Închide meniul

Mesajul asumat de Florin Talpan: „Domnule comandant, ce caută ăştia aici? Argăseală şi Ghiorghişor au îngheţat”

Antena Sport Publicat: 18 iulie 2023, 15:50

Reclamă
Mesajul asumat de Florin Talpan: „Domnule comandant, ce caută ăştia aici? Argăseală şi Ghiorghişor au îngheţat

Florin Talpan, război total cu şefii de la CSA Steaua

Florin Talpan, în timpul unui interviu / Antena Sport

Mesajul asumat de Florin Talpan, de la negocierile cu FCSB, a fost trimis chiar de juristul CSA Steaua către colegii noştri de la Antena Sport.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Chiar dacă nu este scris de el, mesajul care aduce detalii despre cele întâmplate azi la negocierile care au avut loc la clubul Armatei. Conform fanatik.ro, Talpan a fost exclus de la negocieri.

Mesajul asumat de Florin Talpan, de la negocierile cu FCSB

„Florin Talpan a intrat la ora 14 în biroul în care oficialii clubului Steaua negociau ultimele detalii ale contractului cu Vali Argăseală, Iulian Ghiorghisor si avocatul Dan Idita – din partea FC FCSB.

Sursele noastre spun că Florin Talpan a avut un discurs virulent în faţa infractorilor de la FC FCSB: „Domnule comandant, ce caută ăştia aici? De ce stați la masă cu ei? Domnule comandant, vă rog să nu semnaţi niciun contract.

Nu este posibil să acceptaţi FCSB pe stadionul Steaua. FCSB ne fură identitatea, ne fură numele si istoria. Oamenii ăstia spun, zi de zi, că ei sunt Steaua si noi îi primim în casa noastră?”

Reclamă

„Domnule comandant, FCSB se luptă în Justiţie să anuleze toate mărcile noastre. Oamenii ăstia vor să distrugă clubul Steaua. Cum să îi primim în Ghencea? E clar că sunt de rea-credinţă. Nu vedeti că nu respectă nicio decizie a Justitiei? Ne fură identitatea. Ei spun în fiecare zi că sunt Steaua. Nu le pasă de lege, nu le pasă de Justitie, nu le pasă de nimic. Nu semnaţi contractul, domnule comandant!”

Sursele noastre spun că Argăseală şi Ghiorghişor au îngheţat în momentul în care colonelul Talpan a intrat în birou si le-a spus în faţă că Fcsb nu are ce căuta niciodată în Ghencea.

Argăseală a încercat să spună că „e stadion din bani publici” si că „aveti ordin să ne primiti”. Colonelul Talpan i-a răspuns lui Argăseală să înceteze furtul de identitate si să respecte deciziile Justitiei. În acest moment, contractul NU ESTE SEMNAT !!!

Reclamă 4 / 0/3

Două dube ale Jandarmeriei sunt în fata clubului Steaua de la 8 dimineata şi îi păzesc pe oficialii infractorilor de la FCSB”, e mesajul asumat pe Talpan.

FCSB – Dinamo se joacă în Ghencea

FCSB – Dinamo se joacă în Ghencea! Derby-ul din etapa a doua etapă a sezonului, care va avea loc sâmbătă, se va juca în cele din urmă pe stadionul Steaua.

Potrivit fanatik.ro, Gigi Becali a acceptat condiţiile celor de la CSA Steaua, iar echipa sa va evolua pe noua arenă din Ghencea. Mai mult, sursa mai sus menţionată anunţă că Florin Talpan a fost exclus de la negocieri.

Partida dintre FCSB şi Dinamo este programată sâmbătă seară, de la ora 21:30. Echipa lui Elias Charalambous vine după victoria din prima etapă de la Târgu Jiu, acolo unde a învins FC U Craiova cu 3-1, în timp ce Dinamo vine după înfrângerea suferită pe stadionul Arcul de Triumf, cu Universitatea Craiova, scor 0-2.

În cazul în care nu se ajungea la un acord între FCSB şi CSA Steaua, derby-ul cu Dinamo ar fi avut loc pe stadionul Arcul de Triumf, o arenă de 8207 locuri. Noua arenă din Ghencea, inaugurată în 2021, are 31.254 de locuri.

 

Reclamă
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:15 VIDEOMax Verstappen, pole position în cursa de sprint a Marelui Premiu de la Miami (Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY, de la ora 19:00) 3
mai
23:57
Mihai Stoica a anunţat o schimbare majoră la FCSB: „Poate chiar se va ajunge să se voteze!”
3
mai
22:55
„Penibil!” Oficialii de la Sepsi au ieșit la atac după 4-1 cu Farul! Mesaj dur despre scandările xenofobe
3
mai
22:45
„Nu le-am dat nicio șansă” Reacții categotice din tabăra lui Sepsi după 4-1 cu Farul! Ce s-a spus despre performanța de la Ovidiu
3
mai
22:37
Prima reacţie a lui Gică Hagi, după umilinţa din Farul – Sepsi 1-4: „Un meci de care îţi este ruşine! E greu să accepţi”
3
mai
22:26
Marius Ștefănescu, anunțul momentului despre transferul la FCSB. Ce a spus despre declarațiile lui Laszlo Dioszegi
3
mai
22:16
VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Abbi Pulling, pe primul loc în a doua sesiune de antrenamente, live în AntenaPLAY
3
mai
21:59
Farul – Sepsi 1-4! Umilință uriașă pentru echipa lui Gică Hagi! Safranko a făcut spectacol la Ovidiu
3
mai
21:29
România – Japonia LIVE VIDEO în AntenaPLAY (13:30). Ultimul meci de la Campionatul Mondial de hochei pentru tricolori
3
mai
21:27
OFICIAL! Edi Iordănescu poate convoca 26 de jucători pentru EURO 2024. Decizia luată de UEFA
Vezi toate știrile
Citește și