Închide meniul

Gică Hagi, mesaj superb pentru Mircea Rednic înainte de Farul – UTA: „Am crescut împreună!”

Viviana Moraru Publicat: 25 octombrie 2023, 16:43

Reclamă
Gică Hagi, mesaj superb pentru Mircea Rednic înainte de Farul – UTA: „Am crescut împreună!

Gică Hagi visează să vadă România în semifinalele Campionatului European

Gică Hagi, în timpul unui meci/ Profimedia

Gică Hagi i-a transmis un mesaj superb lui Mircea Rednic, înaintea duelului dintre Farul şi UTA. „Regele” a declarat că se va duela cu un bun prieten, alături de care a crescut.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Farul şi UTA se vor întâlni într-un meci restant din Liga 1. Partida va avea loc joi, de la ora 20:00, şi va fi în format live text, pe AS.ro.

Gică Hagi, mesaj superb pentru Mircea Rednic înainte de Farul – UTA

Înaintea duelului cu Mircea Rednic, Gică Hagi s-a plâns de probleme de lot. Concret, accidentarea lui Dragoş Nedelcu a recidivat, iar acesta nu va fi apt pentru meciul cu UTA.

De asemenea, „Regele” speră ca echipa sa să presteze un joc mai bun faţă de precedentul meci, cel cu U Cluj, încheiat cu scorul de 1-1.

„Jucăm împotriva unui bun prieten (n.r. Mircea Rednic) și un coleg cu care am jucat și crescut împreună. Sperăm ca la acest meci să fim mult mai inspirați în ultimii 30 de metri, pentru că la U Cluj am făcut un meci bun și ne-am impus la posesie, dar și la mai multe capitole.

Reclamă

Ca și jucători, accidentarea lui Nedelcu a recidivat la meciul cu U Cluj. Mai avem jucători ca Larie, care a ieșit la pauză și nu știm dacă va juca. Louis Munteanu are și el o mică problemă, dar încercăm să le gestionăm. Cojocaru, Androanche și Vînă sunt și ei accidentați, dar și Benchaib de care știți deja cu toții. Avem ceilalți băieți și suntem optimiști că vom face un meci mare și să luăm cele trei puncte pentru că avem mare nevoie.

UTA a crescut de la meci la meci, sunt convins că Mircea știe ce face, practic a demonstrat. O echipă destul de puternică, față de U Cluj este mult mai puternică și verticală. Cu siguranță de așteaptă un meci de luptă și foarte greu. I-am analizat, am văzut ce calități și defecte au.

Fiecare echipă care vine la Constanța e obligată să se apere, deci sunt obligate prin jocul pe care îl facem și prin mentalitate. Important e să fim noi și să avem capacitatea să înscrie”, a declarat Gică Hagi, la conferinţa de presă.

Reclamă 4 / 0/3

Gică Hagi nu a fost prezent la conferinţa de presă a „Generaţiei de Aur”

Gică Hagi nu a fost prezent la conferinţa de presă a „Generaţiei de Aur”, acolo unde mai mulţi foşti mari fotbalişti ai României au anunţat că vor avea parte de un meci de retragere anul viitor.

Antrenorul celor de la Farul a lipsit motivat, deoarece campioana României va juca joi seară o restanţă din Liga 1 cu UTA. Dezvăluirea a fost făcută de Gică Popescu, cel care a participat la conferinţa de presă alături de nume precum Ilie Dumitrescu, Ionuţ Lupescu, Florin Prunea, Gică Mihali şi Adrian Ilie.

„Vă spun eu de ce nu e Gică azi, alături de noi. Știți foarte bine că jucăm joi cu UTA acasă, meciul-restanță. A plecat imediat la Constanța, după evenimentul pe care l-am avut cu Farul și Petrom, pentru a coordona și a pregăti meciul de joi.

Dar a fost cu noi luni, e permament pe grupul de WhatsApp, și el, și Dorinel, și Sabău”, a declarat Gică Popescu, în cadrul conferinţei de presă.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1
mai
0:06
Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!”
23:55 VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul 23:50 Mutarea de geniu făcută de Thomas Tuchel în Bayern – Real Madrid! Bavarezii au întors scorul după numai 12 minute 23:37 Bayern Munchen – Real Madrid 2-2. „Dublă” Vinicius şi răsturnări de scor! Meci de senzaţie pe Allianz Arena! 23:20 Basarab Panduru a făcut o criză de râs când a văzut clipul de prezentare cu Dan Petrescu: „Nu aş fi făcut niciodată aşa ceva” 23:00 „Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră 22:50 Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Assist de senzaţie al lui Toni Kroos! 22:23 Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii 22:11 Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo 21:35 Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani! Vezi toate știrile
Citește și