Închide meniul
Foto

Meciul Farul – UTA, grav afectat de condițiile meteo! Ploaia torențială a început în minutul 72

Alex Ioniță Publicat: 26 octombrie 2023, 21:50

Reclamă
Meciul Farul – UTA, grav afectat de condițiile meteo! Ploaia torențială a început în minutul 72

Meciul Farul - UTA, grav afectat de condițiile meteo

Partida dintre Farul și UTA a fost afectată de o ploaie torențială / Captură Digi Sport

Meciul Farul – UTA a fost grav afectat de condițiile meteo! În minutul 72 al duelului de la Ovidiu, o ploaie torențială a început pe neașteptate și i-a pus în dificultate pe jucătorii celor două formații.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Condițiile meteo s-au înrăutățit înainte de jumătatea primei reprize a restanței din etapa a 5-a a Ligii 1, la scorul de 2-2. După ce a început ploaia, acțiunile celor două formații nu au mai fost atât de rapide, așa cum s-a întâmplat înainte de minutul 72.

Meciul Farul – UTA, grav afectat de condițiile meteo! Ce s-a întâmplat la Ovidiu

În minutul 72 al duelului, atunci când arădenii au pornit un atac periculos la poarta lui Aioani, o ploaie torențială i-a luat pe nepregătite pe jucătorii celor două formații (VEZI IMAGINI ÎN GALERIA FOTO).

Vizibilitatea pe arena de la Ovidiu s-a redus în mod drastic, iar acțiunile de atac ale celor două echipe au fost grav afectate de către aceasta.

Totuși, înainte de minutul 80, ploaia s-a oprit, dar suprafața de joc a fost afectată, având în vedere faptul că pe gazon a căzut o cantitate considerabilă de apă.

Reclamă

În timpul în care a plouat, cele două formații nu au reușit să înscrie vreun gol sau să pornească o acțiune periculoasă. Astfel, scorul a rămas de 2-2, care a fost stabilit în minutul 50, după reușita lui Artean. Până la momentul respectiv, golurile au fost marcate de Micovschi (UTA, min 7), Rivaldinho (Farul, min 24), Fabry (UTA, min 27) și de Artean (Farul, min 50).

Gică Hagi, mesaj superb pentru Mircea Rednic înainte de Farul – UTA

Gică Hagi i-a transmis un mesaj superb lui Mircea Rednic, înaintea duelului dintre Farul şi UTA. „Regele” a declarat că se va duela cu un bun prieten, alături de care a crescut.

Înaintea duelului cu Mircea Rednic, Gică Hagi s-a plâns de probleme de lot. Concret, accidentarea lui Dragoş Nedelcu a recidivat, iar acesta nu va fi apt pentru meciul cu UTA.

Reclamă 4 / 0/3

„Jucăm împotriva unui bun prieten (n.r. Mircea Rednic) și un coleg cu care am jucat și crescut împreună. Sperăm ca la acest meci să fim mult mai inspirați în ultimii 30 de metri, pentru că la U Cluj am făcut un meci bun și ne-am impus la posesie, dar și la mai multe capitole.

Ca și jucători, accidentarea lui Nedelcu a recidivat la meciul cu U Cluj. Mai avem jucători ca Larie, care a ieșit la pauză și nu știm dacă va juca. Louis Munteanu are și el o mică problemă, dar încercăm să le gestionăm. Cojocaru, Androanche și Vînă sunt și ei accidentați, dar și Benchaib de care știți deja cu toții. Avem ceilalți băieți și suntem optimiști că vom face un meci mare și să luăm cele trei puncte pentru că avem mare nevoie.

Fiecare echipă care vine la Constanța e obligată să se apere, deci sunt obligate prin jocul pe care îl facem și prin mentalitate. Important e să fim noi și să avem capacitatea să înscrie”, a declarat Gică Hagi, la conferinţa de presă.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:45 „Nu le-am dat nicio șansă” Reacții categotice din tabăra lui Sepsi după 4-1 cu Farul! Ce s-a spus despre performanța de la Ovidiu 22:37 Prima reacţie a lui Gică Hagi, după umilinţa din Farul – Sepsi 1-4: „Un meci de care îţi este ruşine! E greu să accepţi” 22:26 Marius Ștefănescu, anunțul momentului despre transferul la FCSB. Ce a spus despre declarațiile lui Laszlo Dioszegi 22:15 LIVE VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! A doua sesiune de antrenamente este ACUM în AntenaPLAY 21:59 Farul – Sepsi 1-4! Umilință uriașă pentru echipa lui Gică Hagi! Safranko a făcut spectacol la Ovidiu 21:29 România – Japonia LIVE VIDEO în AntenaPLAY (13:30). Ultimul meci de la Campionatul Mondial de hochei pentru tricolori 21:27 OFICIAL! Edi Iordănescu poate convoca 26 de jucători pentru EURO 2024. Decizia luată de UEFA 21:08 Scandări xenofobe și decizii controversate la Farul – Sepsi! Fanii au „luat foc” după hattrick-ul lui Safranko 20:52 FotoCum a fost surprins Gică Hagi după ce Pavol Safranko a marcat un hattrick în prima repriză din Farul – Sepsi 20:28 „Îi vei lua locul lui Daniel Niculae la Rapid?” Dani Coman a dat cărțile pe față! Răspunsul a uimit pe toată lumea Vezi toate știrile
Citește și