Închide meniul
Foto

Meciul dintre U Cluj şi Poli Iaşi, întrerupt în minutul 54 de o furtună puternică! Terenul de pe Cluj Arena a fost inundat

Reclamă

Alex Masgras Publicat: 3 septembrie 2023, 15:35

Meciul dintre U Cluj şi Poli Iaşi, întrerupt în minutul 54 de o furtună puternică! Terenul de pe Cluj Arena a fost inundat

Meciul dintre U Cluj şi Poli Iaşi, întrerupt în minutul 54

U Cluj - Poli Iaşi / Captură Orange Sport

Meciul dintre U Cluj şi Poli Iaşi, întrerupt în minutul 54 de o furtună puternică! Primul meci al zilei a început pe Cluj Arena, dar imediat după pauză, o ploaie torenţială s-a abătut asupra oraşului Cluj-Napoca.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În primă fază, vântul a adus pe teren panourile publicitare, după care terenul a fost inundat în câteva minute de ploaia torenţială. Meciul s-a reluat timp de câteva minute, dar terenul impracticabil a făcut ca partida să fie întreruptă în minutul 54, iar cele două echipe să meargă la vestiare.

Meciul dintre U Cluj şi Poli Iaşi, întrerupt în minutul 54 de o furtună puternică! Terenul de pe Cluj Arena a fost inundat

U Cluj şi Poli Iaşi au putut să dispute o singură repriză în condiţii normale. După pauză, jucătorii celor două echipe au ieşit pe o adevărată furtună. Panourile publicitare au fost împinse de vânt pe teren, iar jucătorii celor două echipe au fost nevoiţi să le ducă înapoi pe pista de atletism.

În tot acest timp, ploaia torenţială a inundat terenul de pe Cluj Arena. Chiar dacă era aproape imposibil de jucat, cele două echipe s-au chinuit timp de câteva minute, după reluarea jocului.

În cele din urmă, arbitrul Florin Flueran a decis întreruperea meciului în minutul 54. „Nu se mai poate juca aşa”, a spus arbitrul.

Reclamă

În cazul în care meciul nu se va relua în decurs de o oră din momentul în care a fost întrerupt, meciul dintre U Cluj şi Poli Iaşi se va relua luni, din momentul înc care partida a fost oprită.

Valentin Gheorghe a fost prezentat oficial la U Cluj

Valentin Gheorghe a fost prezentat oficial la U Cluj. Extrema în vârstă de 26 de ani şi-a decis viitorul după plecarea de la FCSB. Asaltat cu oferte, fotbalistul cotat la 550.000 de euro a semnat c u „Şepcile Roşii”.

Gheorghe l-a convins pe Gigi Becali să fie lăsat liber de contract, pentru a putea juca meci de meci la o echipă. Ajunsese rezervă la vicecampioana României şi acum e gata să îşi redreseze cariera la Cluj.

Reclamă 4 / 0/3

Valentin Gheorghe este noul jucător al FC Universitatea Cluj. Clubul nostru a ajuns la un acord cu fotbalistul cu peste 130 de prezențe în Superligă, fost component al Naționalei României la Jocurile Olimpice de la Tokyo (2021)”, se arată în comunicatul lui U Cluj!

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:00 FCSB – Farul LIVE TEXT (20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! 26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
26
apr.
23:28
„E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic!
26
apr.
23:20
UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!”
26
apr.
23:12
„Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare!
26
apr.
23:01
Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!”
26
apr.
23:00
„Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare!
26
apr.
22:40
Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!”
26
apr.
22:32
„Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”!
26
apr.
22:11
„V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid
Vezi toate știrile
Citește și