Închide meniul

Meciul dintre Rapid şi FC Voluntari a fost întrerupt! Unui spectator i s-a făcut rău şi ambulanţa a intrat pe teren

Alex Masgras Publicat: 9 decembrie 2023, 21:45

Reclamă
Meciul dintre Rapid şi FC Voluntari a fost întrerupt! Unui spectator i s-a făcut rău şi ambulanţa a intrat pe teren

Meciul dintre Rapid şi FC Voluntari a fost întrerupt

Ambulanţa a intrat pe teren la meciul dintre Rapid şi FC Voluntari / Captură Orange Sport

Meciul dintre Rapid şi FC Voluntari a fost întrerupt! Un spectator prezent la meciul din Giuleşti din etapa cu numărul etapa cu numărul 19 din Liga 1 a avut nevoie de îngrijiri medicale.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Imediat, meciul a fost întrerput în minutul 44, iar ambulanţa a intrat pe teren şi s-a îndreptat către locul în care se afla suporterul cu probleme medicale.

Meciul dintre Rapid şi FC Voluntari a fost întrerupt!

Finalul primei reprize a meciului dintre Rapid şi FC Voluntari a avut parte şi de un moment nefericit. Unui suporter al giuleştenilor i s-a făcut rău, iar meciul a fost întrerupt. Imediat, ambulanţa a intrat pe teren şi s-a îndreptat către peluza în care se afla respectivul suporter.

Din fericire, suporterul celor de la Rapid a reuşit să coboare din tribună şi a mers la ambulanţă, după care a fost transportat la spital.

Evenimentul nefericit s-a petrecut în minutul 44, la scorul de 0-0. Prima repriză a fost prelungită de arbitrul Iulian Călin cu 6 minute, iar cele două echipe nu au reuşit să înscrie până în momentul în care s-a încheiat repriza.

Reclamă

Echipele de start în Rapid – FC Voluntari

Rapid: Moldovan – Braun, Săpunaru, Iacob, Borza – Oaidă, Kait, Borja Valle – Funsho, Soni, Papeau
Rezerve: Drăghia, Dr.Grigore, Cristea, Onea, Albu, Ioniță, Pănoiu, Tsomou
Antrenor: Cristiano Bergodi

FC Voluntari: Fernandez – Ricardinho, Matricardi, Armaș – Boboc, Rață, Crepulja, Andrei, Aliji – Popescu, Nemec
Rezerve: Vâlceanu, Voican, Andrieș, Sigurjonsson, Florea, Dropa, Cocian, Niță, Paz
Antrenor: Ilie Poenaru

Reclamă 4 / 0/3

Rapid – FC Voluntari

Giuleștenii primesc vizita celor de la Voluntari după meciul din Cupa României cu CFR Cluj, care s-a încheiat cu scorul de 0-0. De cealaltă parte, ilfovenii au remizat, în deplasare, tot în Cupa României, cu UTA Arad, tot cu scorul de 0-0.

Ultima întâlnire dintre cele două formații a avut loc pe data de 7 august. La momentul respectiv, FC Voluntari s-a impus cu scorul de 2-1.

În cazul unei victorii, cei de la Rapid vor urca, cel puțin temporar, pe poziția a 2-a din campionat. De cealaltă parte, ilfovenii pot urca până pe locul al 9-lea dacă se vor impune în Giulești.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:00 „Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră 22:50 Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Assist de senzaţie al lui Toni Kroos! 22:23 Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii 22:11 Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo 22:07 LIVE TEXTBayern Munchen – Real Madrid 0-1. Vinicius a deschis scorul după o pasă splendidă a lui Toni Kroos! 21:55 LIVE VIDEOCoventry – Ipswich, acum în AntenaPLAY. Oaspeţii pot urca pe loc pentru promovare directă în Premier League 21:35 Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani! 21:13 EXCLUSIVVictor Piţurcă nu concepe ca Gigi Becali să preia stadionul Steaua: „Să-şi vadă de echipa lui”! Replică dură pentru milionar 20:24 Rapid – FCSB s-ar putea juca fără spectatori! Fanii „alb-vişinii” au aruncat cu torţe şi cu oltenii! Ce scrie în regulament 20:03 Thibaut Courtois, OUT de la EURO 2024! Decizia finală luată cu 54 de zile înainte de Belgia – România Vezi toate știrile
Citește și