Închide meniul

„Mergem până în pânzele albe!” Dan Şucu l-a băgat în şedinţă pe Marius Şumudică după înfrângerea de la Botoşani

Publicat: 8 octombrie 2024, 16:48 / Actualizat: 8 octombrie 2024, 18:10

Reclamă
„Mergem până în pânzele albe! Dan Şucu l-a băgat în şedinţă pe Marius Şumudică după înfrângerea de la Botoşani

Dan Şucu l-a băgat în şedinţă pe Marius Şumudică după înfrângerea de la Botoşani

Dan Şucu şi Marius Şumudică / Profimedia

Dan Şucu l-a băgat în şedinţă pe Marius Şumudică după înfrângerea de la Botoşani. Acţionarul majoritar al Rapidului l-a asigurat pe antrenor că are tot sprijinului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Rapid a pierdut partida de la Botoşani, scor 0-2, iar apele s-au agitat în Giuleşti. În spaţiul public chiar s-a speculat faptul că Şumudică ar putea să plece de la echipă.

Antrenorul a ieşit primul care a spus public că nu se pună problema să plece de la Rapid şi că are tot sprijinut conducerii.

Dan Şucu l-a băgat în şedinţă pe Marius Şumudică după înfrângerea de la Botoşani

Şumudică a avut o şedinţă cu Dan Şucu şi a obţinut promisiunea că va avea tot sprijinul. De altfel, Dan Şucu i-a spus cu subiect şi predicat că are încredere în el că poate redresa echipa. După 12 etape, Rapid se află pe locul 11, cu doar 13 puncte.

”Șumi, sunt cu tine până la capăt! Mergem până în pânzele albe ca o echipă! Fă ceea ce vrei tu, bagă-l pe care vrei, scoate-l din echipă pe care vrei! Eu sunt convins că o să îndeplinești obiectivele și că în vara anului viitor vom fi bucuroși cu toții!”, i-a transmis Dan Şucu lui Şumudică în cadrul întâlnirii, conform celor de la fanatik.ro.

Reclamă
Reclamă

Marius Şumudică a lămurit subiectul presupusei demisii de la Rapid

Marius Şumudică a lămurit subiectul presupusei demisii de la Rapid. Antrenorul giuleştenilor a transmis clar că nu va părăsi formaţia patronată de Dan Şucu. Marius Şumudică a spus că nu le-ar fi zis jucătorilor, în vestiar, că îşi va da demisia, imediat după înfrângerea de la Botoşani.

Marius Şumudică a negat cu vehemenţă că a avut intenţia de a pleca de la echipă şi a promis că echipa va creşte în perioada următoare.

Dacă mi-am dorit eu să vin la Rapid, credeţi că plec atât de uşor? Nu se pune problema să plec de la Rapid. Le-am spus nişte lucruri de bucătărie internă, am discutat cu jucătorii.

Reclamă

Sunt momente de joc pe care nu le interpretăm cum trebuie. Probleme de atitudine, pe care trebuie să le pun la punct şi le voi pune la punct. Am vrut să stau departe de presă în ultimul timp. Am acceptat să intru pentru că s-au spus nişte lucruri care nu-şi au rostul. Nu mi-am anunţat echipa că voi pleca.

Reclamă

Va scoate Marius Şumudică echipa din criză?

Loading ... Loading ...
Citește și:
19:22

Frances Tiafoe l-a înjurat pe arbitru după ce a fost învins dramatic în turul trei de la Mastersul de la Shanghai!

19:11

FotoNicolae Stanciu şi Ianis Hagi au primit cadouri din partea suporterilor echipei naţionale! Mesajul emoţionant pentru „tricolori”

19:10

Primii doi jucători care pleacă de la Rapid, după şedinţa dintre Marius Şumudică şi Dan Şucu

18:28

Monica Niculescu şi Cristina Buşca s-au calificat în optimile de finală de la WTA Wuhan

18:27

Transferurile Rapidului, făcute praf de un fost oficial al FCSB-ului: „Niciun jucător”! Verdict dur: „N-au ce să caute în Liga 1”

17:47

„Mă simţeam foarte rău” Adrian Petre a rupt tăcerea despre perioada petrecută la FCSB! Ce a spus despre criticile lui Gigi Becali

1 FotoFlorinel Coman şi Ioana Timofeciuc se cunună religios! Soţia vedetei de la Al Gharafa a anunţat când va avea loc evenimentul 2 Răzvan Lucescu l-a anunţat pe Ivan Savvidis că e dispus să plece de la PAOK: „Dacă cineva nu este mulţumit, îmi fac bagajele” 3 Cine a răsturnat carul la Red Bull? Analiza lui Adrian Georgescu 4 FotoDiana Şucu, postare emoţionantă după ce a aniversat 17 ani de la cununia religioasă cu Dan Şucu! 5 FotoCum a putut să reacţioneze antrenorul lui Rangers, după ce Ianis Hagi a fost eliminat! Gestul făcut pe stadion de Clement 6 Ianis Hagi, eliminat la revenirea în prima echipă a lui Rangers! Cum au reacţionat fanii după pasa de gol
Citește și