Închide meniul

„Noi am făcut primii oferta!” Victor Angelescu, reacţie fermă după ce Rapid a ratat transferul lui Daniel Bîrligea

Viviana Moraru Publicat: 4 septembrie 2024, 21:49

Reclamă
„Noi am făcut primii oferta! Victor Angelescu, reacţie fermă după ce Rapid a ratat transferul lui Daniel Bîrligea

Victor Angelescu, reacţie fermă după ce Rapid a ratat transferul lui Daniel Bîrligea

Dan Şucu şi Victor Angelescu / Hepta

Victor Angelescu a oferit o reacţie fermă, după ce Rapid a ratat transferul lui Daniel Bîrligea. Acţionarul minoritar al giuleştenilor a dezvăluit că, de fapt, formaţia de sub Grant a fost prima care l-a ofertat pe atacantul român.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Daniel Bîrligea a fost prezentat oficial la FCSB. Gigi Becali i-a plătit lui Neluţu Varga suma de două milioane de euro.

Victor Angelescu, reacţie fermă după ce Rapid a ratat transferul lui Daniel Bîrligea

După ce Gigi Becali l-a criticat pe Dan Şucu, pentru faptul că acţionarul de la Rapid a încercat să i-l „sufle” pe Daniel Bîrligea, Victor Angelescu a venit cu replica.

Acţionarul minoritar de la Rapid a transmis că Dan Şucu nu ar fi purtat o discuţie cu Neluţu Varga. Angelescu a subliniat că Şucu nu ar fi insistat pentru transferul lui Bîrligea, dacă acesta ar fi semnat deja cu FCSB.

De asemenea, după ratarea transferului lui Daniel Bîrligea, Victor Angelescu a dezvăluit că Rapid urmează să oficializeze două transferuri.

Reclamă
Reclamă

„Nu cred că mai sunt prea multe de spus, a semnat cu FCSB. Nu poți să fii 100% când există negocieri. Până la urmă FCSB a avut cea mai mare ofertă și a semnat, ce mai contează? Noi am făcut ofertă primii.

Eu din ce știu nu a fost o discuție între domnul Șucu și domnul Varga. Nu avea cum să știe domnul Șucu despre un contract, dacă domnul Varga i-ar fi spus că e deja transferat, s-ar fi închis tot. Încă odată, totul e gata, a semnat cu FCSB, nu mai are sens.

E benefic pentru fotbalul românesc, l-au luat, bravo lor, mergem mai departe. Și noi am dorit jucători pe care alții i-au dorit și au ajuns la noi.

Reclamă

Nu pot să vă confirm nume, vrem să aducem 2 jucători. Un vârf și un mijlocași. Sperăm să ajungem la o înțelegere cu cei cu care negociem”, a declarat Victor Angelescu, conform digisport.ro.

Gigi Becali l-a criticat pe Dan Şucu după ce l-a transferat pe Daniel Bîrligea

Gigi Becali l-a criticat pe Dan Şucu după ce l-a transferat pe Daniel Bîrligea. Finanţatorul Rapidului a vrut să-l deturneze pe atacantul de la CFR Cluj, dar Becali a plătit două milioane de euro pentru a-l aduce sub comanda lui Elias Charalambous.

N-am să fac niciodată ce a făcut Șucu. Nici la dușmani nu faci! Bă, a semnat omul, e o chestiune de obraz! Ce a câștigat? Voia să i se dea jucătorul pe 1.8 milioane, în rate, pe un an! Păi a dat Becali 2 milioane direct!

Îi mulțumesc lui Varga că el este bărbat, că el ce spune aia face. Îl voiam pe el neapărat, nu l-am luat de ambiție. Mi-a venit să spuncă dau 3 milioane pe el! Noroc că mi-am mușcat limba, că eu credeam că vor 6 milioane de cel mai bun jucător al lor. El care spunea că nu e așa…

Cu Louis a fost diferit, am făcut primul oferta și după a venit CFR. Dar când ei au ajuns la un acord, m-ai văzut să mai licitez? Dacă o echipă s-a înțeles, e la revedere, nu fac așa ceva”, a explicat Becali.

Reclamă

Ce rezultat va înregistra România la meciul cu Kosovo?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
23:18

„Va face ravagii!” Adrian Mititelu, prima reacţie după ce Gigi Becali l-a transferat pe Sidibe la FCSB

23:04

Kosovo – România, LIVE VIDEO pe Antena 1 şi în AntenaPLAY (vineri, 21:45)! Mircea Lucescu îşi începe noul mandat la naţională

23:04

Eugen Neagoe este noul antrenor al Gloriei Buzău! Antrenorul a revenit în Liga 1, după 1 sezon în eșalonul secund

22:40

„Maxim!” Victor Angelescu, primele impresii despre Marius Șumudică! Mesaj direct despre antrenorul de la Rapid, după 2 etape

22:35

„Şi-a câştigat locul la naţională!” Mihai Stoichiţă, mesaj ferm despre Ianis Hagi la sosirea României în Kosovo

22:23

Lionel Messi și Cristiano Ronaldo nu au fost nominalizați la Balonul de Aur 2024! Lista completă a jucătorilor

1 FotoFosta gimnastă Anda Ivan a făcut anunţul mult aşteptat! Reacţia lui Andrei Ivan a apărut imediat: „Vă iubesc!” 2 De ce a câștigat Leclerc la Monza? Analiza lui Adrian Georgescu 3 FotoPlecare de ultimă oră de la FCSB: „Transfer definitiv!”. Jucătorul la care a renunţat Gigi Becali 4 Gigi Becali a anunţat că Dan Şucu a intrat pe fir şi îl vrea pe Daniel Bîrligea la Rapid: „Nu credeam că poate să facă aşa ceva” 5 Ce salariu are, de fapt, Dennis Man la Parma, după negocierea noului contract 6 Gică Hagi a cedat 10% din acţiunile de la Farul Constanţa! Cine a intrat în acţionariatul clubului de la malul mării
Citește și