de la CFR Cluj. Preşedintele ardelenilor a spus că s-a renunţat la atacant din raţiuni financiare.

Balaj a spus că Marko Dugandzic a fost vândut de CFR Cluj pentru că avea un salariu mare. Atacantul a avut un sezon de vis la Rapid, pentru care a marcat de 22 ori, devenind golgheterul campionatului.

„Noi pe Dugandzic l-am vândut. Era un jucător cu salariu mare la CFR și nu mai puteam să ne permităm să avem jucători în afara listei. Era mult peste medie. Am primit o ofertă pentru el, fiind un jucător care a jucat 18 minute în 24 de partide, un singur gol și un assist, având ofertă, era normal să îl cedăm.

Reclamă

A apărut și acea problemă în mass-media legat de o situație în care eu i-am luat apărarea. E important și clubul, nu doar anumite preferințe ale antrenorilor. Asta este”, a spus preşedintele celor de la CFR Cluj, Cristi Balaj, la fanatik.ro.

Dan Petrescu a spus că nu a vrut ca Dugandzic să plece de la CFR Cluj!

Dan Petrescu a spus că Marko Dugandzic nu a plecat de la CFR Cluj din cauza lui. ”Bursucul” a precizat că el şi-ar fi dorit ca atacantul croat să rămână la CFR Cluj.

Eu nu l-am pierdut pe Dugandzic, eu nu l-am dat. În niciun caz eu nu l-am dat pe Dugandzic, nu am vrut să plece. Aşa a fost să fie”, a declarat Dan Petrescu după Rapid – CFR Cluj 3-1.

Dugandzic, în vârstă de 29 de ani, nu a avut evoluţii prea bune în tricoul lui CFR Cluj. El a jucat 14 meciuri pentru echipa ardeleană, marcând un singur gol.

La Rapid Dugandzic a reuşit să îşi regăsească forma de la FC Botoşani. În tricoul lui FC Botoşani atacantul croat a reuşit 10 goluri în 18 meciuri.

Marko Dugandzic a evoluat pentru naţionalele U16, U18, U19 şi U21 ale Croaţiei. După ce a debutat la nivel de seniori la echipa croată Osijek, Dugandzic a jucat în Italia, la Ternana. Ulterior avea să se întoarcă la echipa croată Osijek, înainte de a ajunge în Liga 1, la FC Botoşani. După sezonul foarte bun avut la Botoşani a semnat cu echipa rusă PFC Sochi.

 

Recomandări

Cine crezi că va câştiga EURO 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
23:58 7 iul.

Transferurile Universităţii Craiova au prezentat noul echipament! Mii de fani au asistat la eveniment

23:42 7 iul.

FotoMihai Stoica a dezvăluit salariul uriaş pe care îl va avea Florinel Coman la Al-Gharafa: „Nu avea voie să spună pas”

23:29 7 iul.

Gabriela Ruse şi Marta Kostyuk s-au calificat în optimile probei de dublu de la Wimbledon 2024

23:09 7 iul.

Mihai Stoica a dezvăluit cu ce probleme se confruntă FCSB înaintea dublei cu Virtus: „Asta e situaţia”

22:45 7 iul.

„Bine că nu l-a luat pe Louis Munteanu” Mihai Stoica a spus pe cine se bazează FCSB după plecarea lui Florinel Coman!

22:44 7 iul.

Emma Răducanu a fost eliminată de la Wimbledon 2024! Surpriză uriaşă pe terenul central de la All England Club

1 România – Olanda 0-3, în optimi la EURO 2024. Naţionala României, OUT de la EURO 2024. „Tricolorii” au luptat admirabil 2 FotoPrimele imagini cu Kira Hagi, în braţele iubitului. Momente tandre, surprinse la Munchen înainte de România – Olanda 3 FotoCum arată soţia lui Virgil van Dijk! Povestea desprinsă din filme a adversarului României de la EURO 2024 4 VIDEOGeorge Russell, pole-position în Marele Premiu al Marii Britanii! Cursa e duminică, pe Antena 1 şi în AntenaPLAY (16:45) 5 FotoSoţia lui Denis Drăguş, mesaj cu puternic impact emoţional pentru soţul său: „Să câştige pentru acel copil şi să îl facă fericit” 6 FotoPortugalia – Slovenia 3-0 (d.l.d). Cristiano Ronaldo a izbucnit în plâns după un penalty ratat. Diogo Costa, eroul portughezilor
Citește și