Închide meniul

U Cluj – Farul 2-0! Ardelenii s-au impus clar în fața liderului. Gică Hagi poate pierde primul loc în fața lui Dan Petrescu

Sebastian Cristian Publicat: 3 martie 2023, 22:02 / Actualizat: 10 martie 2023, 16:41

Reclamă
U Cluj – Farul 2-0! Ardelenii s-au impus clar în fața liderului. Gică Hagi poate pierde primul loc în fața lui Dan Petrescu

U Cluj - Farul 2-0!

Gică Hagi / Hepta

U Cluj – Farul 2-0! Ardelenii s-au impus clar în fața liderului. Gică Hagi poate pierde poziția de lider în fața lui Dan Petrescu

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Constănțenii rămân deocamdată pe primul loc, cu 61 de puncte. CFR Cluj poate trece pe primul loc dacă se vor impune în fața celor de la Sepsi luni. De cealaltă parte, U Cluj a urcat pe locul 8 în Liga 1, cu 34 de puncte.

U Cluj – Farul 2-0! Ardelenii s-au impus clar în fața liderului. Gică Hagi poate pierde poziția de lider în fața lui Dan Petrescu

Gazdele au început foarte hotărât meciul, iar poarta lui Aioani a fost pusă sub presiune încă din primele minute. Thiam a ratat un penalty în minutul 25, însă forcing-ul ardelenilor a dat roade cu câteva minute înainte de pauză. Ovidiu Bic a deschis scorul în minutul 39, după ce gazdele au profitat de o pasă greșită a lui Mihai Popescu.

Începutul reprizei secunde a aparținut tot formației din Cluj, iar belgianul Martin Remacle a majorat diferența în minutul 58. Farul a încercat să revină în meci, dar fără succes, spre disperarea lui Gică Hagi, care a privit neputincios eșecul elevilor săi.

Clasament Liga 1 / Foto: Captură Flashscore

LIVE TEXT U Cluj – Farul 2-0

Min 58: U Cluj – Farul 2-0! Martin Remacle majorează diferența pentru gazde!

Reclamă

Min 40: U Cluj – Farul 1-0! Ovidiu Bic deschide scorul, după un joc mult mai consistent al gazdelor!

Min 23: Penalty ratat de Universitatea Cluj! Mamadou Thiam nu a reușit să-l învingă pe Aioani de la 11 metri. Portarul Farului a avut o dublă intervenție. Fotbalistul lui U Cluj a fost încurcat și de gazon în momentul șutului.

Min. 1: A început partida.

Reclamă 4 / 0/3

U Cluj – Farul – echipele de start

U Cluj (5-3-2): Gorcea – Oancea, Pițian, Miron, G. Simion, Chipciu (cpt.) – Bic, Remacle, Nistor – J. Gomes, Thiam

Rezerve: Iliev – Goranov, Ispas, Pires, I. Filip, Fl. Ilie, Ad. Bălan, I. Stoica, Haită

Antrenor: Ioan Ovidiu Sabău

Farul (4-3-3): Aioani – M. Popescu, Larie, Artean, Borza – Băluță, Nedelcu, Grameni – Alibec, L. Munteanu, Sali

Rezerve: Buzbuchi – Sîrbu, G. Henrique, Kiki, Grobry, Morar, Casap, Mazilu, I. Cojocaru

Antrenor: Gheorghe Hagi

U Cluj – Farul, LIVE TEXT (20:00). Formația lui Gică Hagi își poate consolida poziția de lider în Liga 1

De cealaltă parte, U Cluj este în a doua parte a clasamentului. 31 de puncte au obținut până acum ardelenii.

Reclamă

U Cluj – Farul, echipe probabile:

U CLUJ: Gorcea –  Martici, Fl. Ilie, D. Ispas, Chipciu – R. Pires, I. Filip, Bic – D. Nistor – Thiam, I. Stoica

FARUL: Aioani – Boli, Larie, M. Popescu, Kiki – Artean, T. Băluță, Grameni – Mazilu, Alibec, L. Munteanu

Dan Petrescu ştie de ce Farul este liderul Ligii 1: „E ca Napoli!”. Avantajul pe care l-ar avea Gică Hagi în lupta pentru titlu

Dan Petrescu ştie de ce Farul este liderul Ligii 1. Antrenorul campioanei României a vorbit, după victoria obţinută de CFR Cluj cu UTA, despre avantajul pe care l-ar avea Gică Hagi în lupta pentru titlu.

CFR Cluj a învins-o cu emoţii pe UTA, în Gruia, scor 2-1. Ardelenii au jucat 20 de minute în inferioritate numerică. Mai mult decât atât, Ciprian Deac a ratat un penalty. Jucătorii lui Dan Petrescu au reuşit să se apropie la două puncte de Farul.

„Eu zic că echipa are foarte multe multe puncte. Am făcut un campionat foarte bun, nu excelent. Farul câştigă tot timpul. E ca în Italia, Napoli câştigă toate meciurile, ce vină au celelalte? Farul a făcut un meci excelent pentru nu a avut cupele europene.

Noi avem 48 de meciuri jucate, aproape 50, ei au cu 20 mai puţine decât noi. Şi e normal, au avut această serie fantastică, bravo lor, dar noi am avut cu vreo 20 de meciuri în plus. Nu e puţin. Azi i-am pierdut şi pe Maglica, şi pe Malele, şi Birligea, Manea… avem foarte multe probleme. Să vedem cum facem cu jucătorii de atac.

Trei victorii la rând, nu ar trebui să vorbim de ceva rău. Eu cred că facem un sezon foarte bun, problema e că Farul a făcut foarte multe puncte. Echipele din spatele nostru nu au jucat atât de multe meciuri în cupele europene şi nu au punctele lui Farul”, a declarat Dan Petrescu la digisport.ro.

CFR Cluj are trei victorii la rând în Liga 1. O serie similară are şi echipa antrenată de Gică Hagi. Gruparea din Gruia mai are de jucat, în sezonul regulat, cu Sepsi şi U Cluj. Pentru Farul urmează confruntările cu U Cluj şi Rapid.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:30 LIVE VIDEOSlovenia – România se joacă ACUM, în AntenaPLAY, la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 13:17 EXCLUSIVDecizia luată de conducerea Rapidului după umilinţele din play-off 12:39 Marian Iancu, la un pas de revenirea în fotbalul românesc! Echipa cu care vrea să facă performanţă: „Aş merge şi eu ca acţionar” 12:31 CSA Steaua, sancţionată de Comisia de Disciplină! Echipa din Ghencea va juca fără spectatori! Ce amendă trebuie să plătească 12:10 Statuia lui Dani Alves din oraşul natal a fost retrasă 11:55 Programul complet al Marelui Premiu de la Miami (3-5 mai, AntenaPLAY)! Calificările şi cursele sunt şi pe Antena 3 CNN 11:31 Coventry – Ipswich LIVE VIDEO (22:00, AntenaPLAY). Oaspeţii, meci cu miză uriaşă pentru promovarea în Premier League 11:16 Farul aşteaptă ofertele de milioane de euro ale lui Gigi Becali: „Nu ne permitem să refuzăm” 10:47 Tragedie uriaşă pentru Francis Ngannou! Fostul campion din MMA a anunţat decesul fiului său 10:08 Andrea Compagno a fost şocat atunci când a văzut clasamentul din Liga 1: „Nu pot să îmi explic” Vezi toate știrile
Citește și