Închide meniul

Martin O’Neill, prima reacţie despre oferta Rapidului: „Ştiu multe despre fotbalul românesc”. Ce a spus de Mircea Lucescu

Alex Masgras Publicat: 9 mai 2024, 23:50

Reclamă
Martin ONeill, prima reacţie despre oferta Rapidului: „Ştiu multe despre fotbalul românesc. Ce a spus de Mircea Lucescu

Martin O'Neill, prima reacţie despre oferta Rapidului: "Ştiu multe despre fotbalul românesc". Ce a spus despre Mircea Lucescu

Martin O'Neill, alături de Roy Keane / Profimedia

Martin O’Neill a oferit prima reacţie despre oferta Rapidului. Numele antrenorului de 72 de ani din Irlanda a fost vehiculat intens în ultimele zile în ceea ce priveşte banca tehnică a giuleştenilor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Varianta Marius Şumudică a picat, după cum a dezvăluit chiar antrenorul român, în timp ce Dan Şucu a declarat că Mircea Lucescu rămâne o variantă. Cu toate acestea, Şumudică a anunţat că Şucu s-a decis asupra unui antrenor străin.

Martin O’Neill, prima reacţie despre oferta Rapidului: „Ştiu multe despre fotbalul românesc”. Ce a spus despre Mircea Lucescu

Martin O’Neill nu a confirmat însă că negociază cu Rapid pentru preluarea echipei, însă s-a rezumat în a spune că ştie multe despre fotbalul românesc şi despre jucătorii din ţara noastră.

„Nu aș dori să răspund la unele întrebări pentru că eu, personal, nu am avut o comunicare directă cu cei din România. Însă pot să spun că știu foarte multe despre fotbalul românesc, trecut și actual. La fel și despre jucătorii români”, a spus Martin O’Neill, potrivit iamsport.ro.

Irlandezul a fost întrebat şi despre varianta Mircea Lucescu, iar acesta a avut numai cuvinte de laudă la adresa antrenorului român:

Reclamă

„Toată lumea din fotbal, care are o anumită vârstă, știe despre briliantul Mircea Lucescu. Un antrenor excelent. Am fost de câteva ori în țara ta de-a lungul anilor, iar oamenii sunt foarte ospitalieri și primitori. Sper că și acum sunt la fel”, a mai spus Martin O’Neill.

Marius Şumudică nu o va antrena pe Rapid

Potrivit lui Marius Şumudică, Dan Şucu a decis ca următorul antrenor al celor de la Rapid să fie tot un antrenor străin. Şumudică le-a mulţumit celor din conducere pentru faptul că s-au gândit la el şi le-a urat succes sezonul viitor:

„Mulțumesc conducerii Rapidului că s-a gândit la mine și le doresc succes în următorul sezon! După cum se știe, am fost solicitat și m-am întâlnit zilele trecute cu domnul Dan Șucu pentru o discuție concretă. Am recepționat cu plăcere impresiile bune pe care domnul Șucu le-a exprimat despre mine în media.

Reclamă 4 / 0/3

În privința subiectului referitor la posibilitatea ca eu și staff-ul meu să preluăm conducerea tehnică a Rapidului, am fost anunțat la întâlnirea respectivă că voi fi anunțat astăzi despre decizia conducerii clubului.

Acest lucru s-a întâmplat. Domnul Șucu mi-a mulțumit și m-a anunțat că s-a decis instalarea unui antrenor străin. Vreau să-i mulțumesc domnului Șucu pentru aprecieri, conducerii Rapidului pentru că s-a gândit la mine, oamenilor din fotbal pentru cuvintele frumoase, încredere și suporterilor Rapidului pentru susținere.

Din respect pentru toată lumea, am dorit să lămuresc lucrurile în mod oficial. În încheiere, vreau să doresc succes echipei în următorul sezon!”, se arată în comunicatul lui Marius Şumudică, potrivit digisport.ro.

Citește și:

Este Răzvan Lucescu cel mai bun antrenor român al momentului?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:53 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 20 mai 17:43 Palermo – Venezia, 21:30, LIVE VIDEO în AntenaPLAY. Ionuţ Nedelcearu continuă asaltul spre promovarea în Serie A! 17:28 Cum a trăit Mircea Lucescu finala de titlu câştigată de Răzvan Lucescu: „Ne-au izolat într-un colţ, nici nu puteai să respiri!” 17:20 Cristi Borcea a dat pronosticul pentru meciul de baraj al lui Dinamo cu Csikszereda, de pe Arena Naţională! 16:52 Reacţia scoţienilor, când au aflat că Neil Lennon a semnat cu Rapid şi că va încasa un salariu uriaş: „O schimbare masivă!” 16:15 Preşedinte-surpriză pentru proiectul noului Dinamo, cu Ion Ţiriac şi Cristi Borcea: „Din primul an îl depăşesc pe Gigi Becali” 16:02 Dinamo – Csikszereda LIVE TEXT, ora 20:00. Dinamoviştii dau bătălia finală pentru salvarea de la retrogradare 15:56 Rolul pe care îl are Mircea Lucescu la „noul Rapid”, propus de Dan Şucu după venirea lui Neil Lennon: „Îi mulțumesc” 15:32 FotoNeil Lennon e noul antrenor al Rapidului! Anunţul oficial făcut de giuleşteni 15:23 Sepsi s-a despărţit de 7 jucători! Unul dintre ei a fost dorit de Gigi Becali la FCSB Vezi toate știrile
Citește și