Închide meniul

Cum au ajuns Alex Băluţă şi Denis Haruţ să fie OUT din lotul FCSB-ului. Detalii despre Florinel Coman şi Vlad Chiricheş

Iulian Focșăneanu Publicat: 17 februarie 2024, 20:16

Reclamă
Cum au ajuns Alex Băluţă şi Denis Haruţ să fie OUT din lotul FCSB-ului. Detalii despre Florinel Coman şi Vlad Chiricheş

Cum au ajuns Alex Băluţă şi Denis Haruţ să fie OUT din lotul FCSB-ului

Alex Băluţă şi Denis Haruţ, după un meci al FCSB-ului / Profimediaimages

Mihai Stoica a dezvăluit cum au ajuns Alex Băluţă şi Denis Haruţ să fie OUT din lotul FCSB-ului pentru meciul cu U Cluj. Preşedintele Consiliului de Administraţie al vicecampioanei României a anunţat ce au păţit cei doi jucători. Ambii s-au îmbolnăvit de la copiii lor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Alex Băluţă era într-o formă de zile mari şi devenise favoritul lui Gigi Becali. Mijlocaşul ofensiv a decis victoria în meciul cu Sepsi, dar are şanse infime să poată fi recuperat până la disputa cu „şepcile roşii”.

Cum au ajuns Alex Băluţă şi Denis Haruţ să fie OUT din lotul FCSB-ului

În schimb, Elias Charalambous se poate baza pe Florinel Coman. „Mbappe” şi-a revenit şi este apt pentru a fi titular pe Cluj Arena.

Băluţă a contactat un Rotavirus de la fetiţa lui, iar şansele ca el sa facă deplasarea sunt minime. Mâine se decide, dar nu prea cred. Coman este Ok. Haruţ s-a îmbolnăvit de scarlatin de la fetiţa lui. Nu cred că pot nega cât de mult îl apreciez pe Denis Haruţ, dar omul este accidentat. Mai are o lună de stat. Chiricheş va reveni în prima sau a doua etapă din play-off”, a declarat Mihai Stoica la orangesport.ro.

U Cluj – FCSB va fi luni, de la ora 20:30, şi va putea fi urmărit în format LIVE TEXT pe AS.ro. Roş-albaştrii îşi pot reface avansul de 9 puncte faţă de Rapid, în cazul unei victorii.

Reclamă

Gigi Becali anunţase că Alex Băluţă nu mai poate fi scos din primul 11. Era încântat de jucătorul cu 3 goluri şi 4 pase decisive în această ediţie a Ligii 1.

Băluță e primul, cu el încep echipa, nu cu Florinel Coman. La mine, dacă muncești și nu pierzi mingea… El aleargă, face faza defensivă, îmi place de el atacant, dar problema e că se apară foarte bine acolo în dreapta și îl las acolo.

Are o clauză mică, acolo… 500.000. Nu pleacă el, e prost să plece? Ce clauză să-i pun unui jucător de 30 de ani?”, a spus Gigi Becali pentru fanatik.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Alexandru Pantea s-a accidentat la antrenamente

Un titular de la echipa patronată de Gigi Becali poate lipsi pentru o perioadă lungă de pe teren, după ce s-a accidentat la un antrenament al roș-albaștrilor.

Este vorba despre Alexandru Pantea, fundașul care se încadrează la regula U21, fiind souluția lui Elias Charalambous pentru acest post. Acesta a lipsit doar la 5 meciuri ale FCSB-ului, de la startul actualului sezon.

Totuși, potrivit informațiilor oferite de sursa citată anterior, acesta s-a accidentat serios și va efectua un RMN, luni, pentru a se stabili cât va lipsi de pe teren. Totuși, oamenii din staff-ul vicecampioanei se tem că ar fi vorba de o ruptură a ligamentelor încrucișate.

În cazul în care acest scenariu se va adeveri, sezonul lui Alexandru Pantea va fi, practic, încheiat. În medie, recuperarea după o astfel de accidentare durează între 6 și 9 luni.

Singurele două variante pentru regula U21, din lotul obișnuit al roș-albaștrilor, sunt Octavian Popescu și Eduard Radaslavescu, jucători care nu l-au impresionat pe Gigi Becali, în ultima perioadă.

„Perla” patronului a ratat duelul cu Sepsi, încheiat cu scorul de 1-0 în favoarea roș-albaștrilor, din cauza unei dureri resimțite după partida cu Farul Constanța, de pe Arena Națională.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:43 LIVE VIDEORomânii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Ioana Sîngeorzan joacă ACUM, live în AntenaPLAY 16:36 Foto„Avem potențial!” Roberto Gliga, prima reacție după România – Coreea de Sud 3-2! A vorbit după ce a fost „atacat” cu ciocolată 15:35 VIDEORomânia – Coreea de Sud 3-2! O nouă VICTORIE URIAŞĂ pentru „tricolori”, la CM de hochei, live în AntenaPLAY 15:12 Adevăratul motiv pentru care Dan Petrescu a acceptat să îşi încheie brusc vacanţa şi să semneze cu CFR Cluj: „Nu puteam refuza!” 14:46 Mihai Stoica, explicaţie total neaşteptată! Motivul pentru care numărul 27 va fi trecut pe tricourile campioanei FCSB 14:33 Zeljko Kopic, reacţie fermă după ce fanii lui Dinamo i-au cerut demisia: „Sunt primul care se supără!” Mesaj despre viitorul lui 14:06 „Şumudică va dormi la stadion!” Robert Niţă l-a dat de gol pe Dan Şucu! Când va fi anunţat noul antrenor de la Rapid 13:54 FotoAndrei Vlad, petrecere de pomină cu alcool şi săruturi pasionale la Mamaia! S-a „împărţit” între o blondă şi o brunetă 13:09 Adrian Şut, aproape de transferul carierei după ce a câştigat titlul cu FCSB! Gigi Becali poate da un „tun” financiar 12:48 Max Verstappen a dat cărţile pe faţă despre oferta colosală de la Mercedes: „Dacă aş concura pentru locul 5, aş deveni morocănos” Vezi toate știrile
Citește și