Închide meniul

Mesaje în miez de noapte ale ultraşilor de la FCSB, FCU Craiova şi ai naţionalei pentru fanii Rapidului! Ce bannere au afişat

Reclamă

Publicat: 15 martie 2024, 11:11

Mesaje în miez de noapte ale ultraşilor de la FCSB, FCU Craiova şi ai naţionalei pentru fanii Rapidului! Ce bannere au afişat

Se schimbă liderul de galerie la Rapid, după arestarea lui Liviu Ungurean

Fanii Rapidului, în timpul unui meci pe Giuleşti / Hepta

Au apărut mesaje în miez de noapte ale ultraşilor de la FCSB, FCU Craiova şi ai naţionalei pentru fanii Rapidului. Aceştia au uitat de rivalităţi şi şi-au manifestat susţinerea pentru cele 16 persoane care au ajuns după gratii. Printre cei care sunt acuzaţi că au luat parte la un grup infacţional este şi Liviu Ungurean, alias „Bocciu”, cel care este liderul galeriei Rapidului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Şi Daniel Niculae a fost „săltat” de forţele de ordine, după cum a anunţat în premieră Dan Şucu la emisiunea AS.ro LIVE. Preşedintele Rapidului este singurul pentru care s-a decis cercetarea în stare de libertate. Acesta ar fi urmărit penal în calitate de suspect.

Mesaje în miez de noapte ale ultraşilor FCSB, FCU Craiova şi ai naţionalei României

Pyro nu înseamnă infracțiune. Ultrași liberi”, au reacţionat suporterii liderului din Liga 1, FCSB.

Şi cei de la CSA Steaua au transmis un mesaj de susţinere pentru rivalii de la Rapid. Fanii din Peluza Sud au avut o postare pe contul de Instagram: „Pyro nu este o crimă„.

Libertate pentru suporteri”, au scris şi gruparea Praetoria MMV, a ultraşilor lui FCU Craiova, pe contul de Facebook.

Reclamă

Tot pe reţelele sociale au reacţionat şi suporterii Honor et Patria, care sunt nelipsiţi de la meciurile naţionalei României. Aceştia s-au afişat cu un banner pe stradă, în miez de noapte: „Arestări şi teroare pentru fum şi culoare„.

Toate resursele statului mobilizate când vine vorba de oamenii care au făcut din pasiunea lor un stil de viață, oameni care poartă vina că prin manifestările lor au distrus un petic de gazon și au rupt un scaun”, au mai transmis aceştia.

Reclamă 4 / 0/3

Dan Şucu i-a decis viitorul lui Daniel Niculae după ce preşedintele Rapidului a fost „săltat” de mascaţi

Patronul Rapidului a precizat la AS.ro LIVE că nu se gândeşte momentan la un alt preşedinte pentru giuleşteni. Dan Şucu a subliniat că aşteaptă mai multe detalii despre dosarul în care e audiat şi Daniel Niculae.

(n.r: V-a trecut prin cap că poate trebuie să vă gândiţi la un alt conducător pentru Rapid?) Nu, nu mi-a trecut prin cap. Informaţiile sunt extrem de sumare.

Din ce ştiu eu despre Daniel, pentru el nu există decât Rapid, viaţa lui este legată de Rapid, dedicaţia lui şi cinstea cu care îşi desfăşoară activitatea sunt indubitabile.

Aş vrea să ştiu mai multe despre ce e acolo înainte de a mă gândi la orice altceva”, a declarat Dan Şucu la AS.ro LIVE.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:15 VIDEOLionel Messi, un nou meci fabulos în MLS! Argentinianul a făcut spectacol în faţa a 65.000 de oameni 12:08 Gigi Becali îl umple de bani pe Elias Charalambous, după ce FCSB a devenit campioana României: „E atât de credincios!” 11:56 FC Porto – Sporting LIVE VIDEO (22:30) în AntenaPLAY! Meciul zilei din Liga Portugal 11:38 Video„Simona Halep în acţionariat la Farul?” Stere Halep a făcut anunţul imediat după ce FCSB a devenit campioana României 11:16 Anunţul momentului în fotbalul românesc, la 12 ore după ce FCSB a cucerit titlul: „Va reveni la Steaua. Sunt discuţii” 10:47 FotoFCSB a sărbătorit pe manele titlul! Tavi Popescu, „transformat” pe dedicaţia lui Florin Tănase. Miculescu a „aruncat” cu bani! 10:21 Andre Villas-Boas este noul preşedinte de la FC Porto! A pus capăt unei domnii de peste 40 de ani 10:05 Foto„Campioanele din spatele campionilor!” Iubitele şi soţiile jucătorilor de la FCSB au radiat de fericire la sărbătoarea de titlu 9:56 Video„Ai cuvintele la tine, copile” Darius Olaru, schimb de replici savuros cu Alex Băluţă. Imagini memorabile cu jucătorii de la FCSB 9:02 Gabi Balint, ironie uluitoare după ce FCSB a câştigat titlul! Mesajul care îi va provoca o criză de nervi lui Gigi Becali Vezi toate știrile
Citește și