Închide meniul

Martin Remacle s-a bucurat când Eugen Neagoe a plecat de la U Cluj: “Am făcut o fiesta! Am fost fericit!”

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 6 martie 2023, 15:53

Martin Remacle s-a bucurat când Eugen Neagoe a plecat de la U Cluj: “Am făcut o fiesta! Am fost fericit!”

U Cluj a urcat pe locul 8 în Liga 1, cu Ioan Ovidiu Sabău pe bancă

U Cluj a urcat pe locul 8 în Liga 1, cu Ioan Ovidiu Sabău pe bancă / Hepta

Martin Remacle s-a bucurat când Eugen Neagoe a plecat de la U Cluj, în această iarnă. Mijlocașul belgian se afla pe “lista neagră” a lui Neagoe și începea să fie resemnat cu ideea plecării de la echipă. În cele din urmă, lucrurile s-au schimbat în bine pentru jucătorul de 25 de ani, împrumutat de la FC Botoșani. Eugen Neagoe s-a despărțit abrupt de U Cluj și a semnat cu Universitatea Craiova, echipa pe care visa să o antreneze încă de la începutul carierei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cu Neagoe plecat, Martin Remacle a scăpat de griji și a devenit o piesă de bază la U Cluj. Acum, belgianul spune că se se simte mai bine ca niciodată în România.

Martin Remacle s-a bucurat când Eugen Neagoe a plecat de la U Cluj: “Am făcut o fiesta!”

După plecarea lui Eugen Neagoe, pe banca “Șepcilor roșii” a venit Ioan Ovidiu Sabău. Echipa a început să aibă rezultate din ce în ce mai bune cu noul antrenor, iar Martin Remacle a confirmat că atmosfera din vestiar este excelentă.

Mai mult, mijlocașul belgian a dezvăluit că a sărbătorit în țara natală plecarea lui Eugen Neagoe de la U Cluj.

“Știam că dacă voi rămâne voi lupta să rămân aici. După două zile am aflat că trebuie să plece domnul Neagoe. Am făcut o «fiesta» (n.r. – petrecere) în Belgia. Am fost fericit că pleca, să fiu sincer.

Reclamă

Oamenii pe care îi știam în Cluj mi-au spus lucruri bune despre noul antrenor (n.r. – Ioan Ovidiu Sabău) și am fost fericit și am așteptat să mă întorc pentru a demonstra că am locul meu la U Cluj.

Mă simt bine aici și pentru prima dată de când am venit în România mă simt ca acasă și nu mă văd la altă echipă în România, să fiu sincer”, a declarat Martin Remacle, potrivit prosport.ro.

Martin Remacle, bucuros după instalarea lui Ioan Ovidiu Sabău la U Cluj

Mai mult, Martin Remacle consideră că U Cluj s-ar fi putut lupta chiar și pentru calificarea în play-off, dacă Sabău ar fi venit la echipă de la începutul sezonului.

Reclamă 4 / 0/3

„Cred că dacă actualul antrenor venea mai înainte ne-am fi putut bate pentru play-off De când a venit domnul Sabău am jucat mult mai bine decât cu precedentul antrenor. Cred că dacă era aici de la început…, dar nu știm. 

Pregătește foarte bine antrenamentele și vorbește foarte mult cu noi, iar mental este foarte bine și are o relație foarte bună cu jucătorii”, a mai declarat Remacle.

U Cluj a bifat 3 victorii consecutive și a urcat până pe locul 8 în Liga 1, departe de emoțiile retrogradării, dar fără șanse să mai prindă play-off-ul.

Martin Remacle a devenit titular la U Cluj sub comanda lui Ioan Ovidiu Sabău, iar prestațiile sale din ultima perioadă au fost solide. Belgianul a bifat 19 apariții și a marcat două goluri în actualul sezon din Liga 1. Ultimul a venit chiar în poarta liderului Farul, în această etapă.

Remacle este împrumutat de FC Botoșani la U Cluj până la finalul sezonului.

200.000 de euro este cota de piață a lui Martin Remacle, potrivit transfermarkt.com.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
26
apr.
23:28
„E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic!
26
apr.
23:20
UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!”
26
apr.
23:12
„Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare!
26
apr.
23:01
Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!”
26
apr.
23:00
„Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare!
26
apr.
22:40
Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!”
26
apr.
22:32
„Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”!
26
apr.
22:11
„V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid
26
apr.
22:05
Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia!
Vezi toate știrile
Citește și