Închide meniul

Mesaj de susţinere al lui Victor Angelescu pentru Bogdan Lobonţ, înaintea derby-ului infernal cu FCSB: „Este un campion!”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 18 aprilie 2024, 19:11

Reclamă
Mesaj de susţinere al lui Victor Angelescu pentru Bogdan Lobonţ, înaintea derby-ului infernal cu FCSB: „Este un campion!

Antrenorul Bogdan Lobont in meciul dintre Universitatea Cluj si Chindia Targoviste din Liga 2 la fotbal, vineri, 7 decembrie 2018, disputat pe Cluj Arena din Cluj-Napoca. © FOTO: Mircea Rosca / www.SportPictures.ro

Mesaj de susţinere al lui Victor Angelescu pentru Bogdan Lobonţ, înaintea derby-ului infernal cu FCSB. Angelescu e convins că Lobonţ este alegerea inspirată pentru banca Rapidului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mai mult, în mesajul postat de Rapid pe reţelele de socializare, Angelescu a făcut referire la trecutul ca jucător al lui Bogdan Lobonţ.

Mesaj de susţinere al lui Victor Angelescu pentru Bogdan Lobonţ, înaintea derby-ului infernal cu FCSB

„Cred că am făcut o alegere foarte inspirată, deoarece Bogdan Lobonț este un antrenor bun, chiar dacă este oarecum la începutul carierei. Este un campion cu Rapid, cunoaște foarte bine spiritul clubului, a jucat la echipe uriașe, Ajax, Roma, Fiorentina, a fost pregătit de antrenori mari.

Este foarte respectat atât în România, unde este în primii 10 jucători all time ca număr de selecții la națională, dar și în Italia, unde a făcut Coverciano. La AS Roma era foarte apreciat, atât ca sportiv, cât și ca om. La fel este și la Ajax Amsterdam, unde face parte din legendele clubului.

Așadar, noi credem că este un antrenor potrivit pentru Rapid, cel puțin în acest final de sezon. Și, de ce nu, în cazul în care vom reuși să mergem împreună în Europa, poate și în sezonul viitor.
Alături de Adrian Iencsi, o legendă rapidistă, dar și de ceilalți antrenori, suntem siguri că Lobby va reuși să îi capaciteze mental pe jucători, care nu au un moral foarte bun, și să le insufle din nou mentalitatea de învingători. Noi suntem alături de ei, cu tot sprijinul, și sperăm să reînnodăm șirul victoriilor, începând cu jocul de sâmbătă„, a spus Victor Angelescu în mesajul postat de Rapid pe reţelele de socializare.

Reclamă

Bogdan Lobonț, prima reacție din postura de antrenor al Rapidului

Bogdan Lobonț a oferit prima reacție din postura de antrenor al Rapidului. Fostul internațional a vorbit și despre derby-ul cu FCSB, care va reprezenta primul meci pentru acesta, pe banca giuleștenilor.

Lobonț a fost numit principal la Rapid după demiterea lui Cristiano Bergodi. Totuși, nu se știe dacă acesta va rămâne antrenorul echipei din Giulești și în sezonul viitor.

„Pisica” a dezvăluit că este entuziasmat pentru că a devenit antrenorul Rapidului și a dat asigurări că le va ridica rapid moralul jucătorilor.

Reclamă 4 / 0/3

„Am primit oportunitatea asta cu mare entuziasm. Același entuziasm vreau să îl transmis jucătorilor, împreună cu colegii mei. Au calitate, au demonstrat asta în atât de multe meciuri.

(n.r. Visezi să câștigi un titlu) A visa nu costă nimic. Important e să ai visuri cât mai mari. La final, munca te răsplătește. Mai devreme sau mai târziu vom reuși să câștigăm și un campionat”, a spus Lobonț, într-un interviu publicat de Rapid, pe Facebook.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:02 EXCLUSIVValeriu Iftime anunţă că se îmbată dacă FC Botoşani se salvează de la retrogradare: „Nu am crezut niciodată că putem să scăpăm”! 16:33 România – Japonia, în optimile Billie Jean King Cup! Test dificil pentru tricolore. Cum arată tabloul turneului final din Sevilla 16:28 Rapid „forţează” aducerea lui Mircea Lucescu: „Şucu îl dorește și insistă” 16:13 Ungaria – România, LIVE VIDEO, 13:30. Al treilea meci al naţionalei la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, în AntenaPLAY 15:58 Cristi Chivu, dorit insistent la Ajax! Anunţul uriaş venit din Italia. Planul „lăncierilor” 15:46 VIDEOSlovenia – România 6-1 a fost în AntenaPLAY, la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 15:40 NEWS ALERTDan Petrescu a semnat cu CFR. Clip de prezentare spectaculos: „Gata cu vorba!” 15:29 „Să fii cu soția lângă tine și să fii amăgit” Marius Şumudică îl compătimeşte pe Dan Şucu, după Rapid – Universitatea Craiova 14:39 Louis Munteanu, 20.000 de euro salariu pe lună la FCSB! Cât vrea Gigi Becali să plătească pentru transfer 14:13 Bayern Munchen – Real Madrid LIVE TEXT (22:00).  Duel stelar în semifinalele Ligii Campionilor Vezi toate știrile
Citește și